mergaitės, gal galit pasakyti ką reiškia siūlų sudėtyje PAC? ir kam jie tiktų: 55 medvilnė, 45 PAC?
QUOTE(inesasim @ 2009 05 03, 16:44)
mergaitės, gal galit pasakyti ką reiškia siūlų sudėtyje PAC? ir kam jie tiktų: 55 medvilnė, 45 PAC?
PAC tai sintetika, gal kažkoks poliakrylas O tinka viskam, galima tiek nerti, tiek megzti. Paprastai vengiu megzti virbalais iš medvilnės siūlų, nes jie ir gali skersuoti, ir tįsti , bet kai toks kiekis sintetikos (ne akrylano, kuris irgi tąsosi) tai galima ir megzti, bet reikėtų pabandyti išmegzti pavyzdėlį ir žiūrėti kas darosi su juo išplovus.
Mergaites, noreciau jusu patarimo
kaip manote, kokiais siuliukais nerti /megzti vaikuciui kostiumeli krikstynoms? manau kad is MAXI siuliuku butu per plonas, kaip atrodytu su irisiniais?ir dar esu nusiziurejusi tokius medvilninius, jie sviecia graziai kaip irisiniai, 50 g kainuoja 4 lt.
kaip manote, kokiais siuliukais nerti /megzti vaikuciui kostiumeli krikstynoms? manau kad is MAXI siuliuku butu per plonas, kaip atrodytu su irisiniais?ir dar esu nusiziurejusi tokius medvilninius, jie sviecia graziai kaip irisiniai, 50 g kainuoja 4 lt.
QUOTE(*sadziuke* @ 2009 05 03, 18:12)
Mergaites, noreciau jusu patarimo
Jeigu nerti, tai irisiniai tikrai tiks ir bus gražu O jei megzti - tai yra plonyčiai baby wool arba galima moherytę imti su šilku Bet man atrodo yra atskira temutė apie vaikų drabužėlius, tai gal ten daugiaus duos patarimų
ačiū, varna575
turiu keturių spalvų kamuoliukus - reiks mėginuką pasidaryti, o tada kursiu suknytę dukrytei
turiu keturių spalvų kamuoliukus - reiks mėginuką pasidaryti, o tada kursiu suknytę dukrytei
QUOTE(Virmeda @ 2009 05 04, 00:09)
labutis mezgejos gal galetumet pasakyti kur Kaune galima rasti VERINITO siulu 100% medvilnes geltonos spalvos pritrukau . prie ABC parduotuves ju nera.
prie sinagogos centre yra parduotuve, pries buvusia skalsa, sventos gertrudos gatvej, ir senamiestyje dvi, geros akys ir sekancioj gatvelej ant kampo dar viena, casa lana, ir pries zeruti ant kampo, bandyk ten ieskoti
QUOTE(caulyte @ 2009 05 05, 09:28)
prie sinagogos centre yra parduotuve, pries buvusia skalsa, sventos gertrudos gatvej, ir senamiestyje dvi, geros akys ir sekancioj gatvelej ant kampo dar viena, casa lana, ir pries zeruti ant kampo, bandyk ten ieskoti
Casa lanoj ir priešais Žėrutį nebus
QUOTE(Virmeda @ 2009 05 04, 00:09)
labutis mezgejos gal galetumet pasakyti kur Kaune galima rasti VERINITO siulu 100% medvilnes geltonos spalvos pritrukau . prie ABC parduotuves ju nera.
Dar prie Žaliakalnio turgaus parduotuvėlėj būdavo
čia anksčiau buvo kalba apieYARN ART summer.tai Kelmėj jie kainuoja tik 8 lt..va kaip pas mus pigu vakar nusipirkau
Sveikos, mezgėjėlės
Gal jums pasirodys ir kvailokas klausimas, bet nieko nenusimanau apie siūlus Noriu nunerti savo dukrytei kepurytę, bet nežinau ar ne per plonus siūlus nusipirkau Rašo, kad nerti su 1.25 arba 1.50 vąšeliu. Gal jums ką ir pavadinimas sako - FLORETTA.
Labai prašau patarkite
Gal jums pasirodys ir kvailokas klausimas, bet nieko nenusimanau apie siūlus Noriu nunerti savo dukrytei kepurytę, bet nežinau ar ne per plonus siūlus nusipirkau Rašo, kad nerti su 1.25 arba 1.50 vąšeliu. Gal jums ką ir pavadinimas sako - FLORETTA.
Labai prašau patarkite