Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

aš tai vadovaižujuosi tokiu dėsniu:
Prie kiekvienos svajonės pridėk "gal išsipildys" ir jei svajonė išsipildys - bus smagiau, o jei ne-ne taip skaudu...
ax.gif
Atsakyti
Žmogus privalo žemėj būt laimingas,
Jis turi rasti, ko trokšta jo širdis.
Jis turi būt gražus ir išmintingas
Ar meilė, ar draugystė jį lydės
(A. Safranovas)

Žmonės bėgtų vienas nuo kito, jei nuolat matytų vienas kitą visiškai tokius, kokie jie yra. (E. Kantas)

Jeigu nebūtų asilų, žmogaus užsispyrimo nebūtų su kuo palyginti.

Kai Adomas rojuje užmigo, iš jo šonkaulio dievas padarė moterį. Vargšas Adomas! Pirmutinis jo miegas buvo paskutinis jo poilsis. (Claudijus)

Atsakyti
~ ...Bet kadangi nėra prekybininkų, iš kurių būtų galima nusipirkti draugų, tai draugų žmonės ir neturi...~ Julita Gidevič ir Jurgita Gonsovskaja. Draugystė
Atsakyti
Vedybos - tai vaizduotės pergalė prieš protą. Antros vedybos - tai vilties triumfas prieš patirtį.

Vienaip ar kitaip vesk: jei gausi gerą žmoną, būsi laimingas, jei blogą - tapsi filosofu. (Sokratas).

Vyrams melas - paskutinioji priemonė, moterims - pirmoji būtinybė.
(Frenkas Berdžesas)

Visuomenė taptų labai maloni, jeigu visos moterys būtų ištekėjusios, o visi
vyrai - viengungiai. (Edgaras Saltusas)

Atsakyti
Šiandien pirkau meilę -20% pigiau! Gal nusipirkti dar?
Rytoj pirksiu tavo šypsenas -dvi už vienos kainą.
Išseko ašaros , pirkau dar,15% daugiau nei įprasta,
o kaina ta pati . Bet jos išsiliejo dar parduotuvėj .
Gavau NEMOKAMĄ užuojautos žvilgsnį ir daug šauksmų ,
taip pat NEMOKAMAI! Įsigyjau truputį užuojautos ,
vienoje pakuotėje su pagieža Kitą savaitę pirksiu skausmą,
nors netrūksta man jo,bet 50% nuolaida .
Laimė pabrango dvigubai, neįperku . Nepirkau ir
juoko, nebeliko, bet kitą mėnesį atveš dar .
O tikėjimo gavau su kaupu ,pigiau nei įprasta,
bet brangiau,nei norėčiau. Toleranciją grąžinsiu poryt,
ne tas dydis. Grąžinsiu ir viltį, ji sugadinta .
Vos nepamiršau, pirkau ramybę, nedaug ,
nes nebeliko už ką,o man jos taip reikėjo...
Atsakyti
Pažadėk tik tiek, kiek gali ištesėti. Tada padaryk daugiau, negu pažadėjai.
------
AUKSO TAISYKLĖ
Gyvenimas duotas tik vieną kartą. Tai ką galime padaryti gero ir gražaus bet kuriai žmogiškai būtybei, padarykime tuojau pat. Neatidėliokime rytojui ir nepamirškime, nes antrą kartą šiame pasaulyje negyvensime.
Atsakyti
Vyras pirmą kartą tuokiasi, kai pritrūksta proto, skiriais - kai pritrūksta kantrybės, antrą kartą tuokiasi, kai pritrūksta atminties. (Princesė Luiza)

Aš sutinku, kad paskutinis žodis būtų moters..., bet tik jeigu tikrai paskutinis! (P. Ustinovas)

Bendra vyrų ir moterų klaida: netekę originalo ieškom kopijos. (V. Karalius)

Mandagumas - tai nerašytas susitarimas ignoruoti vienas kito dorovės ir intelekto skurdą ir jo nepabrėžti. Garbė - tai mūsų išorinė sąžinė, o sąžinė - tai mūsų vidinė garbė. (A. Šopenhaueris)

Mes linkę gerai galvoti apie kitus vien todėl, kad patys savęs bijom.

Optimizmo pagrindas - paprasčiausia baimė. (Oskaras Vaildas)

Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 01 15, 15:17)

thumbup.gif liuks
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 01 15, 13:17)
Rytoj pirksiu tavo šypsenas -dvi už vienos kainą.
Išseko ašaros , pirkau dar,15% daugiau nei įprasta,
o kaina ta pati . Bet jos išsiliejo dar parduotuvėj .
Gavau NEMOKAMĄ užuojautos žvilgsnį ir daug šauksmų ,
taip pat NEMOKAMAI! Įsigyjau truputį užuojautos ,
vienoje pakuotėje su pagieža Kitą savaitę pirksiu skausmą,
nors netrūksta man jo,bet 50% nuolaida .
Laimė pabrango dvigubai, neįperku . Nepirkau ir
juoko, nebeliko, bet kitą mėnesį atveš dar .
O tikėjimo gavau su kaupu ,pigiau nei įprasta,
bet brangiau,nei norėčiau. Toleranciją grąžinsiu poryt,
ne tas dydis. Grąžinsiu ir viltį, ji sugadinta .
Vos nepamiršau, pirkau ramybę, nedaug ,
nes nebeliko už ką,o man jos taip reikėjo...

