Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(rrr? @ 2008 09 06, 21:30)
O gal kas galit padeti tokiu klausimu:
kas cia per siulai?  g.gif

user posted image

Ir gal kasnors, kurnors ju matest (Kaune)? Apejau visas pardutuves ir niekur nerandu...  schmoll.gif

Ne tokių storų, bet kažką panašaus seniau Casa Lanoj buvau mačiusi.
Gal kuri žinote, kaip ta Savanorių naujoji parduotuvė dirba - kelintą šeštadienį važiuoju, uždaryta doh.gif
Atsakyti
Gal kuri Kaune užmatėte Schachenmayr nomotta firmos siuliukų pavadinimu Catania, etiketė balta su saulute, 100 % medvilnės. "Geros akys" neturi ir neturės. Gal kas žinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 19 rugsėjo 2008 - 12:51
QUOTE(daivulka78 @ 2008 09 19, 12:50)
Gal kuri Kaune užmatėte Schachenmayr nomotta firmos siuliukų pavadinimu Catania, etiketė balta su saulute, 100 % medvilnės. "Geros akys" neturi ir neturės. Gal kas žinote?

Radau tuos siūliukus, bet tai ne tie. Berods pavadinimą būsiu sumaišiusi doh.gif O geri siūlai buvo: netyso, minkštučiai, nebluko. Vienas smagumas iš tokių megzti ir nešioti thumbup.gif Pardavėja sakė, kad "Gerose akyse" jų buvo tik prieš kokius 4 metus doh.gif Ir nežada būti. Pasirodo iš medvilnės turi, o tie kur aš ieškau - akrilanas. Be to jie nesukelia alergijos, tinka ir kūdikiams. Vargas man, taip jų noriu verysad.gif Jei kuri užmatysit Kaune rašykit. O gal iš kur parsisiūsti eitų?
Atsakyti
Gal kas žinot, ar Šiaurės miestelyje ryt dirba parduotuvė "Verpalai" ir jei taip, tai iki kelių? Tikrai žinau, kad ten tokia yra, tik jie ją savo internetiniame puslapyje pamiršo paminėti...
Atsakyti
As buvau siandien Verpaluose Vokieciu g.-tai man sake, kad jie vieninteliai belike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 09 07, 10:16)

Gal kuri žinote, kaip ta Savanorių naujoji parduotuvė dirba - kelintą šeštadienį važiuoju, uždaryta  doh.gif

Savanoriu 'Midara'? Buvau 6ni kelis kartus, jei neklystu iki keturiu dirba g.gif
www.midara.lt yra telefonas, galima pasiskambint pasiklaust, nes man atrodo darbo laiko ten nera nurodyta..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 09 20, 20:22)
Savanoriu 'Midara'? Buvau 6ni kelis kartus, jei neklystu iki keturiu dirba  g.gif
www.midara.lt yra telefonas, galima pasiskambint pasiklaust, nes man atrodo darbo laiko ten nera nurodyta..

Ar čia kalbam apie Kauną? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal ką sudomintų siūlai nėrimui Daphne. 100 proc. medvilnė.
Turiu pirkusi 6 matkučius po 50 g. Spalvos kodas 4658 (smėlio spalva). Juos pirkau su ketinimu nusinerti kiauraraštį megztuką, kartu pirkau blizgų siūlą dekoravimui, žvynelių ir karoliukų, kuriuos pridėsiu kartu. Matau, kad nebepanaudosiu, taigi parduočiau už 30 Lt. Jei sudomino, rašykite až. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Jei kam aktualu, Daphnes siūlus jau rezervavau ir neapsigalvosiu... Dar nežinau, kam man jų reikia blush2.gif , tiesiog jau esu iš jų nėrusi ir tai labai smagūs siūlai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 09 20, 21:20)
Ar čia kalbam apie Kauną?  bigsmile.gif

Apie Vilniu rolleyes.gif , o reikejo apie Kauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 09 21, 11:01)
Apie Vilniu  rolleyes.gif , o reikejo apie Kauna  lotuliukas.gif

Ai, vis viena buvo malonu pasikalbėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 09 21, 11:28)
Ai, vis viena buvo malonu pasikalbėti  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif