Mezgiau salika,buvo labai grazus,bet neimanoma buvo ant palto uzsidet apsiveldavo.Taip ir nusisere visa mohera.Ir gavau mest laukan.Man labaaaaaai nepatiko
Turiu iš Vernito nertą sijoną, porą megztinių. Nešiojasi gerai. O štai broliui numegztas po pirmojo plovimo išsitempė į plotį vos ne dvigubai (pagal raštą tai į ilgį temptis turėjo). Skyrėsi tik spalva, sudėtis buvo tokia pati.
Turiu iš Vernito nertą sijoną, porą megztinių. Nešiojasi gerai. O štai broliui numegztas po pirmojo plovimo išsitempė į plotį vos ne dvigubai (pagal raštą tai į ilgį temptis turėjo). Skyrėsi tik spalva, sudėtis buvo tokia pati.
Aciu Turiu Steinbach Wolle Eroica (45% vilna ir 55% poliakrilas), zadu is ju megzti sijona. Kokia Jusu nuomone apie siuos siulus? Jie siaip nepigus: 50g ~5lt, tai tikiuosi neprastos kokybes mezginio
Aciu Turiu Steinbach Wolle Eroica (45% vilna ir 55% poliakrilas), zadu is ju megzti sijona. Kokia Jusu nuomone apie siuos siulus? Jie siaip nepigus: 50g ~5lt, tai tikiuosi neprastos kokybes mezginio
Vaikui visą krūvą turiu iš šių vernito verpalų. Turint galvoje, kiek kartų vaikui skalbta, tai siųlai fantastiški. Vienas megztinis jau 2 metus tarnauja, vis pailginu rankoves, bet negaliu išmesti, nes visai nesibumbuluoja, beveik nesitampo. Tik aišku, nėra tokir minkštučiai kaip brangesni.
man vernito labai patinka siulai . Bet dabar mezgu tik is stabilizuotu vernito siulu, kur susukti ne is 3 giju, o is 6 siuleliu . Anksciau pirkdavau, kai RIMI akcijos budavo is 2 ar 3 giju, tai megztiniai nuejo bumbulais tiek man , tiek vyrui Bet matyt del to ir akcijiniai buvo
Aciu Jums uz nuomones Taip, pirkau Eroica gerose akyse, o Vernito verpalus pirkau Rimi, akcija buvo Be to grazi spalva - abrikosine, tai nesusilaikiau Dabar Geros Akyse merino vilnai akcijos, ir 30proc kai kur, bet nesinori prisipirkt tu siulu belekiek, nes gali ir ikvepimas dingt Draugas jau juokiasi is manes, kad siulu perku visur, kur tik pamatau Reikes ryt iki Iki nubegti, paziureti kokios ten akcijos