QUOTE(lijalik @ 2008 08 04, 18:57)
Vernito siūlus perkus firmineje jų parduotuvėje, jeigu tu Kaune, galečiau perduoti nupirkus
gaila, bet as ne kaune gyvenu esu is zemaitijos, bet gal tai nesudarytu dideliu problemu jei tau butu nesunku tu man siuntiniu atsiustum, as visas islaidas apmokeciau... beje is kur tu pati esi?
Šiauliuose yra kelios parduotuves, prekiaujancios siulais ritese. Tik va, dabar adreso nelabai pamenu
Sveikos mergikes,geriausia but i autobusa idet siuntinuka ir greita ir manyciau pigiau o is kurios puses zemaitijos esi? na cia jau ne i tema
QUOTE(norwa @ 2008 08 05, 19:57)
Sveikos mergikes,geriausia but i autobusa idet siuntinuka ir greita ir manyciau pigiau o is kurios puses zemaitijos esi? na cia jau ne i tema
na gal ir pigiau i autika butu ideti, bet va klasuimas ar eina autikas i manaji miesteli zemaitijoje db gyvenu pasvalyje, bet siuo metu esu gimtajame miestelyje nuo klaipedos apie 50km, link kryzkalnio....
QUOTE(almukass @ 2008 07 01, 15:11)
Sveikos, as cia gal ne visau i tema, bet niekaip nerandu pirkti tikru lininiu siulu... Kazkada mama turejo, tai toki grazu kostiumele nusineriau ir taip patogu buvo vasara vaiksciot Dabar vyrui nunerti noreciau, bet nezinau kur ju gauti?
Visokio lino , spalvoto ir ne , mačiau Vilniuje- Midaroj (Savanorių pr.). O pati ten pirkau liną perpus su viskoze. Jau nešioju bliuskutę ir esu ja patenkinta
Mergaites, o gal kuriai teko Vln matyt Kid moherio pereinanciu spalvu ?
kaunietes, pasakykit iki kada atostogauja AC prie baziu ziedo? o gal jau dirba?
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 08 14, 19:07)
galima suzinoti,paskambinus i parduotuve telef 45 19 49,jei tik neatsijunge.
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 08 14, 19:07)
jei gerai supratau, tai pažįstama jau aną savaitę buvo užlėkusi vilnelės ieškoti, dirba
QUOTE(Skarlet @ 2008 08 15, 21:29)
jei gerai supratau, tai pažįstama jau aną savaitę buvo užlėkusi vilnelės ieškoti, dirba
sveikos, gal kas zino kur vilniuj vernito medvilnes galima isigyt ?
QUOTE(mazas angeliukas @ 2008 08 17, 14:06)
sveikos, gal kas zino kur vilniuj vernito medvilnes galima isigyt ?
Labas, as pirkau einant nuo kalvariju turgaus link zaliojo tilto, nepriejus sankryzos su konstitucijos prospektu, parduotuvelej - kairej pusej, ten dar moteriskais rubais prekiauja, ant lango tik uzrasas siulai ir rubai ar kazkas