Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(niuma @ 2009 08 03, 21:07)
doh.gif ot galva.. užklausiau, ir tik vakare atsiminiau, kad pati turiu tų Bahar nusipirkus. Bet jie beveik dvigubai storesni, nei Begonija. Aš iš jų virbalais megsiu, o dabar ieškau plonesnių, vąšeliu noriu gamintis.

yarn art siulu nemaza pasirinkima esu maciusi centre, leidziantis nuo zaliakalnio kalno, ties posukiu prie sinagogos ant kampo yra nedidele parduotuvele, tik kainu nzn
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 08 03, 21:07)
doh.gif ot galva.. užklausiau, ir tik vakare atsiminiau, kad pati turiu tų Bahar nusipirkus. Bet jie beveik dvigubai storesni, nei Begonija. Aš iš jų virbalais megsiu, o dabar ieškau plonesnių, vąšeliu noriu gamintis.

As tai nerti megstu is Maxi siulu. Ir ploni,ir smagu nerti, ir nesiojas gerai. Faktura siulo labai panasi i Begonia.
Atsakyti
caulyte, dėkui, va mane labiausiai kainos domina. Nes reikia šiuo metu baltų, tai spalvų pasirinkimas nėra toks svarbus smile.gif

aldoniuka, nemyliu Maxių rolleyes.gif .
Man jie per ploni ir per kieti ax.gif Va kaip alternatyvą tokio pat storio radau Amber'iukus. Jie bent minkštučiai smile.gif
Esu sijonuką pasigaminus juodą iš maxių. Bet suknutę Karen Millen motyvų nėriau iš dvigubo Maxio. Per daug krapštalynės man su jais būna, nes mėgstu tankius raštus, kuo mažiau skylių...
Atsakyti
Merginos,sos.......... Man reikia "KATIA-NEPAL" siulu..........gal sakykit kuri matet ar nera Kaune bazeje tokiu siuliuku...........na,nera kada nulekt paziuret.......darbai darbai................... verysad.gif
Atsakyti
Pusantros savaitės be mezginių praleidau, negaliu kaip rankos niežti ax.gif
Gal kas Vilniuje matėt baltų YarnArt Summer siūlų? Panašu, kad baisus deficitas g.gif
Atsakyti
O parduotuvėlėj Žemynos gatvėj ieškojot? Ten Summer būna, ar baltų dabar turi nežinau. Pati tai jau senokai pirkau.
Atsakyti
Nea, o kokia ten parduotuvė?
Atsakyti
Čia Iki parduotuvėj, Pašilaičiuose.
http://mezgvita.lt/kontakt.html
Atsakyti
Ačiu, bandysiu ieškot.
Atsakyti
kaip manot ar iš tokių siūlų būtų galima nuneti žiemai sijoną, ar nebūtų per storas. Gal teko kam nors juos naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 08 12, 08:32)
kaip manot ar iš tokių siūlų būtų galima nuneti žiemai sijoną, ar nebūtų per storas. Gal teko kam nors juos naudoti?

Tikrai nebus per storas, juk siulas plonas.
Atsakyti
QUOTE(aldoniuke @ 2009 08 12, 07:59)
Tikrai nebus per storas, juk siulas plonas.

Neteko man jų rankose laikyti, galvoju, kad gal reikėtų internetinėje parduotuvėje pirkti, bet pagal metražą atrodytų, kad nestori turėtų būti.
Atsakyti