Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

Kai man reikia su kuo nors pasidalinti džiaugsmu, kieno nors paramos, kai mano pasaulis byra į šipulius, Tu esi šalia. Ir žinau, kad būsi- rytoj ir visada. wub.gif
Atsakyti
Tu mano gyvenimo saulė, Tu mano gyvenimo žvaigždėtas dangus, Nieks mūsų išskirti negali, Nes Tu man brangiausias žmogus...

Savo meilės angeliukui, Savo saulės spinduliukui saldžią braškę dovanoju, Ir karštai karštai bučiuoju

Tipu tapu eina meškinas be batų, Jis keliauja pas Tave, Neša bučkį už mane

Siunčiu Tau baltą Vanilinį bučinį su ilgesio riešutukais, Džiugesio glaistu, Vilties gabalėliais ir meilės įdaru. Juo tikiuosi pasaldinti Tavo širdelę...

Tavo vardą kartoju kasdieną, Tavo žvilgsnio pamiršt negaliu, Tavo veidą matau mėnesienoj, Tave vieną pasauly myliu..

Padėk man galvą ant peties, Ir neliūdėk, nesielvartauk. Nėra pasauly nevilties, Tokios gilios kaip meilė Tau...

Atsakyti
Meilė - pragaro muzika kuri net senelių širdis šokdina.
K. Hamsunas
wub.gif
Atsakyti
Gyvenimas - ne smilkstanti žvakė, tai tarsi stebuklingas deglas, kuris tik akimirkai pateko į tavo rankas. Ir tu prieš atiduodamas jį ateinančioms kartoms priversk kuo stipriau suliepsnoti...

Nebijokite priešų, jus puolančių. Bijokite draugų, jus giriančių.

Sunkiausias būdas pasiilgti žmogaus, sėdėti šalia ir žinoti, kad jūs niekada negalėsite būti kartu...

Gyvenimas - tai, kas brangiausia žmogui. Jis duodamas jam tik vieną kartą. Ir nugyventi jį reikia taip, kad nereikėtų skausmingai kankintis už betiksliai išgyventus metus, kad nedegintų gėda už šlykščią ir smulkmenišką praeitį.

Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 01 06, 01:18)
Prašom.  4u.gif
Viliuosi, kad gal kas nors žiūrėjo irgi ir pamena, galėtų papildyti paskutiniąją 9) frazę, kuri "skylėta".  blush2.gif

Jei supranti angliškai, čia yra įsimintinų frazių iš šio filmo smile.gif Gal rasi ir tą 9-tąją rolleyes.gif
Atsakyti
Prisiminimai - tai mūsų neliečiamas turtas. Tai mes patys, kokie buvome ir kokie esame

Laimė... Ji godžiai geriama iš auksinės taurės visose geografinėse platumose, o skonis priklauso nuo mūsų, tiktai nuo mūsų. Mes galime apsvaigti tiek, kiek mums patinka.

Kartą gyvenime Fortūna beldžiasi į kiekvieno žmogaus duris, bet žmogus dažniausiai tuo metu sėdi kaimyninėje smuklėje ir negirdi jos beldimo.
M.Tvenas

Būti šviesos spinduliu kitiems, pačiam skleisti šviesą - didžiausia laimė, kurią gali pasiekti žmogus.

Gyvenimas yra grožis, žavėkis juo,
Gyvenimas yra palaima, naudokis ja,
Gyvenimas yra sapnas, paversk jį realybe,
Gyvenimas yra iššūkis, priimk jį,
Gyvenimas yra pareiga, atlik ją,
Gyvenimas yra žaidimas, žaisk jį,
Gyvenimas yra brangus, elkis su juo rūpestingai,
Gyvenimas yra turtas, saugok jį,
Gyvenimas yra meilė, džiaukis ja,
Gyvenimas yra mįslė, įmink ją,
Gyvenimas yra pažadas, tęsėk jį,
Gyvenimas yra liūdesys, įveik jį,
Gyvenimas yra himnas, giedok jį,
Gyvenimas yra kova, kovok ją,
Gyvenimas yra tragedija, grumkis su ja,
Gyvenimas yra nuotykis, leiskis į jį,
Gyvenimas yra laimė, nusipelnyk jos,
Gyvenimas yra gyvybė, gink ją.
Motina Teresė

Atsakyti
♥ Meile - tai mokėjimas kitą asmenį padaryti laimingą, nesitikint atlygio už tai..
♥ Meilė - kai mama mato tėtį purviną ir suprakaitavusi, bet visteik sakom kad jis gražesnis net už Robertą Redfoerdą.
♥ Meilė - tai visas pasaulis, kurį gali apkabinti dviem rankom.
♥ Meilė - kaip vėjas.. tu nematai jos,bet jauti..
♥ Meilė - nuostabi katastrofa: žinoti, kad trenksiesi galva į sieną ir vis tiek didini greitį, lėkti į pražūtį su šypsena, smalsiai laukti akimirkos, kai viskas išlėks į orą. Meilė yra vienintelis užprogramuotas nusivylimas, vienintelė nuspėjama nelaimė, kurios nuolat šaukiamės....

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2008 01 06, 16:09)
Jei supranti angliškai, čia yra įsimintinų frazių iš šio filmo smile.gif Gal rasi ir tą 9-tąją rolleyes.gif

Oi, ačiū! 4u.gif Paieškosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.

Jeigu vieną dieną norėsi pabėgti nuo visų - paskambink man. Aš tavęs neprašysiu sustoti, bet bėgsiu kartu.

Bet jei vieną dieną tu paskambinsi ir aš neatsiliepsiu. Susirask mane, gal man reikia tavo pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Doviliucas @ 2008 01 07, 15:47)
[color=purple]Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man.

wub.gif gražu
Atsakyti
Vienintelis būdas nugalėti pagundą - pasiduoti jai.
Plunksnakotis yra pavojingesnis už kardą, nebent jie susiduria vienas prieš vieną.
Kvailiai niekada nerėkia, visad išklauso garsesnių kvailių.
Kvailiai remia ne kvailą idėją, bet idėjos kvailumą.
Atsargiai prašykite Dievo, nes tavo prašymas gali netyčia išsipildyti.
Save nustebinti yra daug sunkiau negu kitus.
Ilgiausiai išlieka laikinos paskirties pastatai
Tas, kuris juokiasi paskutinis, galvoja lėčiausiai.
Visada atsimink, kad esi unikalus, kaip ir visi likusieji.
Didžiausiu išdaviku gali būti tik artimiausias draugas.
Jeigu tau kas nors pasakė, kas tu toks, tu jam pasakyk kas jis toks.
Mirtis - būtina nemirtingumo sąlyga.
Maudymosi kostiumas išrastas tam, kad moteris galėtu vaikščioti nuoga su drabužiais.
Saiko jausmas taip pat privalo turėti ribą.
Įtempkite atmintį ir būtinai prisiminsite ką nors, ką norite užmiršti.
Daugelis, neturėdami skolų, neturi visai nieko.
Jei širdžiai miela, akiai dailu.
Jei padarei klaidą - nepersistenk ja taisydamas.
Vyrukai ir vaikai niekuo nesiskiria, skiriasi tik jų žaislų kainos.
Vaikinai kaip ir bumerangai - sugrįžta. Svarbiausiai, kad grįždami neduotų tau per galvą.
Atsakyti
QUOTE(Doviliucas @ 2008 01 07, 13:47)
[color=purple]Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man.

wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 07, 15:07)
Jei širdžiai miela, akiai dailu.

svarbu, kad nebūtų atvirkščiai rolleyes.gif
Atsakyti