Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(varna575 @ 2009 03 04, 18:58)
Prie saulės miesto - tai čia stoties gatvėje unsure.gif Dar yra Dvaro gatvėje ir esu mačiusi siūlų parduotuvėje, kuri univermago šone. Tik jose su pasirinkimu prastoka schmoll.gif

o čia dvaro gatvėje, kurioje vietoje maždaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 04, 22:10)
as pirma kart kai is  tokiu merino mezgiau , tai pasimezgiau pavyzdeli 10 ant 10 cm, kai ji isskalbiau gavosi diiiiiiidziulis. Tada pagal ji dejau akis ir mezgiau vos ne mini megztinuka, kuris aisku padidejo isskalbtas  doh.gif

na kazkaip nusiskundimu neturiu sitiems siulams, man reikejo kad megztuko juosta sagoms issitemptu siek tiek, tai teko istepmti prisegti adatom ir dziovinti, o pats mezginis nei susitrauke nei issitempe, dabar mezgu vel is tokiu siulu g.gif gal cia nuo rasto dar priklauso???
Atsakyti
O gal kas zinot, kur Klaipedoj pigiau siuliuku gaut?
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 03 05, 15:11)

Parduotuvėje "Sėklos" prie senojo turgaus 4u.gif ten pat yra ir dar viena nebloga siūlų parduotuvė, tik kainos jau aukštesnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 03 05, 15:11)

užsisakiau iš auksaranke.net ir tada pasiėmiau iš pacios ju parduotuves mirksiukas.gif
o taip tai moteraitės skaiciau ir is turgaus perka, prie senojo turgaus yra sėklų-siūlų parduotuvė g.gif dar žiūrint kokių siūlų reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 03 05, 13:28)
o čia dvaro gatvėje, kurioje vietoje maždaug 4u.gif

Beveik prieš Gražmenos parduotuvę, tik kitoje gatvės pusėje tame piratnamyje. Laiptais reikia palipėti smile.gif Šiandien buvau užsukus ten kur prie Daržininko, tai ten vien mochera rolleyes.gif Dar esu mačiusi ir Mickevičiaus g., bet didžiausias gerų siūlų pasirinkimas man Aušros al. blush2.gif
Atsakyti
Labai aciu 4u.gif . O Jus dontstop ziuriu viska zinot smile.gif . As moheriniu siuliuku ieskau. Gal pavyks iki Kauno atlekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 03 05, 19:08)
Beveik prieš Gražmenos parduotuvę, tik kitoje gatvės pusėje tame piratnamyje. Laiptais reikia palipėti smile.gif Šiandien buvau užsukus ten kur prie Daržininko, tai ten vien mochera rolleyes.gif  Dar esu mačiusi ir Mickevičiaus g., bet didžiausias gerų siūlų pasirinkimas man Aušros al. blush2.gif

ačiū labai bandysim ieškot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 03 05, 18:34)
ačiū labai bandysim ieškot 4u.gif

Gerų pirkinių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 03 05, 18:08)
Beveik prieš Gražmenos parduotuvę, tik kitoje gatvės pusėje tame piratnamyje. Laiptais reikia palipėti smile.gif Šiandien buvau užsukus ten kur prie Daržininko, tai ten vien mochera rolleyes.gif  Dar esu mačiusi ir Mickevičiaus g., bet didžiausias gerų siūlų pasirinkimas man Aušros al. blush2.gif

Sveiki,

as Siauliuose nebegyvenu, bet kartais pas tevus griztam smile.gif o Ausros al, tai kur ten yra siulu parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 03 05, 19:23)
Labai aciu  4u.gif . O Jus dontstop ziuriu viska zinot  smile.gif . As moheriniu siuliuku ieskau. Gal pavyks iki Kauno atlekt  smile.gif

biggrin.gif Aš pati buvus klaipėdietė ax.gif Moherinių siūliukų dar patarčiau pažiūrėti parduotuvėje prie Vaikų pasaulio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2009 03 05, 23:57)
Sveiki,

as Siauliuose nebegyvenu, bet kartais pas tevus griztam smile.gif o Ausros al, tai kur ten yra siulu parduotuve?

Iš karto už kultūros namų turgaus link, viename pastato gale kirpykla Miražas, kitame - siūlų parduotuvė ax.gif Ten didelis siūlų pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti