Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

dėl vernito medvilnės/akrilo - mezgiau lygiu raštu pleduką - niekas neskersavo ir puikiai nešiojasi thumbup.gif
nesuprasi, nuo ko priklauso tas (ne)skersavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 24, 08:57)
Skersuoja  verysad.gif
Eilinį kartą išsidūriau su vernitu (ir kada gi pasimokysiu  doh.gif ). Kažkas čia sM rašė,kad kiauraraščiu mezgant neskersuoja. Dabar mezgu kiaurą-kiaurą kiauraraštį, bet skersuoja vis tiek  doh.gif
Mano manymu, Vernitai niekam tikę siūlai  schmoll.gif  Bet ką megzant - lygų raštą, pynes, kiauraraštį - skersuoja ir tai gadina visą vaizdą  mad.gif
Nebent nerimui tinka  4u.gif
O nešiojasi gerai  4u.gif

Na nežinau,man irgi kiek esu iš jų mezgusi,niekas neskersuoja,dabar kaip tik tuniką dabaiginėju su pynėm ir nieko
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 24, 09:57)
Skersuoja  verysad.gif
Eilinį kartą išsidūriau su vernitu (ir kada gi pasimokysiu  doh.gif ). Kažkas čia sM rašė,kad kiauraraščiu mezgant neskersuoja. Dabar mezgu kiaurą-kiaurą kiauraraštį, bet skersuoja vis tiek  doh.gif
Mano manymu, Vernitai niekam tikę siūlai  schmoll.gif  Bet ką megzant - lygų raštą, pynes, kiauraraštį - skersuoja ir tai gadina visą vaizdą  mad.gif

hm, keista, arba man pasiseke su tuo skersavimu. Mezgu antra pleduka is Vernito siulu. Pirmasis buvo lygiom akim, tik kur ne kur bruksnelis kiaurarsciu - jokio skersavimo. Tiesa isplovus jis pasiaurejo, bet pailgejo ir gan nemazai. Dabar mezgu gana kiaura - irgi neskersuoja. Ir patinka man megzt su jais, galvoju gal paltuka reiktu nusimegzt is ju. Tik nezinau kaip nesiojas, nes pirmaji pleduka padovanojau. O dabar mezgama lelyte nesios dar negreit, nes gims tik geguzi, palutka jau noretusi turet tam laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 02 23, 19:04)
Ne per seniausiai buvau PC 'Mada' (Vilnius), ten yra siulu parduotuve ir tikrai pasirinkimas nemazas  smile.gif Aisku, nera ka lyginti su Gariunais, ten milijonai milijardai ivairiausiu siulu sukisti i maza plota, net galva apsvaigo pamacius lotuliukas.gif Nezinojau nuo ko pradet rinktis ax.gif

gal kvailai paklausiu, bet kurioj maždaug vietoj ten? visai nesiorientuoju toje vietovėje, bet dėl siūlų drįsčiau ten įlįsti ax.gif
Atsakyti
Merginos,o jus nebandet pirkt siulu per e-bay. As taip juos perku. Pasirinkimas irgi nemazas, o kaina galima pasireguliuot pagal save... tik su parsiuntimu brangiau. g.gif Bet galima tikrai uz keleta Eur nusipirkt ir kg geru siulu.
Ka tik nusipirkau 980g siu sulu. Raso, kad cia Acryl/Merino/Schurwolle(vilna)/Baumwolle(medvilne). Issikovojau uz 7,5Eur plius parsiuntimas 4,5Eur.
Deja parsiuntimas butu i Lt daugiau, bet kai paziuri, kokios kainos siulu Lt, tai man plaukai siausias... cool.gif Dar dabar lauksiu siulu ir noriu palta mergickai megst. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2009 02 24, 11:02)
dėl vernito medvilnės/akrilo - mezgiau lygiu raštu pleduką - niekas neskersavo ir puikiai nešiojasi  thumbup.gif 
nesuprasi, nuo ko priklauso tas (ne)skersavimas  g.gif

QUOTE(Alacka33 @ 2009 02 24, 11:16)
Na nežinau,man irgi kiek esu iš jų mezgusi,niekas neskersuoja,dabar kaip tik tuniką dabaiginėju su pynėm ir nieko

