Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Skarlet @ 2009 04 22, 21:14)
Gryna jų medvilnė nebloga - nors klausimas ir ne man  rolleyes.gif

vistiek aciu uz informacija 4u.gif kita karta zinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 04 22, 16:00)
Matyt priklauso nuo siulo sudeties. Vakar pamaciau, kad dar ir kitokiu "Vernito" siulu yra blush2.gif  Maniskiai buvo berods 50% vilna, 50% akrilas, o mezgiau 3.5 virbalais. Siaip nieko, bet buna ir geriau.
O is kokiu tu mezgi?

Aš irgi įkišiu trigrašį į pokalbį biggrin.gif Aš mezgu iš 70 proc. vilnos ir 30 akrilo, arba 80 proc. vilnos. Man jie labai patinka, kiek esu mezgusi - niekada nepavedė mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vernitinukai visi labai geri. Net akrilas stabilizuotas. Ir nesiojasi gerai ir netista.. Bet as perku tokius , kur is 5 - 6 siuleliuku sususkti. sukuotiniai ar stabilizuoti jie vadinasi.
Atsakyti
Gal galit kas papasakot apie siuliukus. Jau issiaiskinau (cia man viena moteris papasakojo), kad 100% akrilinas tysta ir pumpuruojasi. Tai gal kas galetu dar ka papasakot blush2.gif .
Ar esate kas bande 50% medvilnes ir 50% viskozes siulus? Ar galeciau savo mezginyje derint 100% medvilninius ir medvilnes ir viskozes siuliukus (siu spalvos grazesnes)?
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 04 22, 16:00)
Matyt priklauso nuo siulo sudeties. Vakar pamaciau, kad dar ir kitokiu "Vernito" siulu yra blush2.gif  Maniskiai buvo berods 50% vilna, 50% akrilas, o mezgiau 3.5 virbalais. Siaip nieko, bet buna ir geriau.
O is kokiu tu mezgi?

as is is tu paciu palta mezgiau ir dabar tokiu nerandu pirkti o turiu uzsakyma paltui
Atsakyti
Buvau Maximoj siūliukų paveizėti. Lankiausi Kaune Maximos bazėje. Nieko gero schmoll.gif Akcija 40 %, bet pasirinkimas mažas. Bent jau man doh.gif Jei kas dar ir buvo tai spalvos tamsios: mėlyna, juoda, ruda, pilka. Tokių ryškesnių mažai, tik raudonos buvo tokia plona, bet aš nemėgstu jos, tai... Tik va pavadinimų tai nepamenu blush2.gif Matyt SM viską išpirko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 24, 17:44)
Buvau Maximoj siūliukų paveizėti. Lankiausi Kaune Maximos bazėje. Nieko gero schmoll.gif Akcija 40 %, bet pasirinkimas mažas. Bent jau man doh.gif Jei kas dar ir buvo tai spalvos tamsios: mėlyna, juoda, ruda, pilka. Tokių ryškesnių mažai, tik raudonos buvo tokia plona, bet aš nemėgstu jos, tai... Tik va pavadinimų tai nepamenu blush2.gif  Matyt SM viską išpirko mirksiukas.gif

beje, ir Norfose 42% akcija (bent jau Vilniuje), galit ir ten pasidairyti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryke: 25 balandžio 2009 - 08:26
QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 24, 17:44)
Buvau Maximoj siūliukų paveizėti. Lankiausi Kaune Maximos bazėje. Nieko gero schmoll.gif Akcija 40 %, bet pasirinkimas mažas. Bent jau man doh.gif Jei kas dar ir buvo tai spalvos tamsios: mėlyna, juoda, ruda, pilka. Tokių ryškesnių mažai, tik raudonos buvo tokia plona, bet aš nemėgstu jos, tai... Tik va pavadinimų tai nepamenu blush2.gif  Matyt SM viską išpirko mirksiukas.gif

geresnius siūlus išrinko, užsidėjo po litą viršaus ir padarė akciją doh.gif
Atsakyti
šiandien buvau Kaune, Savanoriu hyper maximoj - papildyta siūlų, yra įviresnių sudėčių ir spalvų, tik nei maxi, nei panašių nėra g.gif , akcija dar buvo 40 %
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2009 04 25, 15:56)
šiandien buvau Kaune, Savanoriu hyper maximoj - papildyta siūlų, yra įviresnių sudėčių ir spalvų, tik nei maxi, nei panašių nėra  g.gif , akcija dar buvo 40 %

maxi siulai uz 9.99 lt yra gerose akyse
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Noriu paklausti, gal kuri zino, kur Lietuvoje galima butu nusipirkti Feza siulu (Spring) ? Internete ieskojau, tai niekur nerandu g.gif O gal kazkokiu panasiu siulu yra, tiesa sakant nelabai as nusimanau , bet man labai ju reikia ax.gif
Atsakyti
Primenu, kad Savonorių pr. (prie Mituvos stotelės) MAXI po 8 LT. Jau buvau, visiems maxiams tokia kaina. Spalvų nemažai. Bet prie 25-mečio sakė nėr po 8 LT. Dar ir kitiems siūlams (tik nepamenu kokiems, tik kad medvilnei) 10-20 proc. nuolaidą taiko.
Atsakyti