Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

Mano mėgstama Nyče filosofija:

"Chaoso savyje turėti reikia, kad žvaigždę šokančią įžiebt galėtum."

"Jei tu pas moterį eini, tai nepamiršk botago. "

"Gyvenimas yra kova, todėl kariu išauklėt vyrą reikia, o moterį- atokvėpiu kareivio, ta moteris žaisliukas būna- tyra, graži lyg deimantas brangiausias, žvaigždė tešviečia meilėje jūsų, o moters meilė- tai užsipuolimas ir žaibas ir naktis šalia šviesos, moters didysis menas yra melas, o jos didžiausias rūpestis- iliuzija ir grožis.
Jei moteris vyrui žaislas pavojingiausias, tai kas gi moteriai yra vyras? -Instrumentas."

O čia ne toks žymus Ovidijus Kantas:

"Aš pasiilgau tavęs. Labai noriu, kad tu prie manęs prisiglaustum visu kūnu: savo lūpomis, rankomis, net krūtimis, kuriomis mane apkabintum. Aš noriu pajusti tavo šilumą, tavo kūno drėgnumą, išgirsti tavo trukčiojantį balsą, kuriame atsispindėtų palaima, kuri be dviejų lyčių neįmanoma. Leisk man su tavimi pažaisti, kaip žaidžiau būdamas mažas su žaislais; tiesa jie nebuvo gyvi, bet plastmasiniai, mediniai. O tu - gyvas žaislas, su kuriuo norėčiau žaisti visą laiką ir visą savo gyvenimą, nes tu man - labai reikalinga. "
wub.gif
Atsakyti
Koks skurdžius tas, kuris neturi nieko, išskyrus pinigus. ax.gif
A. Grafas

Minutės ilgumas priklauso nuo to ,
kurioje tualeto durų pusėje esate. blush2.gif
Merfis

Degtinė balta , bet raudonai nudažo nosį ir juodina reputaciją. thumbup.gif
Čechovas

Rūkyti nesveika , gerti šlykštu , o mirti sveikam - gaila. ( doh.gif )
Nežinomas

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 12 19, 10:03)
*Niki*, ar Tu negali surašyt savo ištrauktų frazių į vieną žinutę, o ne rašinėti kas 15 minučių?
Toks įspūdis, kad žinutes renki.

Košmaras doh.gif kodėl jūs įžvelgiate visur klastą kažkokią blink.gif Taip gražiai ji tas žinutes padailina, nesuvelia į vieną wub.gif Skaitykit ir mėgaukitės o ne kabinėkitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 12 19, 08:33)
*Niki*, ar Tu negali surašyt savo ištrauktų frazių į vieną žinutę, o ne rašinėti kas 15 minučių?
Toks įspūdis, kad žinutes renki.

Vienu metu noriu dalyvaut keliuose forumuose, o laiko daug neturiu, tik kol vaikai miega, bet jei taip atrodo, kad tik žinutes renku (o kas man iš to? blink.gif ), tai stengsiuos mažiau čia dalyvauti ir mažiau rašyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jūsų gyvenimas priklauso ne tiek nuo to, ką jis jums suteikia, kiek nuo to, ką jūs jam duodate; ne nuo to, kas su jumis atsitinka, kiek nuo to, kaip jūs tai įvertinsite. Žinoma, aplinkybės ir įvykiai nuspalvina gyvenimą, bet tam jums ir duotas protas, kad pasirinktumėte spalvas. — [J.H.Milleris]

Mūsų pasąmonė priima viską, kuo tikime. Gyvenimas yra labai paprastas. Ką duodame, tą ir gauname. Tikiu, kad už kiekvieną savo gyvenimo patirtį – ir geriausią, ir blogiausią – esame atsakingi patys. Kiekviena mūsų mintis kuria mūsų ateitį. Kiekvienas iš mūsų formuoja savo gyvenimą mintimis ir žodžiais. Jei jūsų požiūris į kokią nors galimybę yra ribotas, tai šita riba jums tampa realybe. Visatos jėgos niekada mūsų nekritikuoja ir neteisia. Ji priima mus tokius, kaip patys save įvertiname. — [L.Hay]
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2007 12 19, 16:38)
Vienu metu noriu dalyvaut keliuose forumuose, o laiko daug neturiu, tik kol vaikai miega, bet jei taip atrodo, kad tik žinutes renku (o kas man iš to?  blink.gif ), tai stengsiuos mažiau čia dalyvauti ir mažiau rašyti.  mirksiukas.gif

ko tu imi i galva kas ka sneka mirksiukas.gif
Atsakyti
Moteris paprastai laukia gero vyro.Tačiau tai nereiškia,kad tuo metu negali puikiai leisti laiko su visais blogaisiais. /Cher/

Moterys niekada nemeluoja.Dažniausiai atranda tiesą,kuri joms naudinga. /Y.Montand/

Dauguma moterų iš visų jėgų stengiasi vyrą pakeisti.O kai joms tai pavyksta-liaujasi jį mylėjusios. /M.Dietrich/

TIKRA MOTERIS ŽVILGSNIU NUGINKLUOJA,NE PRASČIAU,KAIP NUSIMESDAMA DRABUŽIUS. smile.gif
Atsakyti
Su išmintimi susijusios trys ypatybės: priimti teisingus sprendimus, neklaidingai kalbėti ir daryti tai, kas dera./Demokritas/

* * *
O žinot, man tai gražiau, kai viena žinutė - viena sentencija ar kokie kiti, gražūs žodžiai. Kažkaip lengviau skaitosi, geriau matosi. Jei kažką ir nervuoja mano žinutės, tai neskaitykit - aš rašysiu kaip anksčiau. irnesakyk.gif Vis dėlto. biggrin.gif
Atsakyti
O šitie žodžiai, pasakyti senos močiutės, man labai giliai įstrigo

Jeigu mažą mylėtų kaip seną- jis neaugtų.
Jeigu seną mylėtų kaip mažą- jis nesentų.

Kol mes jauni, naudingi būna ir paklydimai, tik neverta jų tampyti su savimi iki pat senatvės. [J.V.Gėtė]

Jei jaunystė žinotų, o senatvė galėtų! [A.Etjenas]

Turi pats turi sužinoti, kas yra gyvenimas, o ne aklai ryti ką tau kiša kiti. [Ch.S.Puigas]

Išsukus iš seno, pažįstamo, gerai praminto tako, daug kas prasideda iš naujo. Iškils sunkumų, kurių nė nesapnavai, kartais apniks abejonės ir baimė, - bet bus ir nuostabių akimirkų. Posūkis kelyje - ir pasaulis atsidurs prie tavo kojų, kitas - ir teks brautis per miškais apaugusį tarpeklį. Tavo kelyje pasitaikys tai, ko nesi nei regėjęs, nei ragavęs, nei uostęs, nei lietęs. Tai bus tavo paties pasirinktas kelias. Tavo laimė, tavo gyvenimas.

Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 19, 16:52)
ko tu imi i galva kas ka sneka mirksiukas.gif

Ai, jautri labai. blush2.gif
Atsakyti
Moteris sugeba mylėti vyrą vien tam,kad jis neatitektų kitai. (T.Williams)

argi ne tiesa,merginos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2007 12 19, 15:05)
Ai, jautri labai.  blush2.gif

Tu labai grazai rasai postus wub.gif labai malonu skaityti bigsmile.gif O kam nepatinka tegu neskaito tongue.gif
Atsakyti