Sveikos mezgejelės
Iš tetos gavau lininių siūlų, jie buvo skirti audimui. Pabandžiau nert ... kažkaip nelabai gaunasi gražiai nerinys toks kaip "pakulos" Teta patarė paieškot kas suverptų bet kas šiais laikais tuo užsiima ... o gal kaip kitaip galima juos paruošt nerimui
QUOTE(giedre27 @ 2009 07 01, 23:36)
Sveikos mezgejelės
Iš tetos gavau lininių siūlų, jie buvo skirti audimui. Pabandžiau nert ... kažkaip nelabai gaunasi gražiai nerinys toks kaip "pakulos" Teta patarė paieškot kas suverptų bet kas šiais laikais tuo užsiima ... o gal kaip kitaip galima juos paruošt nerimui
kokiame mieste reikia? klaipedos rajone zinau
QUOTE(lotute @ 2009 07 01, 22:39)
kokiame mieste reikia? klaipedos rajone zinau
Vilniaus
Draugė ruošiasi kitą savaitgalį atostogaut važiuot į Klaipėdą, kita irgi liepos viduryje Priekulę lankys ... o konkrečiai kuriam mieste ? nuveštų ? jeigu per savaitę dvi padarytų, tai būtų
QUOTE(daivulka78 @ 2009 07 01, 16:49)
Merginos, jei kuri kaunietė lankytųsi siūlų parduotuvėse, būkit geros dirstelėkite šių siūliukų, norėčiau žinoti iki šeštadienio Prašau
Ačiū iš anksto
Ačiū iš anksto
Matyt, nelabai reikia tų siūlų, nes prieš kelias dienas net parašiau
QUOTE(batareika @ 2009 06 30, 11:34)
QUOTE(batareika @ 2009 07 02, 09:44)
Matyt, nelabai reikia tų siūlų, nes prieš kelias dienas net parašiau
Reikia Vyrui kai važiavo į Kauną įdaviau lapuką su pavadinimu, tai jam toj parduotuvėj pasakė, kad tokių siūlų jie neturi ir niekada neturėjo Tai tas susinervinęs ir išėjo. Likau kalta, kad užsimaniau to ko nėra. Aš jam aiškinau, kad tų siūlų merginos matė, bet... Teks pačiai ten važiuoti kai tik pakliūsiu į tą pusę. Nesuprantu kodėl taip nutiko: pavadinimą dar kelis kartus patikrinau, sakau gal ką suklydau. Negi pardavėja galėjo pasišaipyti iš žmogaus vien todėl, kad jis vyras Kažko nesitiki Nebent aš gatves supainiojau, nes ne kaunietė ir nusiunčiau ne į tą parduotuvę. Jis buvo prie hipermaximos. Ot žiopla
QUOTE(daivulka78 @ 2009 07 02, 16:37)
Reikia Vyrui kai važiavo į Kauną įdaviau lapuką su pavadinimu, tai jam toj parduotuvėj pasakė, kad tokių siūlų jie neturi ir niekada neturėjo Tai tas susinervinęs ir išėjo. Likau kalta, kad užsimaniau to ko nėra. Aš jam aiškinau, kad tų siūlų merginos matė, bet... Teks pačiai ten važiuoti kai tik pakliūsiu į tą pusę. Nesuprantu kodėl taip nutiko: pavadinimą dar kelis kartus patikrinau, sakau gal ką suklydau. Negi pardavėja galėjo pasišaipyti iš žmogaus vien todėl, kad jis vyras Kažko nesitiki Nebent aš gatves supainiojau, nes ne kaunietė ir nusiunčiau ne į tą parduotuvę. Jis buvo prie hipermaximos. Ot žiopla
Neimk i galva, ir as MB siunciau siulu.. tai nutiko dar geriau, vietoj pieno baltumo parveze baltu
Kad butu ramu, geriau duok nuo ritinelio nuemusi etikete, o ne ranka rasyk.. nes kitos pardavejos is pavadinimo kartais sugeba neatsimint.. Buvo ir man taip, kol neistraukiau etiketes, aiskino, kad tokiu turbut neturi... visokiu buna..
