Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

įstrigo kažkur girdėti žodžiai: Kaip skaudžiai bėga pabaidytas džiaugsmas... ax.gif

dar:
Išmokai kalbėti - užaugai. Išmokai tylėti - įgavai proto.

Liūdesio nepaskandinsi. Liūdesys moka plaukti.
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 18, 20:04)
as irgi visko neprisimenu,kas buvo rasyta irnesakyk.gif

Aš irgi ne visada prisimenu. Ir atsiprašau, jeigu ką nors pakartosiu antrąkart. blush2.gif
* * *
Įtempus savo jėgas, iš bedugnės kilti vis aukštyn - štai kas verta pastangų. /M.Vergilijus/
Atsakyti
Pats lėčiausias žmogus, jei tik jis turi tikslą, eina greičiau nei tas, kas vaikštinėja be tikslo. /G.Lesingas/
Atsakyti
Ir atpirkimo ožys raguotas. /J.Laucius/

Jausmai neatsiranda nei iš šio, nei iš to.

Kas daugiau paveža, to vežimas ir gilesnius pėdsakus palieka. /J.Laucius/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 19 gruodžio 2007 - 01:03
Architektūra – pasaulio metraštis: jis kalba tada, kai jau tyli ir dainos, ir padavimai... /N.V.Gogolis/
Atsakyti
Didelė dalis mūsų gyvenimo susideda iš smulkmenų ir didesnė dalis nesutarimų šeimoje būna dėl smulkmenų. /V.Hugo/
Atsakyti
Meilė ir neapykanta – seniausi žmonijos jausmai. Jie tobulėja kovodami vienas su kitu. /A.Valatkevičius/
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 12 19, 00:25)
Liūdesio nepaskandinsi. Liūdesys moka plaukti.

šita doh.gif bet teisinga
QUOTE(*Niki* @ 2007 12 19, 02:03)
Jausmai neatsiranda nei iš šio, nei iš to.

čia irgi tiesa wub.gif
Atsakyti
*Niki*, ar Tu negali surašyt savo ištrauktų frazių į vieną žinutę, o ne rašinėti kas 15 minučių?
Toks įspūdis, kad žinutes renki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 19 gruodžio 2007 - 08:34
Atimkite iš mūsų meilę, ir žemė taps kapu.
R.Browning

Mirtis gerokai universalesnė už gyvenimą, kiekvienas miršta, bet ne kiekvienas gyvena. Alan Sachs

Dauguma žmonių žmogžudžiai - jie žudo žmogų savyje.
Stanislav Jerzy Lec

g.gif
Atsakyti
Skelbimas laikraštyje

Mano kelnaitėse nebe paslaptis. Tai horoskopas, kančios ir prieskoniai. Ir ko tik jose neatsitinka! Jose ir parduotuvė, ir santuoka. Jos mano naujas kūrinys. Jose ir Kijevo kotletai, ir kiti įvairūs patiekalai bei baimės įlanka ir žmogaus kopijavimo įranga. Dizainas tik jose ir skandalinga reklama, gyvenimas ir mirtis nuo AIDS. Jose tarptautinis judėjimas, gynybos ministerija, laiškų paštas, meilės muzika ir meilės nuotaikos nuskendę. Ar skaniai jose papietavote, vyrai?!

Teikiama garantija. Jose kasdien tik naujos detalės bei prekyba urmu. Mano kelnaitėse suteikiama malonė ir dovana mylimam žmogui. Jose erotikos auka, jose - tik švieži vaisiai bei daržovės.

Moteris, laukianti vyrų, kurie myli tai, kas yra jos kelnaitėse

wub.gif

PS. Nesu tikra, kad tinka šiai temai, bet man patiko.

Vyras yra naminis gyvunas: griežtai elgiantis ji galima daug ko išmokyti.
Džili Kuper (Jilly Cooper)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviliucas: 19 gruodžio 2007 - 13:14
Senovės Kinų išmintis:

Sėkmė nieko neduoda: ji tik skolina.

Vienintelis būdas pataikyti į taikinį yra šauti, o tai į ką pataikei pavadinti taikiniu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti