Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 24, 23:33)

Bazej perku kai reikia iprastu spalvu, melyno, juodo, balto... Bet kai norisi kazko idomesnio tai bazej viskas taip "nekaip" Tai ir tenka palikt pinigelius CasaLanoj. Bet uztat spalvytes ir siuliukai  thumbup.gif Tik aisku megztukui maziausiai 100-150 litu reikia dry.gif

QUOTE(desrele-lt @ 2009 02 25, 00:17)

Kad man taip... O kur Jus tokiu pigiu siulu randate isduokite paslapti?  4u.gif

Jokia paslaptis smile.gif
Kaune, parduotuvė prie bazių žiedo: lana vilna, pusvilnė 10 - 20lt už kg, megztukas vos kelis lt gali kainuoti; varnito medvilnė 4 lt/100 g, vilna 4 lt/100 g, akrilas pigiau, lyg 3,5 lt, megztukas iki 16 lt, spalvos visokiausios smile.gif , rusiška pusvilnė, vilna ir sintetika - po 4 lt/100 g, mėgztukas 12 - 20 lt, priklausomai nuo modelio.
Prie 25mečio turgelio ir Savanorių pr - išvis didžiausias pasirinkimas, daugiausia pirkau mocheros, 5,5 lt arba 6 lt už 100 g, kadangi metražas ilgas, 2 matkelių visada užtenka, taigi megztuko kaina 11 - 12 lt išeina smile.gif
Gal užteks pavyzdžių smile.gif
Atsakyti

QUOTE(zinulė @ 2009 02 24, 23:51)
Vilijampolės turguj, prie Kovo 11 turgelio, prie Mituvos stotelės visokiausių spalvų, faktūrų, sudėties siūlų pilna. Ir kainos n kartų mažesnės negu Lanoj. Ten perku nebent jei išpardavimas, nes nieko ten kažko ypatingo nėra, ko negali rasti kituose taškuose. Ir kokybė gera, ir megztukas kainuoja 30- 40 ar mažiau. Net ir bazėj yra kelios vietos, kuriose tikrai didelis pasirinkimas. Tik neatsimenu sandėlių ir rampų. Vien dėl siūlų ten nevažiuoju.

QUOTE(dontstop @ 2009 02 25, 10:44)
Jokia paslaptis  smile.gif
Kaune, parduotuvė prie bazių žiedo: lana vilna, pusvilnė 10 - 20lt už kg, megztukas vos kelis lt gali kainuoti; varnito medvilnė 4 lt/100 g, vilna 4 lt/100 g, akrilas pigiau, lyg 3,5 lt, megztukas iki 16 lt, spalvos visokiausios  smile.gif , rusiška pusvilnė, vilna ir sintetika - po 4 lt/100 g, mėgztukas 12 - 20 lt, priklausomai nuo modelio.
Prie 25mečio turgelio ir Savanorių pr - išvis didžiausias pasirinkimas, daugiausia pirkau mocheros, 5,5 lt arba 6 lt už 100 g, kadangi metražas ilgas, 2 matkelių visada užtenka, taigi megztuko kaina 11 - 12 lt išeina  smile.gif
Gal užteks pavyzdžių  smile.gif

blink.gif doh.gif Matyt busiu daug ka praleidusi blush2.gif Apart CasaLanos buvau dar Savanoriu apacioje siulu parduotuvej, tai ten pusvilnes spalvytes nekokios unsure.gif Bent jau man nepatinka.... Ir medvilne irgi, tokiu niuriu spalvu. Ir labai mazai atspalviu. Tai ir tenka suktis CasaLanoj unsure.gif
Butinai uzsuksiu prie Pramones ziedo, labai jau sudominot blink.gif
O kaip uz tokia kaina siulu kokybe, ishskalbus dar galima uzsideti???? Net nesitiki kad tokios kainos yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 25 vasario 2009 - 14:21
kaip gerai gyvenancioms Kaune ar Vilniuj. Gal verta vien del siulu pas jus vaziuot. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vernitinukai patys nuostabiausi siulai ir visiskai niekada jie man neskersuoja. Dazniausiai uos stabilizuotus naudoju. Dar pagalvojau, bet cia tik pagalvojau ... gal akis kabinant kitaip tas mezginys ima skersuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 25, 14:19)
blink.gif  doh.gif Matyt busiu daug ka praleidusi  blush2.gif Apart CasaLanos buvau dar Savanoriu apacioje siulu parduotuvej, tai ten pusvilnes spalvytes nekokios  unsure.gif Bent jau man nepatinka.... Ir medvilne irgi, tokiu niuriu spalvu. Ir labai mazai atspalviu. Tai ir tenka suktis CasaLanoj  unsure.gif
Butinai uzsuksiu prie Pramones ziedo, labai jau sudominot  blink.gif
O kaip uz tokia kaina siulu kokybe, ishskalbus dar galima uzsideti???? Net nesitiki kad tokios kainos yra  ax.gif

