Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(desrele-lt @ 2009 02 02, 01:14)
Aciu Jums uz nuomones  smile.gif Taip, pirkau Eroica gerose akyse, o Vernito verpalus pirkau Rimi, akcija buvo 4u.gif  Be to grazi spalva - abrikosine, tai nesusilaikiau  smile.gif
Dabar Geros Akyse merino vilnai akcijos, ir 30proc kai kur, bet nesinori prisipirkt tu siulu belekiek, nes gali ir ikvepimas dingt  biggrin.gif  Draugas jau juokiasi is manes, kad siulu perku visur, kur tik pamatau biggrin.gif  Reikes ryt iki Iki nubegti, paziureti kokios ten akcijos smile.gif

Prašome neintriguoti, o daugiau papasakoti apie akcijas GA rolleyes.gif
Labai skersavo man pilki Vernito pusvilnės doh.gif Bet ir buvo tik gerosiomis megzta unsure.gif
Atsakyti
Merginukės, reikia patarimo. Man reikia juostelinių siūlių, bet tokių kurie netystų, labiau būtų panašūs į medžiaginius.. Gal kuri turite tokių siūlų pavyzdį ar pavadinimą?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 02 19, 11:28)
Merginukės, reikia patarimo. Man reikia juostelinių siūlių, bet tokių kurie netystų, labiau būtų panašūs į medžiaginius.. Gal kuri turite tokių siūlų pavyzdį ar pavadinimą?Ačiū 4u.gif

Aš turiu liemenę nusimezgus iš juostelinių siūlų,bet pavadinimo neprisimenu blush2.gif Tik žinau,kad sudėtyje buvo 50proc. vilnos ir 50proc. kažkokio sintetinio pluošto,tai labai šilta liemenė gavos thumbup.gif Ir tikrai netysta,nors jau nešioju kokius 2 metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Reikia patarimo ax.gif

Permezgu megztuka, viena karta buvo skalbtas. Pritruko siulu vienai rankovei, tai tenka imti nauja motkeli cool.gif Galvoju ka daryti? nes siulas po skalbimo siek tiek pasisave. Bijau kad jei imsiu toki pat akiu skaiciu, tai po skalbimo viena rankove is naujo motkelio gali labiau istysti g.gif Gal vertetu ishskalbt nauja motkeli, bet kaip ji dziovinti g.gif blink.gif Siulas - pusvilne .... Motkelis siaip purus, gal ir ishdziutu...
O gal butu kokiu kitu pastebejimu? ax.gif
Atsakyti
Kokia nuomone apie Vernito verpalu siulus medvilne50% akrilas50%?
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 02 23, 12:32)

Dvilypė blink.gif Vienus turėjau tai siūliukai buvo liuks, nesivėlė, netyso. Nulėkiau kitus nusipirkau, tai buvo kažkoks košmaras. O ir buvo vienodos sudėties, tik spalva skyrėsi. Taip kad nieko negaliu daugiau pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
Ne per seniausiai buvau PC 'Mada' (Vilnius), ten yra siulu parduotuve ir tikrai pasirinkimas nemazas smile.gif Aisku, nera ka lyginti su Gariunais, ten milijonai milijardai ivairiausiu siulu sukisti i maza plota, net galva apsvaigo pamacius lotuliukas.gif Nezinojau nuo ko pradet rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 02 23, 19:04)
Aisku, nera ka lyginti su Gariunais, ten milijonai milijardai ivairiausiu siulu sukisti i maza plota, net galva apsvaigo pamacius lotuliukas.gif Nezinojau nuo ko pradet rinktis ax.gif

Ane????????? blink.gif Gariunuose jau 10 metu nebuvau blush2.gif Turbut daug sutaupiau lotuliukas.gif Bet jau kaip uzsimaniau bent jau paziureti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 23, 18:25)
Ane?????????  blink.gif Gariunuose jau 10 metu nebuvau  blush2.gif Turbut daug sutaupiau  lotuliukas.gif Bet jau kaip uzsimaniau bent jau paziureti  doh.gif  biggrin.gif

Taip, labai daug siulu biggrin.gif Na, zinote ten tos prekyvietes nedideles, tai tiek visko prigrusta, kad ne tas zodis lotuliukas.gif Ivairiu ivairiausi, ir etiketes sutampa su siulu parduotuviu etiketem, o kainos gerokai mazesnes smile.gif Tai galvoju verta butu pirkt Gariunuose smile.gif Bet susilaikiau nepirkusi, nes turiu gana nemazai siulu prisipirkusi, tai dabar valdausi ax.gif Reik sunaudot tai, ka turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 02 02, 17:26)
Prašome neintriguoti, o daugiau papasakoti apie akcijas GA  rolleyes.gif
Labai skersavo man pilki Vernito pusvilnės  doh.gif Bet ir buvo tik gerosiomis megzta  unsure.gif

Turbut as cia paveluotai, prazioplinau si komentara 4u.gif Na, GA nera ypatingu nuolaidu, keliem likuciam 30proc. taikoma, nieko siaip ypatingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 23, 13:02)
Labukas  4u.gif Reikia patarimo  ax.gif

Permezgu megztuka, viena karta buvo skalbtas. Pritruko siulu vienai rankovei, tai tenka imti nauja motkeli  cool.gif Galvoju ka daryti? nes siulas po skalbimo siek tiek pasisave. Bijau kad jei imsiu toki pat akiu skaiciu, tai po skalbimo viena rankove is naujo motkelio gali labiau istysti  g.gif Gal vertetu ishskalbt nauja motkeli, bet kaip ji dziovinti  g.gif  blink.gif Siulas - pusvilne .... Motkelis siaip purus, gal ir ishdziutu...
O gal butu kokiu kitu pastebejimu?  ax.gif

O esi mačiusi, kaip močiutės suverptus siūlus skalbdavo? smile.gif Aš irgi kartais, ką nors išardžiusi, išskalbiu siūlus, kad išsitiestų. O darau taip: pasiguldau taburetę ar kėdę ant šono, užsikeliu ant sofos, kad patogiau būtų vynioti siūlus ant kėdės kojų galų .. ir pirmyn. Prisuku tiek, kad po to netektų ilgai džiovinti (na, vieną matkelį tai visą reiktų išsukti ). Tada siūlus perrišu dviejose vietose , kad nuimti nuo kėdės nepasiskleistų, nuimu ir - skalbiu. Išskalbtus palieku ant džiovyklos virš vonios, kad vanduo nubėgtų, po to - džiovinu pakabintus ar patiestus (priklauso nuo siūlų sudėties..). Štai taip nesudėtingai siūlus galima išskalbti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 02 23, 13:32)

Skersuoja verysad.gif
Eilinį kartą išsidūriau su vernitu (ir kada gi pasimokysiu doh.gif ). Kažkas čia sM rašė,kad kiauraraščiu mezgant neskersuoja. Dabar mezgu kiaurą-kiaurą kiauraraštį, bet skersuoja vis tiek doh.gif
Mano manymu, Vernitai niekam tikę siūlai schmoll.gif Bet ką megzant - lygų raštą, pynes, kiauraraštį - skersuoja ir tai gadina visą vaizdą mad.gif
Nebent nerimui tinka 4u.gif
O nešiojasi gerai 4u.gif
Atsakyti