Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(janike1 @ 2008 10 17, 18:15)
Cia is latviu mezgeju forumo, paziurekit kokios siulu sleptuves ,vai vai  blink.gif

http://www.musturs.l...u-savas-dzijas/

Siaubaaaasssssssssss blink.gif doh.gif na jau čia ligos požymiai, gyvenimą nugyvens, bet tiek siūlų nesumegs... Tikriausia gobšumui ribų nėra lotuliukas.gif O dar beveik pas visas yra po kokius 3-5 mezginius pradėtus ir nebaigtus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2008 10 17, 21:00)
Sveikos nusiziurejau štai tokia suknute is VS
gal galetumet patart del siūlu kokiais butu geriausiai megzti kad atsisedus sikna neissimustu  ir zinoma negriaužtu  blush2.gif

user posted imageuser posted image
aciuks.gif

Gal gumutę įmegzt? Mano tai visos megztos prasitampė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 10 17, 21:39)
Gal gumutę įmegzt? Mano tai visos megztos prasitampė  doh.gif

O tai yra pirkti tokios plonos gumytes kad nesymatytu siuluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2008 10 17, 22:14)
O tai yra pirkti tokios plonos gumytes kad nesymatytu siuluose  blush2.gif

Tikrai esu mačiusi ir Žaliakalny, ir Vilniaus g toje kampinėje parduotuvėlėje, tik dėl spalvų nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 10 17, 22:46)
Tikrai esu mačiusi ir Žaliakalny, ir Vilniaus g toje kampinėje parduotuvėlėje, tik dėl spalvų nežinau  g.gif

verysad.gif as is Skuodo bet bandysiu ieskot Klaipedoje aciuks.gif aciu jums labai
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2008 10 18, 11:08)
verysad.gif  as is Skuodo bet bandysiu ieskot Klaipedoje  aciuks.gif  aciu jums labai

O ten tam kioskeli ant kampo prie maximos Skuode ? Ten maciau visokiu dalykeliu turi 4u.gif O paskui Plungej "Ilges" parduotuvej ten irgi spec.siulu parduotuve ,ten tai tikrai turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 10 18, 11:52)
O ten tam kioskeli ant kampo prie maximos Skuode ? Ten maciau visokiu dalykeliu turi  4u.gif O paskui Plungej  "Ilges" parduotuvej ten irgi spec.siulu parduotuve ,ten tai tikrai turetu buti.

Nu jo ten ant kampo yra kartais siuliukus ten perku reiks paziuret gal kartais bus nors abejoju g.gif , o tai jus gal is Skuodo bigsmile.gif arba reiks i plunge uzvaziuot 4u.gif Aciu
Atsakyti
Ne, ne is Skuodo 4u.gif ,bet turiu galimybe daznai pavazinet po Zemaitija biggrin.gif
p.s. si ryt buvau Skuode drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 18 spalio 2008 - 12:42
O paaiskinkit tundrai kur Žaliakalny galima būtų rast parduotuvę siūlais ir kitais reikmenimis prekiaujančią?
Atsakyti
QUOTE(Teta Kriste @ 2008 10 18, 22:45)
O paaiskinkit tundrai kur Žaliakalny galima būtų rast parduotuvę siūlais ir kitais reikmenimis prekiaujančią?

beveik priešais turgų, arčiau Kapsų g. 4u.gif
Atsakyti
IKI akcija siūlams. Red heart,ar panašiai po 2, 49 lt, o margi po 2,99. Akrilas.
Atsakyti
Sveikos visos, noriu paklausti, ar kuri mezgėte iš MAXIMOJE parduodamų kinų gamybos siūliukų "BASIC", kažin ar nespūkuoja?
Papildyta:
QUOTE(tetulė @ 2008 11 15, 12:45)
Sveikos visos, noriu paklausti, ar kuri mezgėte iš MAXIMOJE parduodamų kinų gamybos siūliukų "BASIC",  kaina 4,99Lt, kažin ar nesivelia, nesipūkuoja?

Atsakyti