Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Tiftik prasti siūlai, greit praranda prekinę išvaizdą cool.gif
Vaikų pledukams geriausiai tinka medvilnė, antroj vietoj - kokia minkšta pusvilnė, bet vaikas gali vilnai būti alergiškas. Yra specialių siūliukų kūdikiams, vaikams,visokios sudėties. Tik Maxėj jų nebūna ax.gif
Sakykit, mamos, ar yra kas gero Maxėj? Nežinau, ar verta važiuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 04 21, 15:09)
Tiftik prasti siūlai, greit praranda prekinę išvaizdą  cool.gif
Vaikų pledukams geriausiai tinka medvilnė, antroj vietoj - kokia minkšta pusvilnė, bet vaikas gali vilnai būti alergiškas. Yra specialių siūliukų kūdikiams, vaikams,visokios sudėties. Tik Maxėj jų nebūna  ax.gif
Sakykit, mamos, ar yra kas gero Maxėj? Nežinau, ar verta važiuot  g.gif

Visiškai pritariu dėl tiftiko 4u.gif Jau ne kartą pasimokiau, kad tik darbo paskui gaila, kai prastas siūlas doh.gif
O pledukams man visai gera ta medvilnė Vernito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 04 21, 13:54)
Gal tie is dideliu babinu? As neriau pernai is ju, is pradziu atrode kaip virve  doh.gif  po to kelis kartus ploviau ir gerokai pamaigiau- po isplovimo praminkstejo.

Aš tai prakratau mamos aruodą, kur ji taryb.laikais prikaupė lininių siūlų babinose. Tiesa, pas ją negrynas linas, o maišytas, taip vadinamas lavsanas (nežinau kaip jį dabar vadina ar iš vis tokių siūlų bėra g.gif ) Tai man jie nėrimui thumbup.gif Nepamainomi tiek suknelėms, tiek bliuzelėm wub.gif O iš gryno lino neriu tik rankines, pledus smile.gif Šiaip tai jie plaunant minkštįja, bet vis tiek išlaiko šiurkštumą. Na, kaip minėjau mano jau labai senos atsargos, gal šiuolaikiniai ir kitokie bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2009 04 21, 15:09)
Sakykit, mamos, ar yra kas gero Maxėj? Nežinau, ar verta važiuot  g.gif

Aš šiandien per pietus buvau 2X, tai pasirinkimas skurdus schmoll.gif , po kelis matkelius kelių spalvų vernito medvilnės, didesnis pasirinkimas akrilano, šioks toks vilnos pasirinkimas ax.gif Gal kitur ir daugiau g.gif Bet dėl tiek, kiek radau, tikrai neverta trenktis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 04 21, 09:09)
Vilniuje yra Savanoriu RIMI parduotuvej po 3.29 Lt berods.... ir dar maciau MADOJ po 4 Lt.
Mezgiau is ju, bet  man nepatiko. Labai jau storas ir kietas mezginys gaunasi g.gif

nezinau kodel tau storas ir kietas gaunas as is ju dvi vasarines sukneles turiu o palta net is dvigubu mezgiau ir to man atrodo perplonas
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus.Mesiu ta tiftika i sona...... lotuliukas.gif ,o sakykit kaip 100% akrilas ?Ar tiktu megztukui,neistystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 04 22, 08:59)
aciu visoms uz patarimus.Mesiu ta tiftika i sona......  lotuliukas.gif  ,o sakykit kaip 100% akrilas ?Ar tiktu megztukui,neistystu?    g.gif

Vat šitą siūlą aš irgi dėčiau į šoną ax.gif
Atsakyti
[quote=Skarlet,2009 04 22, 09:13]
Vat šitą siūlą aš irgi dėčiau į šoną ax.gif
[/quo
aciu uz patarima..........as noreciau labai balto megztuko.........man tiftikas pasirode super baltos spalvos,na ir akrila radau labai balta................,o tai kazin koksai man siuliukas geriausiai tiktu..........na ,kad butu panasus storiu i tiftika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 04 22, 07:59)
aciu visoms uz patarimus.Mesiu ta tiftika i sona......  lotuliukas.gif  ,o sakykit kaip 100% akrilas ?Ar tiktu megztukui,neistystu?    g.gif

geriau pusvilnė, akrilas nelaikys nei formos ir veliasi, tysta.
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 04 21, 22:49)
nezinau kodel tau storas ir kietas gaunas as is ju dvi vasarines sukneles turiu o palta net is dvigubu mezgiau ir to man atrodo perplonas

Matyt priklauso nuo siulo sudeties. Vakar pamaciau, kad dar ir kitokiu "Vernito" siulu yra blush2.gif Maniskiai buvo berods 50% vilna, 50% akrilas, o mezgiau 3.5 virbalais. Siaip nieko, bet buna ir geriau.
O is kokiu tu mezgi?
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 04 22, 16:00)
Matyt priklauso nuo siulo sudeties. Vakar pamaciau, kad dar ir kitokiu "Vernito" siulu yra blush2.gif  Maniskiai buvo berods 50% vilna, 50% akrilas, o mezgiau 3.5 virbalais. Siaip nieko, bet buna ir geriau.
O is kokiu tu mezgi?

Gryna jų medvilnė nebloga - nors klausimas ir ne man rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien važiuodama į darbą mačiau diiiidelį užrašą ant Savanorių pr. (Kaune) parduotuvės, kad MAXI tik po 8 LT. Jei kas buvot, gal žinot, visiems maxi'ams ar tik kažkokiai daliai jų?
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2009 04 23, 10:35)
Šiandien važiuodama į darbą mačiau diiiidelį užrašą ant Savanorių pr. (Kaune) parduotuvės, kad MAXI tik po 8 LT. Jei kas buvot, gal žinot, visiems maxi'ams ar tik kažkokiai daliai jų?

Kažkur turėjau telefoną jų, jei niekas nepasakys ir reikės, galėsiu paieškoti 4u.gif
Atsakyti