parekomenduokit kokius storus vilnonius siūlus
QUOTE(MELDA @ 2009 03 23, 19:06)
blunka, paviršiuje atsiranda balsvas pūkelis patysta.
Aciu,tai turbut ir nepirksiu,gaila bus ideto darbo.
QUOTE(MELDA @ 2009 03 23, 22:39)
Man labai patiko rusiški siūlai Rovnica Pateisina savo pavadinimą Visos akis numegztos lygutėlės gaunasi. Geras metražas ir kaina, 100 g 4 lt. Man iš 2 matkelių išėjo liemenė, iš 4 - švarkelis. Storis jų toks, kad tinka megzti 5,5 nr virbalais. gerai nešiojasi, be priekaištų. Pirkti yra Kaune ABC parduotuvėj. Trūkumas tik vienas - mažas spalvų pasirinkimas
QUOTE(dontstop @ 2009 03 24, 11:46)
Man labai patiko rusiški siūlai Rovnica Pateisina savo pavadinimą Visos akis numegztos lygutėlės gaunasi. Geras metražas ir kaina, 100 g 4 lt. Man iš 2 matkelių išėjo liemenė, iš 4 - švarkelis. Storis jų toks, kad tinka megzti 5,5 nr virbalais. gerai nešiojasi, be priekaištų. Pirkti yra Kaune ABC parduotuvėj. Trūkumas tik vienas - mažas spalvų pasirinkimas
QUOTE(MELDA @ 2009 03 23, 21:39)
O man iš tos pačios ABC paduotuvės patiko lietuviški, Kauno LAMA.
80 proc vilna, 50 g (sakė, metražas apie 180, bet spėju, kad mažesnis, nes pakankamai stori) - 1,20 Lt
Bet irgi spavinė gama maža:
Sveikos Kaunietės merginos labai reikia skubios pagalbos. Pritrūkau Smyrna baltų ir rudų siuliukų Labai reikia šiandien nusipirkti, nes megztukas jau "degantis" . Žinau, kad jų būna Savanorių pr. naujoje parduotuvėlėje, bet po darbo nespeju iki 18 val dalėkt Gal kur matėte centre? Ar bandyti ieškoti viliampolės turguj?
QUOTE("molla" @ 2009 03 24, 13:57)
Sveikos Kaunietės merginos labai reikia skubios pagalbos. Pritrūkau Smyrna baltų ir rudų siuliukų Labai reikia šiandien nusipirkti, nes megztukas jau "degantis" . Žinau, kad jų būna Savanorių pr. naujoje parduotuvėlėje, bet po darbo nespeju iki 18 val dalėkt Gal kur matėte centre? Ar bandyti ieškoti viliampolės turguj?
Bent aš centre jų nesu mačiusi (jei čia tie, kur metražas lb geras) Gal prie turgaus jie ilgiau dirba?
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2009 03 24, 13:48)
80 proc vilna, 50 g (sakė, metražas apie 180, bet spėju, kad mažesnis, nes pakankamai stori) - 1,20 Lt
Nu gi gražu Nekanda?
QUOTE(Skarlet @ 2009 03 23, 20:13)
kai kurioms jie skersuoja, tai sako, kad nerti iš jų geriau
man nerimui jie stori labai atrodo
QUOTE(Skarlet @ 2009 03 24, 15:15)
Nu gi gražu Nekanda?
labai švelnučiai, pati stebėjausi. Nžnau, kaip apdirbti, bet nei mezgant, nei nešiojant nei trupučio nekanda. Po skalbimo vilnos režimu 30 laipsnių skalbimo mašinoj- nepasikeitė mezginys. Baiginėju sau pavasarinį švarkiuką iš tų šviesesnių
Papildyta:
QUOTE(vilma Liu @ 2009 03 22, 21:55)
Dabar Norfoje siūlams 30% nuolaida. Ar esate iš kokių nors mezgusios, ar verta juos pirkti? Mačiau yra su mochera ir dar kažkokie
Esu mezgus iš visų:
Paltą , vaikui liemenę, šaliką, kepurę , kuriuos tąso kasdien. Dabar jau šiek tiek pasiburbulavę, bet šiaip patenkinta jų kokybe, skalbiu skalbimo mašinoj.
Liemenę iš tų storesnių. Mezginys po skalbimo šiek tiek patįsta, šiek tiek kanda
Šalius ir bliuskytę iš tų 'moherinių'. Iš šalio dėvėjimo pastebėjau, kad kažkiek pūkelis prisiploja. Bliuskytė nauja, dar nenešiota.
Tik kartais patenka nekokybiškas matkelis- pvz. nuploneja siūlas arba būna daug kartų rištas arba storis siūlo netolygus Bet tikrai retai toks dalykas pasitaikė.
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 24, 18:19)
man nerimui jie stori labai atrodo
Aš pati nerti gražiai nemoku, tai net nežinau, kažkodėl tik atrodo, kad mergaitės rašė, kad nėrė, tai neskersavo
O Norfos moheros tai metražas neblogas, kokiam šaliui tai tikrai neblogai turėtų būti, jei tik spalvų yra
QUOTE(niuma @ 2009 03 24, 13:48)
As teisingai supratau uz 50g litas dvidesimt
jei taip - lekiu savaitgali i ABC
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 24, 23:00)
Aš net neužfiksavau Čia rimtai tokia kaina? Kokios spalvos?