Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

4u.gif Vernito siūlus perkus firmineje jų parduotuvėje, jeigu tu Kaune, galečiau perduoti nupirkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijalik @ 2008 08 04, 18:57)
4u.gif Vernito siūlus perkus firmineje jų parduotuvėje, jeigu tu Kaune, galečiau perduoti  nupirkus smile.gif

gaila, bet as ne kaune gyvenu verysad.gif esu is zemaitijos, bet gal tai nesudarytu dideliu problemu ax.gif jei tau butu nesunku tu man siuntiniu atsiustum, as visas islaidas apmokeciau... ax.gif beje is kur tu pati esi?
Atsakyti
Šiauliuose yra kelios parduotuves, prekiaujancios siulais ritese. Tik va, dabar adreso nelabai pamenu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergikes,geriausia but i autobusa idet siuntinuka ir greita ir manyciau pigiau smile.gif o is kurios puses zemaitijos esi? blush2.gif na cia jau ne i tema
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2008 08 05, 19:57)
Sveikos mergikes,geriausia but i autobusa idet siuntinuka ir greita ir manyciau pigiau  smile.gif  o is kurios puses zemaitijos esi?  blush2.gif  na cia jau ne i tema

na gal ir pigiau i autika butu ideti, bet va klasuimas ar eina autikas i manaji miesteli zemaitijoje g.gif db gyvenu pasvalyje, bet siuo metu esu gimtajame miestelyje nuo klaipedos apie 50km, link kryzkalnio....
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 07 01, 15:11)
Sveikos, as cia gal ne visau i tema, bet niekaip nerandu pirkti tikru lininiu siulu... Kazkada mama turejo, tai toki grazu kostiumele nusineriau ir taip patogu buvo vasara vaiksciot  lotuliukas.gif  Dabar vyrui nunerti noreciau, bet nezinau kur ju gauti?

Visokio lino , spalvoto ir ne , mačiau Vilniuje- Midaroj (Savanorių pr.). O pati ten pirkau liną perpus su viskoze. Jau nešioju bliuskutę ir esu ja patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal kuriai teko Vln matyt Kid moherio pereinanciu spalvu ax.gif ?
Atsakyti
kaunietes, pasakykit iki kada atostogauja AC prie baziu ziedo? o gal jau dirba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 08 14, 19:07)
kaunietes, pasakykit iki kada atostogauja AC prie baziu ziedo? o gal jau dirba?  ax.gif

galima suzinoti,paskambinus i parduotuve telef 45 19 49,jei tik neatsijunge. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 08 14, 19:07)
kaunietes, pasakykit iki kada atostogauja AC prie baziu ziedo? o gal jau dirba?  ax.gif

jei gerai supratau, tai pažįstama jau aną savaitę buvo užlėkusi vilnelės ieškoti, dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 08 15, 21:29)
jei gerai supratau, tai pažįstama jau aną savaitę buvo užlėkusi vilnelės ieškoti, dirba  4u.gif

sveikos, gal kas zino kur vilniuj vernito medvilnes galima isigyt ?
Atsakyti
QUOTE(mazas angeliukas @ 2008 08 17, 14:06)
sveikos, gal kas zino kur vilniuj vernito medvilnes galima isigyt ?

Labas, as pirkau einant nuo kalvariju turgaus link zaliojo tilto, nepriejus sankryzos su konstitucijos prospektu, parduotuvelej - kairej pusej, ten dar moteriskais rubais prekiauja, ant lango tik uzrasas siulai ir rubai ar kazkas smile.gif
Atsakyti