Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Amanita @ 2008 10 12, 13:11)
Mezgėjėlės, išduokit paslaptį, o ką galima daryt iš nesuktų siūlų? Lino parduotuvėse kažkada mačiau didžiuliais kiekiais juos pardavinėjant, ir spalvos gražios. Bet juk mezginys / nėrinys iš tokių persikreipia. Ką iš jų daro? Arba - kaip naminėm sąlygom, neturint verpimo ratelio, siūlus susisukt?

Pasisodini priešais draugę, užbėgusią kavos, paprašai, kad pasėdėtų rankas ištiesusi ir susisuki mirksiukas.gif
Ar ne medvilninį siūliuką deda dėl skersavimo? Svabu, kad nebūtų daug gerųjų akių, tada neskersuoja 4u.gif Man ir vernito skersuoja kai kurie g.gif
Atsakyti
Tai va, neatsilaikiau nenusipirkus siūlų iš Maximos... blush2.gif doh.gif Troicko gamybos, rašo, kad 100 merinosų vilna, 100 g. 250m kaina 7,99. Bus dukrai megztukas ružavas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 13 spalio 2008 - 11:16
Tik ką buvau RIMI, nugi žinokit yra laaabai fainų siūlų RedHeart. Vieni Pasadena vadinas, kiti pamiršau, kol parėjau lotuliukas.gif Jei neklystu, tai būtent pasadena 20proc. vilnos. Ir labai stoooori (lyg 8 nr megzt nurodyta). Kiti poliesteris berods, bet irgi stori. Matkeliai po 200 gramų, šiuo metu vienų kaina 9,99, kitų, su vilna, 11,99. Tie su vilna tai labai patiko, tik pinigų reik sulaukt doh.gif
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti ar pas mus yra pirkti gerų firmų siūlų? Iš tokių brangesnių aš žinau tik Mondial, Leopardo kur "Gerose akyse" pardavinėja.
O mane domintų pvz Debbie Bliss siūlai, Elann ir t.t.
Ar įmanoma tokių pas mus rasti?

Pvz pažiūrėkit kaip atrodo Noro siūlai:

user posted image wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babouziuke: 14 spalio 2008 - 14:26
QUOTE(batareika @ 2008 10 13, 14:49)
Tik ką buvau RIMI, nugi žinokit yra laaabai fainų siūlų RedHeart. Vieni Pasadena vadinas, kiti pamiršau, kol parėjau  lotuliukas.gif Jei neklystu, tai būtent pasadena 20proc. vilnos. Ir labai stoooori (lyg 8 nr megzt nurodyta). Kiti poliesteris berods, bet irgi stori. Matkeliai po 200 gramų, šiuo metu vienų kaina 9,99, kitų, su vilna, 11,99. Tie su vilna tai labai patiko, tik pinigų reik sulaukt  doh.gif

nu 20 proc. vilnos mazoka, kai uz tokia kaina g.gif o poliesteris is vis, jei jau tiek kainuoja.. kazkaip privengiu as sintetikos, nors vilnos didzopji dalis duria doh.gif zodziu, tenka atsargiai rinktis biggrin.gif
babouziuke, as kai uzsieny bunu, apziuriu, ka turi is zinomesniu siulu. kartais buna siulu o-ho-ho. o kainos is vis - O-HO-HO-HO!!!! bigsmile.gif biggrin.gif tada griztu i LT, uzsiperku ka nors papigiai (naturalus pluostai) ir bunu didziai patenkinta biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 10 14, 15:34)
nu 20 proc. vilnos mazoka, kai uz tokia kaina g.gif  o poliesteris is vis, jei jau tiek kainuoja.. kazkaip privengiu as sintetikos, nors vilnos didzopji dalis duria doh.gif zodziu, tenka atsargiai rinktis biggrin.gif

Na bent jau man ir vien akrilano šilumos pakanka... O tie su vilna 100gr išeitų 6 lt, tai tikrai nedaug schmoll.gif . Ir dar stooooris tas, gi kur pasižiūriu, tai jei jau kažkokie įdomesni ar storesni siūlai, tai ir kainos ohoho.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 10 14, 15:49)
Na bent jau man ir vien akrilano šilumos pakanka... O tie su vilna 100gr išeitų 6 lt, tai tikrai nedaug  schmoll.gif . Ir dar stooooris tas, gi kur pasižiūriu, tai jei jau kažkokie įdomesni ar storesni siūlai, tai ir kainos ohoho.

aš kažkaip privengiu labai storų siūlų - nežinau, ką paskui su siūlėm daryt, kad storos man negražu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 10 14, 19:10)
aš kažkaip privengiu labai storų siūlų - nežinau, ką paskui su siūlėm daryt, kad storos man negražu  doh.gif

Tai gi yra visokiausiu budu susiuvimo. Pati baidziausi storu siulu, vien del siuliu...Bet kai paziurejau kiek daug budu graziai susiuti, tai jau mezgu ir storais thumbup.gif
Pati perku siulus tik Casa Lanoj 4u.gif Siulai tikrai geros kokybes ir idomus thumbup.gif Buna senu kolekciju ispardavimai ir likuciui nukainavimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 10 14, 20:24)
Tai gi yra visokiausiu budu susiuvimo. Pati baidziausi storu siulu, vien del siuliu...Bet kai paziurejau kiek daug budu graziai susiuti, tai jau mezgu ir storais  thumbup.gif
Pati perku siulus tik Casa Lanoj  4u.gif Siulai tikrai geros kokybes ir idomus  thumbup.gif Buna senu kolekciju ispardavimai ir likuciui nukainavimai  thumbup.gif

Casos antrame kambaryje dažnai pasitaiko pigesnių gėrybių 4u.gif parodykit kas nors tada, kaip gražiai susiūti blush2.gif
Atsakyti
Cia is latviu mezgeju forumo, paziurekit kokios siulu sleptuves ,vai vai blink.gif

http://www.musturs.l...u-savas-dzijas/
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 10 17, 18:15)
Cia is latviu mezgeju forumo, paziurekit kokios siulu sleptuves ,vai vai  blink.gif

http://www.musturs.l...u-savas-dzijas/

vajeeeeee, net pagalvojau, kas mano spinta paslapciom nufotkino doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos nusiziurejau štai tokia suknute is VS
gal galetumet patart del siūlu kokiais butu geriausiai megzti kad atsisedus sikna neissimustu ir zinoma negriaužtu blush2.gif

user posted imageuser posted image
aciuks.gif
Atsakyti