QUOTE(daivulka78 @ 2009 07 02, 16:37)
O tu kartais ne į Casa Lana jį nusiuntei????? Nes ta kita tai toliau nuo hypermaximos ir į kitą pusę. Ten TIKRAI tokių buvo. Reiks tau pačiai važiuot
QUOTE(Amanita @ 2009 06 26, 19:35)
Atradau "seną naują" parduotuvėlę Kaune -- prie Saulėtekio esančio turgelio kioskeliuose. Kažkada seniai seniai būdavo visai neblogų siūlų, paskui parduotuvėlė išnyko (ar bent jau man taip atrodė). Pasirodo, ji ir vėl dirba, tačiau darbo laikas -- tik darbo dienomis ir maks. iki 15 val.
Asortimentas panašus į tą parduotuvę prie 25-mečio turgaus ir Savanorių pr. "ne Casa Lana", tik siūlų atspalvių įdomesnių galima rast. Jei kam kokių siūlų pritrūktų ir kitur nebebūtų -- dar ir čia patikrint galima.
Asortimentas panašus į tą parduotuvę prie 25-mečio turgaus ir Savanorių pr. "ne Casa Lana", tik siūlų atspalvių įdomesnių galima rast. Jei kam kokių siūlų pritrūktų ir kitur nebebūtų -- dar ir čia patikrint galima.
Eina sau, aš gyvenu prie Saulėtekio, pro tą kioskelį kasdien su vežimėliu kursuoju, bet man net netoptelėjo, kad jis dirba
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 26, 22:32)
O aš va Kaune šiandien pabuvojau, bet 25 parduotuvės neradau Vyras su mašiniuku pavėžino, teks jam siūlų man nupirkti, ba nagai niešti O kažin ten galima rasti YarnArt firmos Jeans- cotton neuve siūlų Kažkada mezgiau, bet pamečiau etiketę, tai pagal rastą internete pvz. bandau atsegti. Vis galvoju gal tie, bent panašūs O ir parsisiūsti nėra iš kur, nebent iš užsienio firmų, bet adresų nežinau, anglų nemoku.
Daivulka, tikrai yra jeans siūliukų parduotuvėj ant Mituvos kampo ir prie 25-mečio turgelio, pati pirkau Tavo vyras buvo Casa Lanoj
QUOTE(Renatėlė @ 2009 07 01, 21:11)
Palei Kovo 11-osios gatvę yra toks pastatas lygtais žalias, jame gėrimų parduotuvė, siūlų pardė ir lygtais siuvimo salonas dar yra. tas pastatas turgaus pusėj, o kitoj gatvės pusėj sustojimas troleibusų priešais ir maisto prekių parduotuvė.
ir be to daivulka78 ten gali būti yarnart Jeans siūliukų, kažkada lygtais mačiau. arba kitoj jų parduotuvėj Mituvos g ir Savanorių pr kampe
ir be to daivulka78 ten gali būti yarnart Jeans siūliukų, kažkada lygtais mačiau. arba kitoj jų parduotuvėj Mituvos g ir Savanorių pr kampe
Renatele, lb dekoju
QUOTE(wilmusia @ 2009 07 05, 18:58)
Renatele, lb dekoju
nėr už ką , svarbu, kad padėtų
QUOTE(Karakum @ 2009 07 06, 15:10)
Reikia patarimo
Gal zinote, kokios firmos siuliukus pirkti medvilninei bliuzelei, kad butu storesni uz MAXI. Na galvoju, kad storis butu mazdaug 100g apie 400m
Gal zinote, kokios firmos siuliukus pirkti medvilninei bliuzelei, kad butu storesni uz MAXI. Na galvoju, kad storis butu mazdaug 100g apie 400m
Yra pvz turkiski siulai KELEBEK. Sudetis 35%viskoze, 60%medvilne, 5%poliamidas. Gera sudetis ir 100gr 500m. Dar yra labai geras siulas Summer. Medvilne su viskoze. 350m-100gr. Dar yra Bahar-100%medvilne, specialiai apdirbta, kad nesiburbuliuotu ir gerai nesiotus