Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Kas esat buve Auksarankes parduouvej, siulu kainos tokios pat kaip internetinej parduotuvej ar mazesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 07 07, 10:52)
Kas esat buve Auksarankes parduouvej, siulu kainos tokios pat kaip internetinej parduotuvej ar mazesnes g.gif

Užsidarė Auksarankės parduotuvė sad.gif , nebent susitarus siūlus interneto kaina galima atsiimt jų biure tik.
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 07 07, 11:11)
Užsidarė Auksarankės parduotuvė sad.gif , nebent susitarus siūlus interneto kaina galima atsiimt jų biure tik.

eina sau unsure.gif NA bandysiu tada tartis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 07 liepos 2009 - 10:23
Informuoju mezgejas. Nuo siandien, kiek zinau, prasideda akcija Urmo bazes 10salej siulu skyriuj. Zadejo labai patrauklias kainas.
Atsakyti
Gal kas perka ir naudoja siuos siulus? http://www.coatsgmbh...icro Bamboo.htm
noreciau suzinoti kainas ir gal kur kokia akcija vyksta, pritrukau megztukui, o ir suma jau susidaro nemaza.. doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pasirodo mano vyras tikrai Casa Lanoj pabuvojo lotuliukas.gif Jam tai kas: kur rado siulu, ten ir nuvare. Buvau siandien parduotuvikeje prie 25-mecio turgaus, bet jau nedirbo, bet buvo parasyta, kad vyksta ispardavimas. Tik nezinau kodel schmoll.gif Negi issikrausto g.gif doh.gif Gal kas buvot, gal pasidalysit informacija ax.gif
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti patarimo- su moheriu nelabai draugauju, todel nelabai numanau apie siulus..ka manot apie siuos: Okiteks Pretty (moheris) 70% Mohera 30% Akrilas
100 g/500 m

labai superinis metrazas, apsimoketu pikrti, noriu internetu pirkti, bet nezinau, ar jie svelnus, ar nekanda..

Labai labai aciu patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 07 16, 11:20)
Merginos, noriu paklausti patarimo- su moheriu nelabai draugauju, todel nelabai numanau apie siulus..ka manot apie siuos: Okiteks Pretty (moheris)  70% Mohera 30% Akrilas
100 g/500 m

labai superinis metrazas, apsimoketu pikrti, noriu internetu pirkti, bet nezinau, ar jie svelnus, ar nekanda..

Jie nėra tokie ploni kaip kid mocher siūlai.
Jei esi iš Vilniaus siūlyčiau apsilankyti Ditekse, ten yra mocheriukų gana neblogų ir labai plonyčių. Jie gali atvynioti kiek reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rzivilele: 16 liepos 2009 - 11:24
o ar nešiurkštūs? esu iš Jonavos, toli gražu man iki Vilniaus, nebent Kaune blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 07 16, 11:20)
Merginos, noriu paklausti patarimo- su moheriu nelabai draugauju, todel nelabai numanau apie siulus..ka manot apie siuos: Okiteks Pretty (moheris)  70% Mohera 30% Akrilas
100 g/500 m

man tai jie kanda - jau geriau lana http://www.auksarank...productID=45958 ir daug ir netokio pikti, bet gal čia ir nuo paties nešiotojo priklauso ax.gif
Atsakyti
Mezgiau iš Pretty siūlų šalius. Minkšti ir švelnūs. Tik labai barsto plaukelius, kol numezgi, bet išskalbus - viskas gerai. Klausiau tų, kas nešioja, sakė, kad nesivelia ir smagūs.
O tas „kanda-nekanda“, manau, priklauso nuo odos jautrumo, t.y. kiekvienam labai individualiai. Vienas grynos naminės vilnos ant nuogo kūno nesibaido, o kitam ir KID mohera netinka.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 07 17, 14:20)
Mezgiau iš Pretty siūlų šalius. Minkšti ir švelnūs. Tik labai barsto plaukelius, kol numezgi, bet išskalbus - viskas gerai. Klausiau tų, kas nešioja, sakė, kad nesivelia ir smagūs.
O tas „kanda-nekanda“, manau, priklauso nuo odos jautrumo, t.y. kiekvienam labai individualiai. Vienas grynos naminės vilnos ant nuogo kūno nesibaido, o kitam ir KID mohera netinka.

drinks_cheers.gif
Atsakyti