thumb_yello.gif

Būdamas jaunas, reikalavau iš žmonių daugiau, nei jie galėjo man duoti: nesibaigiančios draugystės, nuolatinio jaudulio. Dabar moku reikalauti mažiau, negu jie gali duoti: buvimo šalia be žodžių. Ir jų jausmai, draugystė, kilnūs poelgiai man visuomet atrodo nelyginant stebuklas: tikra malonė.
[A.Kamiu]

Papildyta:
Žmogus ateina į šią žemę ne tam, kad krautų turtus, rinktų delnų plojimus, ieškotų garbės. Visa tai yra nepastovūs, beverčiai, nykūs blizgučiai. Mūsų tikslas turi būti amžinas. O amžinas tikslas – tai mūsų sielos tobulumas.
[M.Pečkauskaitė]

Mane tartum stabas ištiko.
Jis mane ištiko ne dėl kaltės jausmo, nes buvau išmokęs niekuomet nesijausti kaltas.
Jis mane ištiko ne dėl baisios netekties, nes buvau išmokęs nieko aistringai negeisti.
Jis mane ištiko ne dėl žiauraus mirties prisilietimo - buvau išmokęs žiūrėti į ją kaip į draugę.
Jis mane ištiko ne dėl širdį draskančios neteisybės. Buvau pripratinęs save prie minties, kad tikėtis teisingo atpildo taip pat juokinga, kaip ieškoti perlų mėšlo krūvoje.
Jis mane ištiko ne todėl, kad esu toks nemylimas. Buvau išmokęs apsieiti be meilės.
Jis mane ištiko ne todėl, kad Viešpats man toks negailestingas. Buvau pripratęs ničnieko iš Jo nesitikėti.
Stabas surakino mano sąnarius dėl to, kad man nebeliko visai jokio tikslo nei priežasties judėti kuria nors kryptimi. Variklis, vertęs vieną po kito nugyventi visus tuos betikslius ir beprasmius metus, buvo smalsumas.
Dabar ir jis apleido mane.
[K.Vonegutas "Motina naktis"]

Atsakyti
Kas nori atsisakyti blogio, tas visuomet žino, ko nori; o tas, kas geidžia daugiau, negu turi, yra aklas abiem akimis.

Džiaukimės tuo, ką turime, neimdami lyginti: niekuomet nebus laimingas tas, kam neramu, jog kitas yra laimingas. (Seneka)

<...> jo dorybės galėtų būti tyros kaip malonė ir gausios, kiek tik pakelia žmogus - jį vertins pagal ydą. (V. Šekspyras)

Ach, koks žiaurus esti tarpas tarp didelio užmojo ir jo įgyvendinimo! Kiek nereikalingos baimės! Kiek dvejonių! Ant kortos statomas gyvenimas - ne kur kas daugiau: garbė! (Šileris)

Dorybė, gerumas, taurumas - tai tokios savybės, kurių žmogus linki kitiems, kad galėtų juos mulkinti.

Užuojauta - blogas palydovas, bet dar blogiau, kai ji tampa tikslu.
(E. M. Remarkas)
Atsakyti
Uodas gyvena dieną, rožė – tris. Katinas gyvena trylika metų, meilė trunka trejus. Taip jau yra. Iš pradžių metai aistros, tada metai švelnumo ir galų gale – metai nuobodulio. Pirmais metais sakoma: ,,Jei mane paliksi – nusižudysiu”. Antrais metais sakoma:,,Jei mane paliksi – kentėsiu, bet atlaikysiu”. Trečiais metais sakoma: ,,Jei mane paliksi – iššausiu šampano butelį”. Juk niekas jūsų neįspėja, kad meilė trunka trejus metus. Meilės sąmokslas pagrįstas gerai saugoma paslaptimi.

Reikia apsispręsti: arba gyveni su juo, arba to žmogaus geidi. Negali geisti to, ką turi – tai priešinga prigimčiai. Štai kodėl gražias vedybas į šipulius sudaužo pirma pasitaikiusi nepažįstamoji. Net jei esat vedęs pačią gražiausią iš visų merginų, visada atsiras nauja nepažįstamoji, kuri įžengs į gyvenimą nepasibeldusi ir paveiks jus kaip nepaprastai galingas afrodiziakas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaMbiZe: 15 sausio 2008 - 23:05
Visi tavęs klauso kai tu klabi, bet tik draugai tave girdi.

Geriausi draugai tave girdi net jei tu nekalbi.

Neliūdėk, nes niekad nežinai kas gali įsimylėti tavo šypseną.

Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.

Pasitikėjimas nutiesia kelią atvirumui. Draugai gali pasitikėti vieni kitais.

…bet švysteli draugo šypsnys – ir jėgų tarsi vėl daugiau.

Būtent krizių ir nelaimių metu gerai pasimato, kas yra koks, kuriuo galima pasitikėti, kuris tikras ir ištikimas draugas

Atsakyti