Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

SVEIKUTES GAL KAS ZINOTE KUR DRUSKININKUOSE RASTI SIULU PARDUOTUVE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 06 23, 19:20)
Mergaitės, gal Kaune kur parduotuvėje yra šitų medvilnės siūliukų?
http://www.auksarank...productID=46309
Ačiū  4u.gif

O jie geri? Kokio storio? siaip gundziaus as juos uzsisakyt, bet vis dar mastau g.gif
Atsakyti
Atradau "seną naują" parduotuvėlę Kaune -- prie Saulėtekio esančio turgelio kioskeliuose. Kažkada seniai seniai būdavo visai neblogų siūlų, paskui parduotuvėlė išnyko (ar bent jau man taip atrodė). Pasirodo, ji ir vėl dirba, tačiau darbo laikas -- tik darbo dienomis ir maks. iki 15 val.
Asortimentas panašus į tą parduotuvę prie 25-mečio turgaus ir Savanorių pr. "ne Casa Lana", tik siūlų atspalvių įdomesnių galima rast. Jei kam kokių siūlų pritrūktų ir kitur nebebūtų -- dar ir čia patikrint galima.

Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 06 26, 16:59)
O jie geri? Kokio storio? siaip gundziaus as juos uzsisakyt, bet vis dar mastau g.gif

Tai vat kad ir aš gyvų nemačiau, dėl to ir klausiau, gal kas matė, pačiupinėt norėčiau pries bandydama užsakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2009 06 26, 19:35)
Atradau "seną naują" parduotuvėlę Kaune -- prie Saulėtekio esančio turgelio kioskeliuose. Kažkada seniai seniai būdavo visai neblogų siūlų, paskui parduotuvėlė išnyko (ar bent jau man taip atrodė). Pasirodo, ji ir vėl dirba, tačiau darbo laikas -- tik darbo dienomis ir maks. iki 15 val.
Asortimentas panašus į tą parduotuvę prie 25-mečio turgaus ir Savanorių pr. "ne Casa Lana", tik siūlų atspalvių įdomesnių galima rast. Jei kam kokių siūlų pritrūktų ir kitur nebebūtų -- dar ir čia patikrint galima.

O aš va Kaune šiandien pabuvojau, bet 25 parduotuvės neradau schmoll.gif Vyras su mašiniuku pavėžino, teks jam siūlų man nupirkti, ba nagai niešti nail.gif O kažin ten galima rasti YarnArt firmos Jeans- cotton neuve siūlų g.gif Kažkada mezgiau, bet pamečiau etiketę, tai pagal rastą internete pvz. bandau atsegti. Vis galvoju gal tie, bent panašūs ax.gif O ir parsisiūsti nėra iš kur, nebent iš užsienio firmų, bet adresų nežinau, anglų nemoku.
Atsakyti
YarnArt Jeans siūliukus buvau užmačiusi Casa Lana parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 06 27, 11:12)
YarnArt Jeans siūliukus buvau užmačiusi Casa Lana parduotuvėje.

Ačiū. 4u.gif Čia toj kur prie Kauno hiperio bigsmile.gif Viskas siūsiu MB kad nupirktų ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

ar Ditekso parduotuvę tik Vilniuje galima rasti? Gal galite pasakyti ar jie mocherą tik ritėmis parduoda ir koks ritės svoris g.gif
Atsakyti
QUOTE(PYNE @ 2009 06 29, 13:02)
Sveikos merginos,

ar Ditekso parduotuvę tik Vilniuje galima rasti?  Gal galite pasakyti ar jie mocherą tik ritėmis parduoda ir koks ritės svoris g.gif

Jų tinklapis nurodo tik vieną parduotuvę. Privynioja paprastai kiek paprašai.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 29, 13:10)
Jų tinklapis nurodo tik vieną parduotuvę. Privynioja paprastai kiek paprašai.

ačiū, kaip tik sostinėn ruošiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 26, 22:32)
O aš va Kaune šiandien pabuvojau, bet 25 parduotuvės neradau schmoll.gif Vyras su mašiniuku pavėžino, teks jam siūlų man nupirkti, ba nagai niešti nail.gif O kažin ten galima rasti YarnArt firmos Jeans- cotton neuve siūlų g.gif Kažkada mezgiau, bet pamečiau etiketę, tai pagal rastą internete pvz. bandau atsegti.

Ar šitie? Jei taip, tai prie 25-mečio ir Mituvos g. tokių tikrai esu pirkus.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 06 26, 15:59)

aš kaip tik suknytę iš jų nert pradėjau. tai visai mieli, minkstutis toks nėrinukas gaunasi, gal tik kabliukas truputi kliūva neriant...
Atsakyti