QUOTE(Muske @ 2009 02 24, 11:19)
hm, keista, arba man pasiseke su tuo skersavimu. Mezgu antra pleduka is Vernito siulu. Pirmasis buvo lygiom akim, tik kur ne kur bruksnelis kiaurarsciu - jokio skersavimo. Tiesa isplovus jis pasiaurejo, bet pailgejo ir gan nemazai. Dabar mezgu gana kiaura - irgi neskersuoja. Ir patinka man megzt su jais, galvoju gal paltuka reiktu nusimegzt is ju. Tik nezinau kaip nesiojas, nes pirmaji pleduka padovanojau. O dabar mezgama lelyte nesios dar negreit, nes gims tik geguzi, palutka jau noretusi turet tam laikui smile.gif

Mamos, atskleiskit paslaptį, gal yra kokia gudrybė, kad jum neskersuoja? unsure.gif
Aš mezgiau 2 kartus iš medvilnės, 2 kartus iš akrilo ir 3 kartą iš 30 % vilnos, ir visus kartus skersavo doh.gif O gal būtent toj parduotuvėj, kur aš perku, parduoda nekokybiškus siūlus? g.gif Ar čia aš megzt nemoku? blush2.gif
QUOTE(Sirdukas @ 2009 02 24, 14:21)
bet kai paziuri, kokios kainos siulu Lt, tai man plaukai siausias... 

Na nžn, normalios kainos LT, man megztukas visuomet iki 20 lt kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 24, 08:57)
Skersuoja  verysad.gif

Neskersavo nė karto Turiu du megztukus iš medvilnės, du iš akrilo, ir vaikams mezgiau. Perku visada matkeliais Kaunepre Bazių žiedo.
QUOTE(dontstop @ 2009 02 24, 14:56)
Mamos, atskleiskit paslaptį, gal yra kokia gudrybė, kad jum neskersuoja? unsure.gif

Na nžn, normalios kainos LT, man megztukas visuomet iki 20 lt kainuoja  rolleyes.gif

Nežinau,kokia gudrybė. Mezgiau ir kiauraraščiu ir lygiai g.gif

O dėl kainų tai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Normalos tos kainos LT, neben perkant kokioj Lanoj ir panašiose prduotuvėse, bet kai aš perku bazėj ar visų aptartose populiariausiose pardėse, tai pigu. thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(dahlia+++ @ 2009 02 23, 23:28)
Štai taip nesudėtingai siūlus galima išskalbti  mirksiukas.gif .

Labai aciu - pabandysiu 4u.gif

QUOTE(Sirdukas @ 2009 02 24, 14:21)
Raso, kad cia Acryl/Merino/Schurwolle(vilna)/Baumwolle(medvilne). Issikovojau uz 7,5Eur plius parsiuntimas 4,5Eur.
Deja parsiuntimas butu i Lt daugiau, bet kai paziuri, kokios kainos siulu Lt, tai man plaukai siausias...  cool.gif
user posted image

Wow kokie faini siuliukai ir tikrai pigiau grybo bigsmile.gif Ir as nooooooriu is e-bay biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2009 02 24, 15:56)
Na nžn, normalios kainos LT, man megztukas visuomet iki 20 lt kainuoja  rolleyes.gif

blink.gif Idomu kokie siulai uz tokia kaina?? Ir kur juos gauti? ax.gif

QUOTE(zinulė @ 2009 02 24, 16:46)
O dėl kainų tai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Normalos tos kainos LT, neben perkant kokioj Lanoj ir panašiose prduotuvėse, bet kai aš perku bazėj ar visų aptartose populiariausiose pardėse, tai pigu. thumbup.gif

Bazej perku kai reikia iprastu spalvu, melyno, juodo, balto... Bet kai norisi kazko idomesnio tai bazej viskas taip "nekaip" Tai ir tenka palikt pinigelius CasaLanoj. Bet uztat spalvytes ir siuliukai thumbup.gif Tik aisku megztukui maziausiai 100-150 litu reikia dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 24, 22:33)
Labai aciu - pabandysiu  4u.gif
Wow kokie faini siuliukai ir tikrai pigiau grybo  bigsmile.gif Ir as nooooooriu is e-bay  biggrin.gif
blink.gif Idomu kokie siulai uz tokia kaina?? Ir kur juos gauti?  ax.gif
Bazej perku kai reikia iprastu spalvu, melyno, juodo, balto... Bet kai norisi kazko idomesnio tai bazej viskas taip "nekaip" Tai ir tenka palikt pinigelius CasaLanoj. Bet uztat spalvytes ir siuliukai  thumbup.gif Tik aisku megztukui maziausiai 100-150 litu reikia dry.gif

