Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Gal kas galetu is patirties rekomenduoti puosnius (su blizgesiu, kad butu) siulus nerimui?
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 04 02, 11:57)
Gal kas galetu is patirties rekomenduoti puosnius (su blizgesiu,  kad butu) siulus nerimui?

man tai labai patinka Summer, jie medvilniniai, su silkiniu pluostu, kuris pablizgina, smagiai neriasi ir graziai krinta, nes sunkoki ax.gif bet gal tavo neriniui butu storoki...ziurint ka nori narplioti g.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif ,

sugalvojau aš nusimegsti sau šią liemenę
liemene
Apie siūlus ničnieko nesnusimanau blush2.gif Prašau patarkit kokius labiau tiktų rinktis. Be to, kokio dydžio virbalus naudot, kad gražiai mezginys atrodytų?
Prie to pačio norėčiau paklaust ką reiškia pasviri ženklai ( / ir \ )šioje schemoje
schema
Būsiu labai dėkinga, jei pagelbėsite!!!!
Atsakyti
QUOTE(_zuwedra_ @ 2009 04 04, 12:43)
Sveikos mezgėjėlės  4u.gif ,

liemene
Apie siūlus ničnieko nesnusimanau  blush2.gif  Prašau patarkit kokius labiau tiktų rinktis. Be to, kokio dydžio virbalus naudot, kad gražiai mezginys atrodytų?
Prie to pačio norėčiau paklaust ką reiškia pasviri ženklai ( / ir \ )šioje schemoje
schema

Pirmiausia, tai svarbu, kokiam metų laikui bus mezginys - vasarai imčiau medvilnę, rudeniui ploną pusvilnę ar vilnelę 4u.gif Virbalus taip pat reikėtų derinti prie siūlų - parduotuvėje tikrai patars arba bus ant matkelio parasyta, koks siūlomas. Man atrodo, Lusasita mezgė panašų megztinėlį - gal ji dėl schemutės patartų ką 4u.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_zuwedra_ @ 2009 04 04, 12:43)

liemene
Apie siūlus ničnieko nesnusimanau  blush2.gif  Prašau patarkit kokius labiau tiktų rinktis. Be to, kokio dydžio virbalus naudot, kad gražiai mezginys atrodytų?
schema

Dėl siūlų - aš rinkčiausi ploną vilnelę, bet čia geriausia stovėti siūlų parduotuvėje ir žiūrėti prie ko širdis linksta rolleyes.gif Iš pigesnių būtų lietuviški: ar Teksrena, ar Verito. Jei nešiosi kaip bliuzelę - geriau, kad būtų daugiau akrilano, na bent 50 proc. Dėl virbalų prastas patarėjas, nes mezgu tik su 2 storių virbalais, niekada nežiūriu kokių reikia pagal siūlų etiketę.
O tie pasvyrę brūkšneliai - tai sumegztos dvi akys, \ sumegzta į kairę (1 nukeli, sekančią išmezgi, nukeltą pertrauki per išmegztą); / - į dešinę (2 akis kabini iš kairės pusės ir sumezgi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 04 04, 00:28)
man tai labai patinka Summer, jie medvilniniai, su silkiniu pluostu, kuris pablizgina, smagiai neriasi ir graziai krinta, nes sunkoki ax.gif bet gal tavo neriniui butu storoki...ziurint ka nori narplioti g.gif

Situos ir apziurinejau parduotuej pries pora dienu- labai gunde jie mane.. O is patirties, gal galit pasakyt kiek ju sunaudojama tarkim suknelei berankovei, trumpai, S-M dydzio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 04 04, 18:45)
Situos ir apziurinejau parduotuej pries pora dienu- labai gunde jie mane.. O is patirties, gal galit pasakyt kiek ju sunaudojama tarkim suknelei berankovei, trumpai, S-M dydzio?  ax.gif

as situos irgi nusiziurejau suknelei, o kai sianien nuejau, tai mano spalvos nebera.... Kiek pas jus jie kainuoja. Pas mus 9.99 Lt

mano sita is 200 gr bliuskyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 05 balandžio 2009 - 16:45
QUOTE(Lusasita @ 2009 04 05, 17:43)
as situos irgi nusiziurejau suknelei, o kai sianien nuejau, tai mano spalvos nebera.... Kiek pas jus jie kainuoja. Pas mus 9.99 Lt

Siandien ziurejau "Gerose Akyse" CUP - tai kainavo irgi 9,99lt. Pries koki men. ciupineju juos Gariunuose, tik uzmusk nepamenu kiek kainavo, tik tiksliai pigiau ir turejo dauggg jie uzsiveze vasarai spalvu...
O sitie Summer siuliukai tinka mezgimui? Ar neskersuoja jie, jei megsciau sarafana truputi kliosinio tipo.
Atsakyti
as ir gerose akyse maciau. O del mezgimo nesu is ju mezgusi, tik nerusi
Atsakyti
''Midaroj'' summer kainuoja 8,50lt.
Atsakyti
QUOTE(_zuwedra_ @ 2009 04 04, 11:43)

liemene
schema

Šitokį mezgiau iš vadinamų džinsinių siūliukų thumbup.gif
Atsakyti
as viena is BBB atlas, o kita is 100 % vilnos .

O vasarai tai tiktu mevilne 4u.gif
Atsakyti