Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

QUOTE(Agniska @ 2007 12 12, 21:46)
meile kantri,meile maloninga,ji nepavydi,ji nesididziuoja ir neispuiksta
ji nesielgia netinkamai,neiesko sau naudos,nepasiduoda piktumui,pamirsta kas buvo bloga,nesidziaugia neteisybe,su dziaugsmu pritaria tiesai,ji visa pakelia,visa tiki,viskuo viliasi ir visa istveria,meile niekada nesibaigia...

Protingi ir teisingi žodžiai,tačiau jų prasmę nevisi supranta doh.gif

Aš pasakyčiau, kad nemokam jais pasinaudoti doh.gif
Atsakyti
Draugystė yra noras teikti ir patirti gėrį, dovanas. Tai – pasitikėjimas.
Atsakyti
Kai žinome, ko siekti, kai žinome, kaip gyventi papraščiau, tuomet pajaučiame nematomą saulę sieloje...
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 12 13, 02:23)
Aš pasakyčiau, kad nemokam jais pasinaudoti  doh.gif

Taip tu esi visiškai teisi drinks_cheers.gif

Man dar vakar berods per filmą patiko išgirsta mintis :Kai Tu užsimanysi manęs,bus per daug jau vėlu,aš tiesiog būsiu Tave jau užmiršus...
Atsakyti
Dideli darbai nedirbami iš karto. Sofoklis
Papildyta:
Žmogaus charakterį parodo jo elgesys lemiamą minutę. S. Cveigas
Atsakyti
Aš trumpam atėjau ir ilgam išeinu...
Atsakyti
Pas draugus viskas po lygiai, ir draugystė yra lygi. /Pitagoras/
Atsakyti
Turėtume kiekvieną dieną mažiausiai vieną dainą paklausyti, vieną gerą eilėraštį perskaityti, puikų paveikslą pamatyti, ir, jeigu įmanoma būtų, keletą protingų žodžių pasakyti. /J. W. Goethe/
Atsakyti
Gudruolis ir protingas žmogus išsirenka sau linksmą ir mėgstantį kalbėtis draugą, /Epikūras/
Atsakyti
Meilė, ketinanti būti tik dvasiška, tampa šešėliu; bet jeigu ji neturi dvasinio prado, tai ji - tik nešvankybė (H.Senkevičius)
Viena meilės akimirka pasako širdžiai daugiau apie mylimą būtybę negu ištisi mėnesiai stebėjimo. (R.Rolanas)
Atsakyti
Kiek žmoguje gerumo, tiek jame gyvenimo. /R.Emersonas/
Atsakyti
Žmogus – kaip raidė knygoje, kurios pavadinimas – žmonija. Tiktai pažindami raides pradedame skaityti. /Just.Marcinkevičius/
Atsakyti