Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Irunia @ 2007 12 08, 21:56)
Pamenu senais laikais, kai nebuvo siūlų ir mama ardydavo ką nors, kad permegzti, tai sukdavo kažkiek, po to su adata prisega prie kamuoliuko siūlą, duoda prasisukt ir vėl susuka į kamuoliuką doh.gif
Vargas begalinis.

O šiaip išardytą siūlą perleisdavo pro verdantį arbatinuką. Ir jis išsitiesindavo doh.gif
Sunkūs laikai buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal ir sunkus, kaip sakot bet tikrai labai gerai issitiesina siulas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 09 21, 18:37)
gal ir sunkus, kaip sakot bet tikrai labai gerai issitiesina siulas  thumbup.gif  thumbup.gif

O mes sukdavom išardytus apie atverstos taburetės kojas, tada skalbdavom, tada sukdavom atgal į kamuoliukus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, mezgėjėlės 4u.gif
Pigių siūlų tema jau uždaryta, tai parašysiu čia bigsmile.gif
Klaipėdoje, parduotuvės Maxima (Šilutės pl./Statybininkų pr.) patalpose atsidarė siūlų parduotuvė - kainos tikrai normalios, kad ir pvz. maxi siūliukai kainuoja 8,50 Lt. Pirkau vienus siūliukus akrilanas su vilna, tai už 50 g matkelį mokėjau 3,60 Lt, o kai pačioj maximoj lygiai tie patys siūlai kainuoja net 4,99 Lt doh.gif
Atsakyti
sveikutes norejau paklausti gal yra cia kas nors is panevezio ir kur jus perkate pigiausius siulus ir kokius mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, aš esu iš to miesto, po teisybe žiūrint kokius siūlus, pvz.: MAXI tik turguj po 8,50-9lt, moherą prie savaržėlės, dar yra tokių papigiam (man) prie senos optikos, ten tarp darbo biržos ir žanos kur yra, o jei žinot kur pigiau laukiu mirksiukas.gif

Atsakyti
parduotuveje IKI siulai princese po 2,99 4u.gif
Atsakyti
Maxima užsivežė naujų siūliukų: 100g. apie 300 metrų, 30 proc.vilna, 20 proc. alpakos vilna, 50 proc. akrilanas. Spalvų tai daaaaug visokiausių, bet kainytė tai schmoll.gif 12,99. Be to, gražių plaukuotų margučių poliakrilinių yra 3 matkiukai supakuoti, bet irgi nepigūs 19,99. Va medvilninių baltų gal ir vertų dėmesio užmačiau - storesni negu Maxi, 50g. 5,99, bet tik kad balti - kitokių nėr. Gal atsilaikysiu nenusipirkus kurių nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2008 10 06, 10:09)
sveikutes norejau paklausti gal yra cia kas nors is panevezio ir kur jus perkate pigiausius siulus ir kokius  mirksiukas.gif

QUOTE(Lutė @ 2008 10 06, 19:03)
Labas, aš esu iš to miesto, po teisybe žiūrint kokius siūlus, pvz.: MAXI tik turguj po 8,50-9lt, moherą prie savaržėlės, dar yra tokių papigiam (man) prie senos optikos, ten tarp darbo biržos ir žanos kur yra, o jei žinot kur pigiau laukiu  mirksiukas.gif

Sveikutes krastietes mirksiukas.gif
Reiks apsilankyt toj prie darbo birzos, nes neuzfiksavau kainu.
Ka as pastebejau musu mieste.
Maxi siuliukus pradejau pirkt Babilone Geru akiu parduotuvytej. Ten berods 8.5 Lt o dar yra minusuojami procentai uz pirkimus.
Moheriukai arba turguj, arba tokioj mini krautuvelej Algirdo - Basanaviciaus( o gal ten jau ramygalos skaitosi) kampe ( Karusia nurode ) tikrai pigiau, bet dar nepirkau.
Vernito pusvilne einant i turgu ant kampo pigiausia. Taip pat Sypsenoj, Coliukese abiejose.
Prie savarzeles pigi Lana pusvilne. 1 kg 30 lt, bet nezinau ar ji kokybiska g.gif
Papildyta:
QUOTE(DEIVINA @ 2008 10 08, 11:36)
parduotuveje IKI siulai  princese po 2,99 4u.gif

cia visur taip g.gif
Atsakyti
[quote=timam,2008 10 08, 12:49]
Sveikutes krastietes mirksiukas.gif
Reiks apsilankyt toj prie darbo birzos, nes neuzfiksavau kainu.
Ka as pastebejau musu mieste.
Maxi siuliukus pradejau pirkt Babilone Geru akiu parduotuvytej. Ten berods 8.5 Lt o dar yra minusuojami procentai uz pirkimus. aš jau ir ten apsisukau ir jau ruošiuos nuolaidų kortelę įsigyti...
Moheriukai arba turguj, arba tokioj mini krautuvelej Algirdo - Basanaviciaus( o gal ten jau ramygalos skaitosi) kampe ( Karusia nurode ) tikrai pigiau, bet dar nepirkau. kur čia yra, kažkaip neįsivaizduoju net g.gif reiks pasivaikščiot ta gave 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 10 08, 12:13)
Maxima užsivežė naujų siūliukų: 100g. apie 300 metrų, 30 proc.vilna, 20 proc. alpakos vilna, 50 proc. akrilanas. Spalvų tai daaaaug visokiausių, bet kainytė tai  schmoll.gif 12,99. Be to, gražių plaukuotų margučių poliakrilinių yra 3 matkiukai supakuoti, bet irgi nepigūs 19,99. Va medvilninių baltų gal ir vertų dėmesio užmačiau - storesni negu Maxi, 50g. 5,99, bet tik kad balti - kitokių nėr. Gal atsilaikysiu nenusipirkus kurių nors doh.gif

Bet uz tai metrazas geras, o alpacos vilna is tikruju brangesne (nors cia jos tik 20 proc..)
Atsakyti
o is kokiu siulu patartumet megzti salika ir pirstines, jog gerai devetusi, nesibumbuliuotu ir nebutu su pukeliu nuo kurio apsivelia paltas?
noreciau kazka pan. nusimegzti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 08 spalio 2008 - 22:03
Mezgėjėlės, išduokit paslaptį, o ką galima daryt iš nesuktų siūlų? Lino parduotuvėse kažkada mačiau didžiuliais kiekiais juos pardavinėjant, ir spalvos gražios. Bet juk mezginys / nėrinys iš tokių persikreipia. Ką iš jų daro? Arba - kaip naminėm sąlygom, neturint verpimo ratelio, siūlus susisukt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 12 spalio 2008 - 12:12