Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(_zuwedra_ @ 2009 05 06, 22:31)
Sveikos, mezgėjėlės  4u.gif

Gal jums pasirodys ir kvailokas klausimas, bet nieko nenusimanau apie siūlus  blush2.gif  Noriu nunerti savo dukrytei kepurytę, bet nežinau ar ne per plonus siūlus nusipirkau  g.gif  Rašo, kad nerti su 1.25 arba 1.50 vąšeliu. Gal jums ką ir pavadinimas sako - FLORETTA.

Labai prašau patarkite

Aš nėrusi iš Florettos užuolaidėles ir staltiesę. Galvojau ir apie bliuzelę, bet paskui šios minties atsisakiau, nes nunertos užuolaidėlės buvo gana standžios, kietokos, nors pats siūliukas gan švelnus atrodo. Man šis siūliukas labiau pasirodė tinkamas įvairiems apnėrimams, sujungimams, staltiesėlėms ar dar kitokiems interjero daikčiukams, o ne rūbams. Arba aš su labai jau jautria oda biggrin.gif
Atsakyti
Aš iš tokių nesu nėrusi, tik internete nuotrauką radau, tai man jie normalūs pasirodė. O kepurytei standumas nėr blogai.

Kas mėgsta Maxi siūliukus, tai VCUP'e jie po 6,99 šiuo metu. Tik nepažiūrėjau, ar daug spalvų yra. Ir šiaip ten visokių nukainavimų šiuo metu yra.
Atsakyti
QUOTE(Virmeda @ 2009 05 04, 00:09)
labutis mezgejos smile.gif gal galetumet pasakyti kur Kaune galima rasti VERINITO siulu 100% medvilnes geltonos spalvos pritrukau . prie ABC parduotuves ju nera.

Sveikos as su tokia pacia problema, taip pat pritrukau vernito medvilnes geltonos, bet man reikia vilniuj, gal galit patart kur ieskot ?
Atsakyti
Esu Vernito siūlų mačiusi Madoj, bet ar yra geltonų, tai nepasakysiu.
Atsakyti
namuose radau siulu, noreciau parduoti, medvilniniai, kiek svorio nezinau, seniai pirkau doh.gif , taip ir liko nenaudoti. Pirkau ditekse.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 08, 12:04)
namuose radau siulu, noreciau parduoti, medvilniniai, kiek svorio nezinau, seniai pirkau  doh.gif , taip ir liko nenaudoti. Pirkau ditekse.

siulu kainos, tai as net nezinau unsure.gif , galit pasiulyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, iškilo man tokia problema... mezgiau bliuzelę iš MAXI siūliukų kiauraraščiu. ir nesuprantu kame bėda, nes mezginys sukasi :)na nesueina tiesiai, gražiai. kaip manot kalti siūlai ar raštas?
Atsakyti
QUOTE(Ritulia @ 2009 05 14, 12:44)
Sveikutės, iškilo man tokia problema... mezgiau bliuzelę iš MAXI siūliukų kiauraraščiu. ir nesuprantu kame bėda, nes mezginys sukasi :)na nesueina tiesiai, gražiai. kaip manot kalti siūlai ar raštas?

Jie labiau tinkami nerimui,man taip pat geru akiu mezginys skersavosi ax.gif
Atsakyti
RUOSIUOSI NERTI TOKIA KIAURA PLONA SUKNELE VASARAI.GAL KURI TURITE PARTITES?IS KOKIU SIULU BUTU GERIAUSIA,KAD PASKUI NEREIKTU NUSIVILT AR MEST LAUK.DEKUI.

KAZKA TOKIO:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bukasacka: 14 gegužės 2009 - 15:41
QUOTE(Ritulia @ 2009 05 14, 12:44)

Tikrai siūlai,nes ir aš pradžioj nėriau dukrai suknelę,jai nepatiko.Tada sakau megsiu, gal tada patiks,tai pamačiau, kad sukasi visas mezginys.Teko siūlus dėti į šoną ir megzti iš kitokių. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimė @ 2009 05 06, 22:28)
čia anksčiau buvo kalba apieYARN ART summer.tai Kelmėj jie kainuoja tik 8 lt..va kaip pas mus pigu thumbup.gif  vakar nusipirkau ax.gif

Kad Kaune 7 lt kainuoja ax.gif Parduotuvė priešais Žėrutį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 05 14, 16:39)
RUOSIUOSI NERTI TOKIA KIAURA PLONA SUKNELE VASARAI.GAL KURI TURITE PARTITES?IS KOKIU SIULU BUTU GERIAUSIA,KAD PASKUI NEREIKTU NUSIVILT AR MEST LAUK.DEKUI.

KAZKA TOKIO:

Yarn Art Summer. Galima ir iš Maxi, bet labai daug darbo.
Atsakyti