Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(varna575 @ 2009 03 02, 20:31)
Man jie irgi thumbup.gif Megzti tikras smagumėlis tongue.gif

drinks_cheers.gif
aš tai irgi juos buvau pirkus su akcija po 9 lt, vėliau mačiau dar mažesne kaina doh.gif tai iki šiol gailiuos, kad tada negriebiau unsure.gif ne tik mezgasi, bet ir nešiojasi gerai thumbup.gif
Atsakyti
O man nepatiko alpaline siūlai unsure.gif Pramezgiau pavyzdėlį tik ir išardžiau. Taigi turiu 3 matkiukus, nebalintos vilnos spalvos, gal kas norit iš manęs nupirkti juos? 4u.gif
Atsakyti
ruošiuos pirkti merino siūlų g.gif renkuos tarp ir šitų g.gif gal kas esat bandžiusios ir galit patarti blush2.gif
Atsakyti
Aš iš viso siūlais su pūkeliu nusivyliau: vieni vėlėsi, kiti pūkavosi velniškai, treti kando, dar kiti storino lotuliukas.gif Man geriausia lietuviška vilnelė, na ne visai ta kaimiškai, bet sakykim prie bazės žiedo perku: manęs nekanda, šilta, atspari dėvėjimuisi. Noriu balto megztinuko- man labai gražu. Toks grynai baltas, sniegelio baltumo. Tačiau pas mane kaime rudas vanduo, labai daug rūdžių, viskas rūdija doh.gif Su baltais rūbais problema- žiemą sniegą lydau, vasarą lietaus vandenį kaupiu. Vienas vargas doh.gif Kaip kokiais caro laikais blink.gif Visi balti rūbai po kelių skalbimų praranda baltumą schmoll.gif Tai ir sniego baltumo megztukas lieka svajonė. Reikia grežinį daryti, bet iš kur gauti tuos 10 tūkstančių g.gif Ir tai kaip sakė, nežinia ar ras tą vandenį, gali tekti skverbtis giliau ir kainuos brangiau. Gal kuri mamytė gyvenanti kaime susidūrė su šią problema, kaip išsaugoti mezginukų baltumą? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės smile.gif
noriu paklausti gal kas zino kur galima pirkti tokiom didelem didelem spulem susuktus siulus, skirtus neva tai mezgimui masina? ax.gif kazkada buvo maza parduotuvele traku gatvej, tai esu ten pirkus viena spule siuliuku uz 13 lt thumbup.gif nusineriau dvi palaidines rankomis (juk koks skirtumas kaip megzti, svarbu siulai). Ir pigiau, ir daug smile.gif
taigi, gal kas zinot kokiu tasku, kur parduoda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2009 03 03, 13:26)
Sveikos, mezgėjėlės  smile.gif
noriu paklausti gal kas zino kur galima pirkti tokiom didelem didelem spulem susuktus siulus, skirtus neva tai mezgimui masina?  ax.gif kazkada buvo maza parduotuvele traku gatvej, tai esu ten pirkus viena spule siuliuku uz 13 lt thumbup.gif nusineriau dvi palaidines rankomis (juk koks skirtumas kaip megzti, svarbu siulai). Ir pigiau, ir daug  smile.gif
taigi, gal kas zinot kokiu tasku, kur parduoda?  smile.gif

Kaune tai mano minėtoj parduotuvėj ABC yra 4u.gif
Atsakyti
Reikia patarimo. Ar yra kokia galimybė padaryti, kad neskersuotų mezginys. Megzta lygiu raštu. Gal galima pagarinti ar išskalbus atitampyti? Niu net nežinau, gal dar yra kokia galimybė atitaisyti... g.gif skersuoja tikrai nedaug verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2009 03 03, 13:26)
Sveikos, mezgėjėlės  smile.gif
noriu paklausti gal kas zino kur galima pirkti tokiom didelem didelem spulem susuktus siulus, skirtus neva tai mezgimui masina?  ax.gif kazkada buvo maza parduotuvele traku gatvej, tai esu ten pirkus viena spule siuliuku uz 13 lt thumbup.gif nusineriau dvi palaidines rankomis (juk koks skirtumas kaip megzti, svarbu siulai). Ir pigiau, ir daug  smile.gif
taigi, gal kas zinot kokiu tasku, kur parduoda?  smile.gif

Ta kur Traku gatvej buvo (o buvo seniai) priklauso Diteksui, kuris yra daba Zveryne
http://www.diteksas.lt/
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE("molla" @ 2009 03 03, 15:45)
Reikia patarimo. Ar yra kokia galimybė padaryti, kad neskersuotų mezginys. Megzta lygiu raštu. Gal galima pagarinti ar išskalbus atitampyti? Niu net nežinau, gal dar yra kokia galimybė atitaisyti...  g.gif skersuoja tikrai nedaug  verysad.gif

Man tai niekas nepadėdavo verysad.gif Dabar jei matau, kad skersuoja - neriu vašeliu ax.gif
Atsakyti
o sakykit šiaulietės mezgėjos, kokiose vietose dar yra pirkti siūlų babinose, išskyrus prie saulės miesto ir max'o 4u.gif būčiau dėkinga labai 4u.gif
Atsakyti
Nusprendėm išbandyt "Classic Record BBB" merino siūlus iš Casa Lana. Va tokius va:
user posted image
(didelė etiketė čia)
Įspūdžiai:
- prastai susukti (kitus merino iš "Gerų akių" neseniai turėjau, yra su kuo palygint
- sutrūkinėję (iš 8 kamuoliukų be nutrūkimų tik 2)
- dažai skirti naudot vietoj kūno dažų turbūt blink.gif Pirštus gerai dažo, nagai irgi gražiai rausvi.
Skalbiant vaizdelis (30 sek po įmerkimo į vandenį ir vėlesnio proceso metu) atrodo taip:
user posted image

O aš dar galvojau apie ko nors margo iš jų mezgimą... Persigalvojau. Gal kam nors info pravers.

Atsakyti
Kažkada ir aš tokį "auksą" turėjau, tik ten buvo lietuviški putliais dar vadinami. Tai dažė tik pirmą kartą skalbiant, bet net nenubluko. Keista g.gif
Atsakyti