Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Mezgejeles,ar esat ka nors mezgusios is YarnArt Pearl 100% viskoze,isvaizda kaip virvele.Kaip nesiojasi,ar skalbiant daug pailgeja?
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 08 12, 09:14)
Neteko man jų rankose laikyti, galvoju, kad gal reikėtų internetinėje parduotuvėje pirkti, bet pagal metražą atrodytų, kad nestori turėtų būti.

Jie gal geriau tiktu vaseliu nerti. Jei megsi virbalais, bus visai plonas. Bet, jei nori plono, tai gerai bus.
Papildyta:
QUOTE(Irno @ 2009 08 12, 09:40)
Mezgejeles,ar esat ka nors mezgusios is YarnArt Pearl 100% viskoze,isvaizda kaip virvele.Kaip nesiojasi,ar skalbiant daug pailgeja?

Visa viskoze pailgeja. Pailgeja ne skalbiant, pailges nesiojant, o skalbiant atsistato atgal. Reiktu megzti mazdaug per keturis pirstus trumpesni drabuzi. Nesiojasi gerai.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 08 06, 15:46)
Pusantros savaitės be mezginių praleidau, negaliu kaip rankos niežti ax.gif
Gal kas Vilniuje matėt baltų YarnArt Summer siūlų? Panašu, kad baisus deficitas g.gif

Savanorių prospekte ''Midaroj'' jų yra.
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2009 08 12, 21:02)
Savanorių prospekte ''Midaroj'' jų yra.

Dėkui, kaip tik ten nusipirkau tongue.gif
Atsakyti
Aciu,Aldoniuke.Bandysiu ka nors narplioti,kai palaidinuke dukrai baigsiu,nes ir ideju tiems siulams kol kas neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Irno @ 2009 08 12, 23:38)
Aciu,Aldoniuke.Bandysiu ka nors narplioti,kai palaidinuke dukrai baigsiu,nes ir ideju tiems siulams kol kas neturiu.

Pasiziurekit ant etiketes ar galima lyginti(ne visa vizkoze galima), jei taip tai gaminys patampa labai malonus, svelnus. Megskite atsargiai, jei paleisit aki, teks viska ardyt. Labai slidus siulas. Sekmes.
Atsakyti
sveikos,paneles,esu truputi zalia siuluose,ar galetumet man paaiskinti,kokie yra bukle siulai............. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loretaloreta @ 2009 08 13, 09:34)
sveikos,paneles,esu truputi zalia siuluose,ar galetumet man paaiskinti,kokie yra bukle siulai.............  blush2.gif

Tokie kaip ir su burbuliukais ant siūlo.
Atsakyti
Aldoniuke,aciu uz patarimus.Daugiausia mezgu is Maxi,Violet medvilnes ir Samer su viskoze,o is grynos viskozes neteko,todel ir patirties su jais neturiu.Pabandziau kabliuku pavyzdeli,lyg ir kietokas gavosi.Palyginus tikrai suminkstejo,nes yra ant ju lygintuvo su vienu taskeliu zenklas.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 08 13, 20:45)
Tokie kaip ir su burbuliukais ant siūlo.

aciu labai labai...........vienu zodziu ne lygus,o bumbuluoti tie siuliukai,na,reikes lekti kazka pirkti.............. smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti