[quote=kribut,2009 03 01, 17:41]
[quote=Sirdukas,2009 02 24, 22:58]
Nesigincysiu, nes siulu Lt neperku, bet kai paskaiciau buten sia tema, kad kainos virs 20lt uz matkeli, tai man pasirode labai brangu. O ka tik as nusipirkau uz 2Eur siuos KKK Indra firmos siuliukus (plius parsiuntimas 2Eur). Ju nedaug- 250g, pusvilnoniai, bet visus sudejus galiu savo mergickai grazu marga megstuka ar sarafana nuregst!!!
Papildyta:
Sveiki,
gal galetumete nuoroda atsiusti is kur pirkote siulus?
[/quote]
www.ebay.de
www.ebay.uk
Sekmes!
QUOTE(Sirdukas @ 2009 03 06, 23:59)
aciu
Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2009 03 06, 18:32)
Iš karto už kultūros namų turgaus link, viename pastato gale kirpykla Miražas, kitame - siūlų parduotuvė Ten didelis siūlų pasirinkimas
cia gal kur kazkada senais laikais geliu parduotuvele buvo?
Laba diena, gal galetumete patarti, kiek gramu lininiu siulu reiketu nunerti maziukui vasarini kostiumeli - marskinelius trumpomis rankovemis ir sortukus iki keliu? Rubeliu dydis turetu but apie 80, nerciau istisiniu nerimu, kiaurarastis butu tik kelios eilutes. As manau, gal kokius 300? Gal kuri mamyte gales patarti.
QUOTE(Saulau @ 2009 03 10, 12:19)
Laba diena, gal galetumete patarti, kiek gramu lininiu siulu reiketu nunerti maziukui vasarini kostiumeli - marskinelius trumpomis rankovemis ir sortukus iki keliu? Rubeliu dydis turetu but apie 80, nerciau istisiniu nerimu, kiaurarastis butu tik kelios eilutes. As manau, gal kokius 300? Gal kuri mamyte gales patarti.
mezgiau senai 4 metu berniukui tai uzteko 250 g, tik ziurint po kiek siulu sukti.(mezgiau is lino 5 suktus siulelius)
QUOTE(Ania.ks @ 2009 03 10, 15:43)
mezgiau senai 4 metu berniukui tai uzteko 250 g, tik ziurint po kiek siulu sukti.(mezgiau is lino 5 suktus siulelius)
Aciu
QUOTE(kribut @ 2009 03 09, 19:20)
Tikrai taip
Jei, kas mane nors girdit ar ne Kokios Lenkijoj siūlų kainos , nežinot Vyras ten išvarė, bet apie siūlus net girdėt nenori. Sakė, dar tuos pačius išveš ir prakals Jau tie vyrai, goželiai, bene ką supranta Jiems kur auto- moto, krepšinis ir dar alus Manau turėtų ten būt pigiau siūliukai. Va kai jau ten aš papulsiu pofik tada tą maistą
QUOTE(daivulka78 @ 2009 03 12, 11:36)
Jei, kas mane nors girdit ar ne Kokios Lenkijoj siūlų kainos , nežinot Vyras ten išvarė, bet apie siūlus net girdėt nenori. Sakė, dar tuos pačius išveš ir prakals Jau tie vyrai, goželiai, bene ką supranta Jiems kur auto- moto, krepšinis ir dar alus Manau turėtų ten būt pigiau siūliukai. Va kai jau ten aš papulsiu pofik tada tą maistą
Žinoma, o kai jie savo gelžgalių visur prikišę tai normalu O siūlų kaina tai turėtų būti mažesnė vien dėl zloto kurso Aš tai kitam Lietuvos pakrašty gyvenu, o tai varyčiau, o dabar tai per eBay'jų prekinuos
Sveikos merginos.Gal gali kuri man padeti........gal kartais zinot tokius siuliukus,kurie siaip dienos sviesoje neblizga,o prie apsvietimo blizga.Kas cia per siulai?
daivulka78
Merginos, yra tokie siuliukai- Kid moheryte +mazas procentas vilnos, gali dar poliamido kokio but..Gal zinot kokiu firmu ju buna ir kur Vln ju yra pirkt?
Merginos, yra tokie siuliukai- Kid moheryte +mazas procentas vilnos, gali dar poliamido kokio but..Gal zinot kokiu firmu ju buna ir kur Vln ju yra pirkt?