Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

parekomenduokit kokius storus vilnonius siūlus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 03 23, 19:06)
blunka, paviršiuje atsiranda balsvas pūkelis patysta.

Aciu,tai turbut ir nepirksiu,gaila bus ideto darbo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 03 23, 22:39)

Man labai patiko rusiški siūlai Rovnica thumbup.gif Pateisina savo pavadinimą bigsmile.gif Visos akis numegztos lygutėlės gaunasi. Geras metražas ir kaina, 100 g 4 lt. Man iš 2 matkelių išėjo liemenė, iš 4 - švarkelis. Storis jų toks, kad tinka megzti 5,5 nr virbalais. gerai nešiojasi, be priekaištų. Pirkti yra Kaune ABC parduotuvėj. Trūkumas tik vienas - mažas spalvų pasirinkimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 03 24, 11:46)
Man labai patiko rusiški siūlai Rovnica  thumbup.gif  Pateisina savo pavadinimą  bigsmile.gif  Visos akis numegztos lygutėlės gaunasi. Geras metražas ir kaina, 100 g 4 lt. Man iš 2 matkelių išėjo liemenė, iš 4 - švarkelis. Storis jų toks, kad tinka megzti 5,5 nr virbalais. gerai nešiojasi, be priekaištų. Pirkti yra Kaune ABC parduotuvėj. Trūkumas tik vienas - mažas spalvų pasirinkimas  unsure.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 03 23, 21:39)

O man iš tos pačios ABC paduotuvės patiko lietuviški, Kauno LAMA.
80 proc vilna, 50 g (sakė, metražas apie 180, bet spėju, kad mažesnis, nes pakankamai stori) - 1,20 Lt
Bet irgi spavinė gama maža:

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaunietės merginos labai reikia skubios pagalbos. Pritrūkau Smyrna baltų ir rudų siuliukų verysad.gif Labai reikia šiandien nusipirkti, nes megztukas jau "degantis" . Žinau, kad jų būna Savanorių pr. naujoje parduotuvėlėje, bet po darbo nespeju iki 18 val dalėkt verysad.gif Gal kur matėte centre? Ar bandyti ieškoti viliampolės turguj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("molla" @ 2009 03 24, 13:57)
Sveikos  4u.gif  Kaunietės merginos labai reikia skubios pagalbos. Pritrūkau Smyrna baltų ir rudų siuliukų  verysad.gif Labai reikia šiandien nusipirkti, nes megztukas jau "degantis" . Žinau, kad jų būna Savanorių pr. naujoje parduotuvėlėje, bet po darbo nespeju iki 18 val dalėkt  verysad.gif  Gal kur matėte centre? Ar bandyti ieškoti viliampolės turguj?  4u.gif

Bent aš centre jų nesu mačiusi (jei čia tie, kur metražas lb geras) g.gif Gal prie turgaus jie ilgiau dirba?
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2009 03 24, 13:48)
80 proc vilna, 50 g (sakė, metražas apie 180, bet spėju, kad mažesnis, nes pakankamai stori) - 1,20 Lt
Bet irgi spavinė gama maža:

Nu gi gražu 4u.gif Nekanda? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 03 23, 20:13)
kai kurioms jie skersuoja, tai sako, kad nerti iš jų geriau  4u.gif

man nerimui jie stori labai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 03 24, 15:15)
Nu gi gražu  4u.gif Nekanda?  rolleyes.gif

schmoll.gif labai švelnučiai, pati stebėjausi. Nžnau, kaip apdirbti, bet nei mezgant, nei nešiojant nei trupučio nekanda. Po skalbimo vilnos režimu 30 laipsnių skalbimo mašinoj- nepasikeitė mezginys. Baiginėju sau pavasarinį švarkiuką iš tų šviesesnių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma Liu @ 2009 03 22, 21:55)
Dabar  Norfoje siūlams 30% nuolaida.  Ar esate iš kokių nors mezgusios, ar verta juos pirkti? Mačiau yra su mochera ir dar kažkokie g.gif

Esu mezgus iš visų:
Paltą , vaikui liemenę, šaliką, kepurę , kuriuos tąso kasdien. Dabar jau šiek tiek pasiburbulavę, bet šiaip patenkinta jų kokybe, skalbiu skalbimo mašinoj.
Liemenę iš tų storesnių. Mezginys po skalbimo šiek tiek patįsta, šiek tiek kanda g.gif
Šalius ir bliuskytę iš tų 'moherinių'. Iš šalio dėvėjimo pastebėjau, kad kažkiek pūkelis prisiploja. Bliuskytė nauja, dar nenešiota.

Tik kartais patenka nekokybiškas matkelis- pvz. nuploneja siūlas arba būna daug kartų rištas arba storis siūlo netolygus doh.gif Bet tikrai retai toks dalykas pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 24, 18:19)
man nerimui jie stori labai atrodo  ax.gif

Aš pati nerti gražiai nemoku, tai net nežinau, kažkodėl tik atrodo, kad mergaitės rašė, kad nėrė, tai neskersavo g.gif
O Norfos moheros tai metražas neblogas, kokiam šaliui tai tikrai neblogai turėtų būti, jei tik spalvų yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 03 24, 13:48)

blink.gif As teisingai supratau uz 50g litas dvidesimt blink.gif
jei taip - lekiu savaitgali i ABC bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 24, 23:00)
blink.gif As teisingai supratau uz 50g litas dvidesimt  blink.gif
jei taip - lekiu savaitgali i ABC  bigsmile.gif

Aš net neužfiksavau doh.gif Čia rimtai tokia kaina? unsure.gif Kokios spalvos? ax.gif
Atsakyti