Normali kokybė, skalbiu ir sėkmingai nešioju. Vaikai irgi.
Atsakyti
dontstop,o gal galetum tiksliau nupasakoti kur yra ta parduotuve? Nes pas mane tai tik casalana,tai tenka paaukoti pinigelius. O tenka kartais nulekti iki kauno,tai uzvaziuociau uzsiprekinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilyte: 25 vasario 2009 - 22:41
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 15:30)
kaip gerai gyvenancioms Kaune ar Vilniuj. Gal verta vien del siulu pas jus vaziuot. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vernitinukai patys nuostabiausi siulai ir visiskai niekada jie man neskersuoja. Dazniausiai uos stabilizuotus naudoju. Dar pagalvojau, bet cia tik pagalvojau ... gal akis kabinant  kitaip tas mezginys ima skersuot  g.gif

O kaip kitaip? unsure.gif
QUOTE(Emilyte @ 2009 02 25, 23:41)
dontstop,o gal galetum tiksliau nupasakoti kur yra ta parduotuve? Nes pas mane tai tik casalana,tai tenka paaukoti pinigelius. O tenka kartais nulekti iki kauno,tai uzvaziuociau uzsiprekinti.

Kuri būtent? Minėjau 3...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 25, 09:44)
Jokia paslaptis  smile.gif
Kaune, parduotuvė prie bazių žiedo: lana vilna, pusvilnė 10 - 20lt už kg, megztukas vos kelis lt gali kainuoti; varnito medvilnė 4 lt/100 g, vilna 4 lt/100 g, akrilas pigiau, lyg 3,5 lt, megztukas iki 16 lt, spalvos visokiausios  smile.gif , rusiška pusvilnė, vilna ir sintetika - po 4 lt/100 g, mėgztukas 12 - 20 lt, priklausomai nuo modelio.
Prie 25mečio turgelio ir Savanorių pr - išvis didžiausias pasirinkimas, daugiausia pirkau mocheros, 5,5 lt arba 6 lt už 100 g, kadangi metražas ilgas, 2 matkelių visada užtenka, taigi megztuko kaina 11 - 12 lt išeina  smile.gif
Gal užteks pavyzdžių  smile.gif

Aciu. Pasaka tiesiog matyti tokias kainas, bet kad va Vilniuje taip butu, o i Kauna as nevazioju 4u.gif Vilniuje GA didziuliai antkainiai, apie Casalana nekalbu jau...
Atsakyti
dontstop,apie ta kur prie baziu ziedo,kur pigus siuliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 02 28, 16:01)
dontstop,apie ta kur prie baziu ziedo,kur pigus siuliukai 4u.gif

Ji yra ant Taikos/Pramonės kampo, važiuojant nuo bazių matosi iš tolo didelis užrašas ABC mirksiukas.gif Tikslaus adreso tai neprisimenu, bet kiek kam aiškinau, nesunkai rado pagal tą užrašą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 28, 19:40)
Ji yra ant Taikos/Pramonės kampo, važiuojant nuo bazių matosi iš tolo didelis užrašas ABC  mirksiukas.gif  Tikslaus adreso tai neprisimenu, bet kiek kam aiškinau, nesunkai rado pagal tą užrašą  4u.gif

Ten tame pačiame pastate Expres Market berods, na kažkokia parduotuvė. Tikrai nesunku ras, nes nieko daugiau aplink panašaus nėra. Tik pravažiavus žiedą įvažiavimas į kiemą.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 15:30)
Vernitinukai patys nuostabiausi siulai ir visiskai niekada jie man neskersuoja. Dazniausiai uos stabilizuotus naudoju. Dar pagalvojau, bet cia tik pagalvojau ... gal akis kabinant  kitaip tas mezginys ima skersuot  g.gif

Stabilizuoti-sukti pusvilnes siulai thumbup.gif Labai graziai mezgasi thumbup.gif
Tie paprasti vilna ir pusvilne ne tokie puikus,veliau mezginys linkes tampytis ir veltis.
O skersuoja medvilne doh.gif Mezgant bet kokiu rastu.Tokios grazios spalvos,o galima tik nerti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 03 01, 13:46)
Stabilizuoti-sukti pusvilnes siulai thumbup.gif Labai graziai mezgasi thumbup.gif
Tie paprasti vilna ir pusvilne ne tokie puikus,veliau mezginys linkes tampytis ir veltis.
O skersuoja medvilne doh.gif Mezgant bet kokiu rastu.Tokios grazios spalvos,o galima tik nerti verysad.gif

sveikos, merginos. Gera tema matau atidaryta bigsmile.gif na daug svarsto apie vernito siūlus, tai aš viską iš jų mezgu ir tikrai nesiskundžiu. daugiausia iš akrilano ir kartu su vilna 30 procentų, tai megztinukai liuksiški thumbup.gif . dažniausia perku pačiame fabrikėlyje Marijampolėje, tai ten kainos visai juokingos biggrin.gif pvz. akrilanas kainuoja100 gr. apie 2 lt, o su 30 proc. vilna 3 lt
Atsakyti