Vilijampolės turguj, prie Kovo 11 turgelio, prie Mituvos stotelės visokiausių spalvų, faktūrų, sudėties siūlų pilna. Ir kainos n kartų mažesnės negu Lanoj. Ten perku nebent jei išpardavimas, nes nieko ten kažko ypatingo nėra, ko negali rasti kituose taškuose. Ir kokybė gera, ir megztukas kainuoja 30- 40 ar mažiau. Net ir bazėj yra kelios vietos, kuriose tikrai didelis pasirinkimas. Tik neatsimenu sandėlių ir rampų. Vien dėl siūlų ten nevažiuoju.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 02 24, 14:46)
O dėl kainų tai   drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Normalos tos kainos LT, neben perkant kokioj Lanoj ir panašiose prduotuvėse, bet kai aš perku bazėj ar visų aptartose populiariausiose pardėse, tai pigu. thumbup.gif

Nesigincysiu, nes siulu Lt neperku, bet kai paskaiciau buten sia tema, kad kainos virs 20lt uz matkeli, tai man pasirode labai brangu. O ka tik as nusipirkau uz 2Eur siuos KKK Indra firmos siuliukus (plius parsiuntimas 2Eur). Ju nedaug- 250g, pusvilnoniai, bet visus sudejus galiu savo mergickai grazu marga megstuka ar sarafana nuregst!!! 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2009 02 24, 21:51)
Vilijampolės turguj, prie Kovo 11 turgelio, prie Mituvos stotelės visokiausių spalvų, faktūrų, sudėties siūlų pilna. Ir kainos n kartų mažesnės negu Lanoj. Ten perku nebent jei išpardavimas, nes nieko ten kažko ypatingo nėra, ko negali rasti kituose taškuose. Ir kokybė gera, ir megztukas kainuoja 30- 40 ar mažiau. Net ir bazėj yra kelios vietos, kuriose tikrai didelis pasirinkimas. Tik neatsimenu sandėlių ir rampų. Vien dėl siūlų ten nevažiuoju.

Na, jei tikrai Lt galima rast pigiu geru siulu, tai valio... as tik mestelejau jums ideja, kad ir taip galima pabandyt... o jei dar pas ka pazistamu uzsieni yra ir gali kazkaip dar pigiau juos parvezt, tai isvis fainiai butu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirdukas: 24 vasario 2009 - 22:55
QUOTE(Sirdukas @ 2009 02 24, 22:53)
Nesigincysiu, nes siulu Lt neperku, bet kai paskaiciau buten sia tema, kad kainos virs 20lt uz matkeli, tai man pasirode labai brangu. O ka tik as nusipirkau uz 2Eur siuos KKK Indra firmos siuliukus (plius parsiuntimas 2Eur). Ju nedaug- 250g, pusvilnoniai, bet visus sudejus galiu savo mergickai grazu marga megstuka ar sarafana nuregst!!!  4u.gif

user posted image

Na, jei Lanoj pirkt, tai panašios kainos, bet ir tai ne visų siūlų, tik naujų kolekcijų ar kažkokių labai jau išskirtiių. Šiaip dažniausiai iki 10 lt. O jei Vernito, tai iki 4,5 lt.
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 02 24, 10:41)
gal kvailai paklausiu, bet kurioj maždaug vietoj ten? visai nesiorientuoju toje vietovėje, bet dėl siūlų drįsčiau ten įlįsti  ax.gif

Mada yra Vilniuje, Viršuliškių g. 40
Va pagal sia nuoroda gal rasite lengviau http://www_mada_lt/lt/kaip-mus-rasti/
Na, palyginus su GA parduotuve, tai man ten labai patiko, kainos 'zmoniskesnes' ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2009 02 24, 14:56)

Kad man taip... O kur Jus tokiu pigiu siulu randate isduokite paslapti? 4u.gif
Atsakyti