Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(mamkaa @ 2009 04 20, 13:16)
nuo rytojaus siulams Maximoj 40 proc.  nuolaida  4u.gif

Ačiū už gerą žinią clap.gif
Atsakyti
gaila. kad pas mus Maxese jokiu siulu pasirinkimo nera verysad.gif
Atsakyti
Draugė atvežė iš kažkur atkapstytų lininių siūlų. Pradėjau aš iš jų nerti, visa apibyrėjau spaliais ir šiaip jie tokie šiurkštūs. Gal ką įmanoma su jais padaryt, pvz., išskalbti, išgarinti, ar jeigu suvyti, tai jau viskas?
Atsakyti
na kad ir kaune kur ju galima rast?
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 04 20, 19:06)
Sveikos gal galit pasakyt kur yra Marijampoles "Vernito" firmos siulu pirkt?

Vilniuje yra Savanoriu RIMI parduotuvej po 3.29 Lt berods.... ir dar maciau MADOJ po 4 Lt.
Mezgiau is ju, bet man nepatiko. Labai jau storas ir kietas mezginys gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 04 21, 09:08)
na kad ir kaune  kur ju galima rast?

kurių? g.gif
Atsakyti
merginos,gal kuri easat mezgusi is TIFTIK siulu,pas mane 25% moheros ir 75% akrilo?noriu megzti megztuka kiaurarascio rastu,tik suabejojau ar jis neistys?..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 04 21, 10:09)
Vilniuje yra Savanoriu RIMI parduotuvej po 3.29 Lt berods.... ir dar maciau MADOJ po 4 Lt.
Mezgiau is ju, bet  man nepatiko. Labai jau storas ir kietas mezginys gaunasi g.gif

o aš daug ką iš jų mezgiau ir man labai patiko, gal netinkamo storio virbalus naudojai tai ir gavos kietas.
Papildyta:
QUOTE(Januse @ 2009 04 21, 10:08)
na kad ir kaune  kur ju galima rast?

kaune ju didelis pasirinkimas, netoli baziu ziedo, parduotuvei ABC
Atsakyti
Sveikos, gal galit kas patart, ar is maximos siuliuku galima numegzti vaikiska pleduka? Dabar ten akcija blush2.gif . Jei imanoma, tai kokios sudeties ar rusies man reiktu ieskoti - nieko nenusimanau apie siulus (neseniai megzt pradejau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegafe @ 2009 04 21, 10:47)
o aš daug ką iš jų mezgiau ir man labai patiko, gal netinkamo storio virbalus naudojai tai ir gavos kietas.
Papildyta:

kaune ju didelis pasirinkimas, netoli baziu ziedo, parduotuvei ABC

Aš taip pat iš jų nemažai mezgusi ir visada viskas buvo super. O kaina irgi labai patraukli.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 21, 08:27)
Draugė atvežė iš kažkur atkapstytų lininių siūlų. Pradėjau aš iš jų nerti, visa apibyrėjau spaliais ir šiaip jie tokie šiurkštūs. Gal ką įmanoma su jais padaryt, pvz., išskalbti, išgarinti, ar jeigu suvyti, tai jau viskas?

Gal tie is dideliu babinu? As neriau pernai is ju, is pradziu atrode kaip virve doh.gif po to kelis kartus ploviau ir gerokai pamaigiau- po isplovimo praminkstejo.
Atsakyti
Jie tarybinių laikų, buvo tolkomis susukti. Nu vadinasi, reik nerti ir tikėtis, kad bus gerai, tik kad labai daug šiukšlių iš jų byra. O atrodo tikrai kaip virvė. Tikėjausi, kad grįžus į amatą seniesiems amatams ir žaliavoms, gal juos sostinėj būtų kur apdoroti, kad mažiau būtų į virvę panašūs, o daugiau į siūlus g.gif
Atsakyti