Tiftik prasti siūlai, greit praranda prekinę išvaizdą
Vaikų pledukams geriausiai tinka medvilnė, antroj vietoj - kokia minkšta pusvilnė, bet vaikas gali vilnai būti alergiškas. Yra specialių siūliukų kūdikiams, vaikams,visokios sudėties. Tik Maxėj jų nebūna
Sakykit, mamos, ar yra kas gero Maxėj? Nežinau, ar verta važiuot
QUOTE(dontstop @ 2009 04 21, 15:09)
Tiftik prasti siūlai, greit praranda prekinę išvaizdą
Vaikų pledukams geriausiai tinka medvilnė, antroj vietoj - kokia minkšta pusvilnė, bet vaikas gali vilnai būti alergiškas. Yra specialių siūliukų kūdikiams, vaikams,visokios sudėties. Tik Maxėj jų nebūna
Visiškai pritariu dėl tiftiko Jau ne kartą pasimokiau, kad tik darbo paskui gaila, kai prastas siūlas
O pledukams man visai gera ta medvilnė Vernito
QUOTE(prunskiene @ 2009 04 21, 13:54)
Gal tie is dideliu babinu? As neriau pernai is ju, is pradziu atrode kaip virve po to kelis kartus ploviau ir gerokai pamaigiau- po isplovimo praminkstejo.
Aš tai prakratau mamos aruodą, kur ji taryb.laikais prikaupė lininių siūlų babinose. Tiesa, pas ją negrynas linas, o maišytas, taip vadinamas lavsanas (nežinau kaip jį dabar vadina ar iš vis tokių siūlų bėra ) Tai man jie nėrimui Nepamainomi tiek suknelėms, tiek bliuzelėm O iš gryno lino neriu tik rankines, pledus Šiaip tai jie plaunant minkštįja, bet vis tiek išlaiko šiurkštumą. Na, kaip minėjau mano jau labai senos atsargos, gal šiuolaikiniai ir kitokie
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2009 04 21, 15:09)
Aš šiandien per pietus buvau 2X, tai pasirinkimas skurdus , po kelis matkelius kelių spalvų vernito medvilnės, didesnis pasirinkimas akrilano, šioks toks vilnos pasirinkimas Gal kitur ir daugiau Bet dėl tiek, kiek radau, tikrai neverta trenktis
QUOTE(Ryke @ 2009 04 21, 09:09)
Vilniuje yra Savanoriu RIMI parduotuvej po 3.29 Lt berods.... ir dar maciau MADOJ po 4 Lt.
Mezgiau is ju, bet man nepatiko. Labai jau storas ir kietas mezginys gaunasi
Mezgiau is ju, bet man nepatiko. Labai jau storas ir kietas mezginys gaunasi
nezinau kodel tau storas ir kietas gaunas as is ju dvi vasarines sukneles turiu o palta net is dvigubu mezgiau ir to man atrodo perplonas
aciu visoms uz patarimus.Mesiu ta tiftika i sona...... ,o sakykit kaip 100% akrilas ?Ar tiktu megztukui,neistystu?
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 04 22, 08:59)
aciu visoms uz patarimus.Mesiu ta tiftika i sona...... ,o sakykit kaip 100% akrilas ?Ar tiktu megztukui,neistystu?
Vat šitą siūlą aš irgi dėčiau į šoną
[quote=Skarlet,2009 04 22, 09:13]
[/quo
aciu uz patarima..........as noreciau labai balto megztuko.........man tiftikas pasirode super baltos spalvos,na ir akrila radau labai balta................,o tai kazin koksai man siuliukas geriausiai tiktu..........na ,kad butu panasus storiu i tiftika?
[/quo
aciu uz patarima..........as noreciau labai balto megztuko.........man tiftikas pasirode super baltos spalvos,na ir akrila radau labai balta................,o tai kazin koksai man siuliukas geriausiai tiktu..........na ,kad butu panasus storiu i tiftika?
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 04 22, 07:59)
geriau pusvilnė, akrilas nelaikys nei formos ir veliasi, tysta.
QUOTE(Januse @ 2009 04 21, 22:49)
nezinau kodel tau storas ir kietas gaunas as is ju dvi vasarines sukneles turiu o palta net is dvigubu mezgiau ir to man atrodo perplonas
Matyt priklauso nuo siulo sudeties. Vakar pamaciau, kad dar ir kitokiu "Vernito" siulu yra Maniskiai buvo berods 50% vilna, 50% akrilas, o mezgiau 3.5 virbalais. Siaip nieko, bet buna ir geriau.
O is kokiu tu mezgi?
QUOTE(Ryke @ 2009 04 22, 16:00)
Matyt priklauso nuo siulo sudeties. Vakar pamaciau, kad dar ir kitokiu "Vernito" siulu yra Maniskiai buvo berods 50% vilna, 50% akrilas, o mezgiau 3.5 virbalais. Siaip nieko, bet buna ir geriau.
O is kokiu tu mezgi?
O is kokiu tu mezgi?
Gryna jų medvilnė nebloga - nors klausimas ir ne man
QUOTE(batareika @ 2009 04 23, 10:35)
Šiandien važiuodama į darbą mačiau diiiidelį užrašą ant Savanorių pr. (Kaune) parduotuvės, kad MAXI tik po 8 LT. Jei kas buvot, gal žinot, visiems maxi'ams ar tik kažkokiai daliai jų?
Kažkur turėjau telefoną jų, jei niekas nepasakys ir reikės, galėsiu paieškoti