nebereikia
QUOTE(ingapoc @ 2009 03 16, 18:18)
Merginos, yra tokie siuliukai- Kid moheryte +mazas procentas vilnos, gali dar poliamido kokio but..Gal zinot kokiu firmu ju buna ir kur Vln ju yra pirkt?
Dar pasikartsiu-gal kas uzmatys
QUOTE(ingapoc @ 2009 03 17, 15:18)
Dar pasikartosiu-gal kas uzmatys
Nezinau kokiu tiksliai ieskote... Bet is panasios sudeties siuliuku (30% Kid Mohair, 30% Merinosu vilnos, 20% poliamido, 10% medvilnes ir 10% acrylico) esu nusimezgusi megztuka. Siuliukus pirkau Verpaluose. Vadinasi Gioiello. Bet ju 25 g (200 m) kamuoliukas kainavo apie 20 Lt.
Esu jais patenkinta
Norėčiau pavasariui- vasarai nusimegzti kokią tašę ar kažką tokio, tik nežinau kokius siūlus naudoti. Gal turit patarimų?
QUOTE(gitaja @ 2009 03 18, 19:27)
Norėčiau pavasariui- vasarai nusimegzti kokią tašę ar kažką tokio, tik nežinau kokius siūlus naudoti. Gal turit patarimų?
Esu nusimezgusi is "rusisku" irisu
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 18, 19:44)
Esu nusimezgusi is "rusisku" irisu
O ar jie ploni Aš planuoju megzti iš Vernito akrilo, nes irisai tai man per ploni
QUOTE(varna575 @ 2009 03 18, 20:04)
O ar jie ploni Aš planuoju megzti iš Vernito akrilo, nes irisai tai man per ploni
As dvejus siuliukus dejau Tikrai nesigavo per plona...
sveikos mergaites gal zinot kur Mazeikiuos galetu rast siulu "Yarnart Merino De Luxe" 50% Wool Schurwolle, 50% Acrylic Polyacrylic 100 g, 280 m, spalva tai zydra, Mugej senamiesti ner, neprekiauja tokiais,bet gal kitur kur uzmaciusios
QUOTE(varna575 @ 2009 03 18, 21:04)
as pernai vasara mezgiau didele rankine is balto verinito akrilo, tai siemet turbut ja mesiu lauk, nes labai nusiburbulavo smulkiais juodais burbuliukais ypac tos vietos kur i dzinsus trynesi, neissiskalbia, reikia pesioti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 03 18, 20:59)
as pernai vasara mezgiau didele rankine is balto verinito akrilo, tai siemet turbut ja mesiu lauk, nes labai nusiburbulavo smulkiais juodais burbuliukais ypac tos vietos kur i dzinsus trynesi, neissiskalbia, reikia pesioti
Turėjau tokį įtarimą, kad burbuliuosis akrilas
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 18, 20:10)
As dvejus siuliukus dejau Tikrai nesigavo per plona...
Aišku per kvaila esu, kad sumastyčiau, kad galima sudėti kelis iriso siūlus
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 17, 18:45)
Nezinau kokiu tiksliai ieskote...
Aciu !
Sitie pagal sudeti tai tikrai matosi, kad
Bet man vienam megztukui pagal aprasyma reikejo butent tokiu- 67 proc superkid, 3 proc vilna ir likusieji proc poliamidas..Camelot vadinasi dabar paziurejau, kiek skaiciau pas rusaites, tai jie nepigus irgi, bet kad as ir situ niekur nemaciau
QUOTE(varna575 @ 2009 03 18, 21:34)
Aišku per kvaila esu, kad sumastyčiau, kad galima sudėti kelis iriso siūlus
Prajuokinai Beje, ir pigiai gavosi man tasiukas... sunaudojau 6 kamuoliukus, uz kuriuos mokejau po 1.50 Lt
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2009 03 18, 22:11)
Aciu !
Bet man vienam megztukui pagal aprasyma reikejo butent tokiu- 67 proc superkid, 3 proc vilna ir likusieji proc poliamidas..Camelot vadinasi dabar paziurejau, kiek skaiciau pas rusaites, tai jie nepigus irgi, bet kad as ir situ niekur nemaciau
O jei ne paslaptis, kodel butent tokios sudeties siuliuku reikia? O kaip tie Camelot atrodo?