Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 24, 22:00)
blink.gif As teisingai supratau uz 50g litas dvidesimt  blink.gif
jei taip - lekiu savaitgali i ABC  bigsmile.gif

TAIP thumbup.gif
Nžnau ar dar bus, nes prieš kokį mėnesį pirkau, bet turėtų manau, nes Kauno gamyba.
Va mano pavasarinio švarkiuko savikaina gausis maždaug 9,60 Lt hihihi.gif
Spalvų tikrai mažai, berods 3 buvo. Dvi parodžiau ir viena žalsva, bet jie yra tokie kaip susukti iš 3 siūliukų. Va čia tamsųjį bandžiau iš arti pritraukt:

user posted image
Atsakyti
Niuma, kaip suprast - Kauno? Kas juos gamina? blush2.gif ax.gif Man tai ir tos rusvos labai gražios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 24, 18:19)
man nerimui jie stori labai atrodo  ax.gif

Neriau sijoną, tikrai storoki ax.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 24, 23:00)
blink.gif As teisingai supratau uz 50g litas dvidesimt  blink.gif
jei taip - lekiu savaitgali i ABC  bigsmile.gif

Ten ir dar pigesnių yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE("molla" @ 2009 03 24, 12:57)
Sveikos  4u.gif  Kaunietės merginos labai reikia skubios pagalbos. Pritrūkau Smyrna baltų ir rudų siuliukų  verysad.gif Labai reikia šiandien nusipirkti, nes megztukas jau "degantis" . Žinau, kad jų būna Savanorių pr. naujoje parduotuvėlėje, bet po darbo nespeju iki 18 val dalėkt  verysad.gif  Gal kur matėte centre? Ar bandyti ieškoti viliampolės turguj?  4u.gif

tokių siūlų yra parduotuvėlėje prie 25-čio turgelio (Kovo 11-sios g.). Ten dirba ir savaigaliais.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 03 24, 12:48)
O man iš tos pačios ABC paduotuvės patiko lietuviški, Kauno LAMA.
80 proc vilna, 50 g (sakė, metražas apie 180, bet spėju, kad mažesnis, nes pakankamai stori) - 1,20 Lt
Bet irgi spavinė gama maža:

user posted image

o tai kaip jie ten dirba? Nes senokai buvau as ten nuvaziavus tai ilgokai atostogavo, o kas liudniausia savaitgaliais berods nedirba? g.gif Jei nieko nemaisau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 03 25, 09:03)
Niuma, kaip suprast - Kauno? Kas juos gamina?  blush2.gif  ax.gif Man tai ir tos rusvos labai gražios spalvos  thumbup.gif

UAB LAMA nu.. Kaunas smile.gif

QUOTE(Raflezija @ 2009 03 25, 12:31)
o tai kaip jie ten dirba? Nes senokai buvau as ten nuvaziavus tai ilgokai atostogavo, o kas liudniausia savaitgaliais berods nedirba?  g.gif  Jei nieko nemaisau  blush2.gif

Dirba ir šeštaideniais, nuo 10 iki 15 val lygtai. O šiokiom dienom iki 18.
Atsakyti
Tai va merginos. Klausinėjau aš čia apie Okiteks Smyrna siūliukus, kurių reikėjo skubiai. Gavau thumbup.gif bet tik baltų Savanorių kalno parduotuvėlėj, berods Verpalai vadinasi. Tik už viena pakuotę sumokėjau... 18 Lt gun_bandana.gif eina sau doh.gif
gal kada pasimokysiu, kad daugiau tokių bėdų nebebūtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "molla": 25 kovo 2009 - 18:06
QUOTE("molla" @ 2009 03 25, 19:05)
Tai va merginos. Klausinėjau aš čia apie Okiteks Smyrna siūliukus, kurių reikėjo skubiai. Gavau  thumbup.gif  bet tik baltų Savanorių kalno parduotuvėlėj, berods Verpalai vadinasi. Tik už viena pakuotę sumokėjau... 18 Lt gun_bandana.gif eina sau doh.gif

Nu nieko sau doh.gif Ar ne po 11 lt buvo jie toj naujoj Savanoriu pr g.gif
Atsakyti
QUOTE("molla" @ 2009 03 25, 18:05)
Tai va merginos. Klausinėjau aš čia apie Okiteks Smyrna siūliukus, kurių reikėjo skubiai. Gavau  thumbup.gif  bet tik baltų Savanorių kalno parduotuvėlėj, berods Verpalai vadinasi. Tik už viena pakuotę sumokėjau... 18 Lt gun_bandana.gif eina sau doh.gif

Jau tikrai kainos kosminės, doh.gif blink.gif va už kiek galima nusipirkt http://www.auksarank...p?categoryID=67
Atsakyti
mergaites snd buvau norfoj (mazeikiuos) yra siulu 100% akrilanas, kilmes salis Kinija, 50 gr 2.49 lt, spalvu pasirinkt yra, pusvilne, 50 gr 3.49, maciau ir moheros yra, kokia tiksliai sudetis nzn, kaina 4.99 lt, jei kam idomu lekit pirkt, jei pigiau kitur nerandat smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri žinot kur galima nusipirkti Vernito siūlų Kaune? Žinau, kad yra ABC, bet ten nėra man reikiamos spalvos.
Atsakyti
o kur klaipėdoje galima būtų pigių bet kokybiškų siūlų nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti