Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(ausrytyja @ 2009 03 01, 15:07)
sveikos, merginos. Gera tema matau atidaryta bigsmile.gif na daug svarsto apie vernito siūlus, tai aš viską iš jų mezgu ir tikrai nesiskundžiu. daugiausia iš akrilano ir kartu su vilna 30 procentų, tai megztinukai liuksiški thumbup.gif . dažniausia perku pačiame fabrikėlyje Marijampolėje, tai ten kainos visai juokingos biggrin.gif pvz. akrilanas kainuoja100 gr. apie 2 lt, o su 30 proc. vilna 3 lt

Sveikutės merginos. Mano didžioji dalis mezginių irgi iš vernito siūlų, tik maniškiai turi 70 proc.vilnos. Kažkaip nedrįstu megzti kai daugiau akrilano blush2.gif Ar mezginys nesitampo g.gif
Atsakyti
[quote=Sirdukas,2009 02 24, 22:58]
Nesigincysiu, nes siulu Lt neperku, bet kai paskaiciau buten sia tema, kad kainos virs 20lt uz matkeli, tai man pasirode labai brangu. O ka tik as nusipirkau uz 2Eur siuos KKK Indra firmos siuliukus (plius parsiuntimas 2Eur). Ju nedaug- 250g, pusvilnoniai, bet visus sudejus galiu savo mergickai grazu marga megstuka ar sarafana nuregst!!! 4u.gif

user posted image
Papildyta:

Sveiki,

gal galetumete nuoroda atsiusti is kur pirkote siulus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 03 01, 15:32)
Sveikutės merginos. Mano didžioji dalis mezginių irgi iš vernito siūlų, tik maniškiai turi 70 proc.vilnos. Kažkaip nedrįstu megzti kai daugiau akrilano blush2.gif Ar mezginys nesitampo g.gif

na dėl tampymosi, tai lyg ir ne, bet išskalbus mezginį, tai raštas "atsileidžia", bet vėliau tai netįsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 03 01, 14:46)
Stabilizuoti-sukti pusvilnes siulai thumbup.gif Labai graziai mezgasi thumbup.gif
Tie paprasti vilna ir pusvilne ne tokie puikus,veliau mezginys linkes tampytis ir veltis.
O skersuoja medvilne doh.gif Mezgant bet kokiu rastu.Tokios grazios spalvos,o galima tik nerti verysad.gif

AčiūD nors ne vienai man skersuoja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
dontstop, gal galetum tiksliau papasakot (ar adresiuka parasyt) kur randasi ta siulu parduotuve prie 25-cio turgaus, Savanoriuose? galvoju i kauna atlekt ir tuo paciu moheros siuliuku pasiziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 03 02, 14:38)
dontstop, gal galetum tiksliau papasakot (ar adresiuka parasyt) kur randasi ta siulu parduotuve prie 25-cio turgaus, Savanoriuose? galvoju i kauna atlekt ir tuo paciu moheros siuliuku pasiziuret  ax.gif

Adreso tai neparašysiu, nežinau blush2.gif Ji yra Kovo 11-sios g, stotelė prieš PC Savas. Priešais stotelę bus žalias pastatas, ten ir yra ta parduotuvė, pirmo aukšto lange matosi sudėti siūlai biggrin.gif
va
O Savanoriuose to pačio savininko parduotuvė, siūlų asortimentas panašus smile.gif
va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 02 kovo 2009 - 15:27
mergiukai, gal kas perkat siūlus maximoj g.gif man lab reikia vienų siūlų pavadinimo, tiksliau kiek matkelyje metrų yra reik suzinot doh.gif , o popieriuko nebeturiu doh.gif
ten pusvilnė, matkelis nemažas, jo kaina ne akcijų metu apie 12 lt o pavadinimas kazkas apline, alpaline, nu kazkas tokio doh.gif gal kas žino tiksliau 4u.gif
Atsakyti
cia paskaiciau merginu nuomenes apie vernito pusvilne-man tai liuks siuliukai, tik man kanda, tai liemenem, sarafanam, sijonukam tai super, man neskersavo ir labai gerai skalbiasi bei nesiojasi (as turiu kolkas tik sarafaniuka nusimezgus) pirkau Jonavoj, siulu parduotuvej (viena tik teturim)- mokejau po 3 lt uz 100 g blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 02, 15:47)
mergiukai, gal kas perkat siūlus maximoj  g.gif  man lab reikia vienų siūlų pavadinimo, tiksliau kiek matkelyje metrų yra reik suzinot  doh.gif , o popieriuko nebeturiu  doh.gif
ten pusvilnė, matkelis nemažas, jo kaina ne akcijų metu apie 12 lt o pavadinimas kazkas apline, alpaline, nu kazkas tokio  doh.gif gal kas žino tiksliau  4u.gif

Nežinau ar apie tuos pačius kalbam g.gif , bet esu pirkusi Maximoje per akciją Alpalaine, tai jų 100 g - 250m. Ne akcijos metu jų kaina 12 Lt buvo rolleyes.gif Sudėtis:50% akrilo, 30% vilnos, 20% alpakos vilnos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 03 02, 18:14)
Nežinau ar apie tuos pačius kalbam g.gif , bet esu pirkusi Maximoje per akciją Alpalaine, tai jų 100 g - 250m. Ne akcijos metu jų kaina 12 Lt buvo rolleyes.gif Sudėtis:50% akrilo, 30% vilnos, 20% alpakos vilnos smile.gif

ačiū bigsmile.gif taip šitie thumbup.gif nu labai super siūliukai, išbandžiau tris spalvas wub.gif
Atsakyti
Gal zinote nerimo siulu pavadinima ,jie tokie blizgantys panasus kaip MAXI,buna po 20gr.,50gr.Nei kainos nezinau.Sukneliu temoj visos mezge labai grazia suknute,auksines spalvos.Ir kur ju butu galima nusipirkt?Laaaaabai reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 02, 18:55)
ačiū  bigsmile.gif  taip šitie  thumbup.gif nu labai super siūliukai, išbandžiau tris spalvas  wub.gif

Man jie irgi thumbup.gif Megzti tikras smagumėlis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(norwa @ 2009 03 02, 19:11)
Gal zinote nerimo siulu  pavadinima ,jie tokie blizgantys panasus kaip MAXI,buna po 20gr.,50gr.Nei kainos nezinau.Sukneliu temoj visos mezge labai grazia suknute,auksines spalvos.Ir kur ju butu galima nusipirkt?Laaaaabai reikia  verysad.gif

Bielra suknelių temoje duoda nuorodą į siūlus iš kurių mezgė "auksinukę". 02.25 datos rašyta žinutė smile.gif Dauguma kiek supratau mezgė iš MAXI 4u.gif
Atsakyti