Pirkau CasaLanoj siulu du motkelius, skirtingos spalvos, bet tos pacios serijos, nenukainuotu - sunui salikui Ir ka gi Mezgiau kaitaliodama spalvas, vienodais gabaliukais, ir gavosi kad vienu siulu gerokai maziau nei kitu
Na dar tokio bajerio neturejau nei su vienais siulais
Ir dar, kazkada rodziau savo megztuka is BBB is storu siulu, rasiau kad puikiai skalbiasi ir niekas jam nenutiko. Tei va...po paskutinio skalbimo jau pastebejau kad isvaizda jau ne ta Tinka tik jau po striuke i miska ar i gamta, nes siltumas neispasakytas, bet vaizdas š. I darba jau neuzsidesi Gaila darbo, ir siuliukai nepygiai isejo. Ir panesiau tik kelis men
Bet uztat CasaLanos spalvoti siulai linksmom kojines (mezgiau is ju liemene) nesiojasi ir skalbiasi puikiai, jokiu burbuliuku Jau si liemene mano veteranas, plonyte, zaisminga ir silta
O geriausia pusvilne man bazej 200 metru - 11 litu
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 30, 00:16)
jei apie Princeses klausi, tai nesiojasi laaaaaaabai gerai, ir skalbiankej skalbiu ir
Ir man jie labai patinka Dabar Iki 2 perki, trečią dovanų gauni
O kiek jie dabar ten kainuoja?
QUOTE(Skarlet @ 2009 01 30, 10:50)
QUOTE(Skarlet @ 2009 01 30, 10:50)
kaip gaila kad gyvenu provincijoj, musu IKI net siulu turbut nera Nors is kitos puses, reikia dziaugtis kad nors IKI yra
QUOTE(Giagute @ 2009 01 30, 15:26)
O kiek jie dabar ten kainuoja?
Jei neklystu, 3,79 Lt už vieną
Reiškias bėgu į IKI nes nusobodo varvint seilę į brangius siūliukus
Ačiū Skarlet
Ačiū Skarlet
QUOTE(Skarlet @ 2009 01 30, 15:34)
Jei neklystu, 3,79 Lt už vieną
QUOTE(Giagute @ 2009 01 30, 16:14)
Į sveikatą Įdomu, kokios Vln spalvos: Savanorių Iki Kn tai buvo tik juodi, raudoni, alyvuoginiai ir 2 spalvų rudi Ir margi, bet kita kaina, gal po 10-11 lt
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 30, 00:16)
jei apie Princeses klausi, tai nesiojasi laaaaaaabai gerai, ir skalbiankej skalbiu ir
Tik jei siūlas melanžinis mėlynai juodas, tai neišsigąsk, jei mezgant sugalvos rankas dažyti (čia man taip nuo antro matkelio buvo, toliau jau dažė visi, o pirmas ne). Dažai užsifiksuoja labai gerai šiltame vandenyje su actu (tiesa, plastmasinis dubuo tą fiksavimą dar atsimena, šviesus mat buvo). O dėvisi puikiai. Jau antrus metus visur trinu trijų metrų ilgio šalį.
kaip idomiai su tais dazymais. man nepasitaike.
pas mus maciau buvo oranziniu, rusvu, pilku, zalsvu, raudonu, sokoladiniu, juodu, alyviniu, baltu.
pas mus maciau buvo oranziniu, rusvu, pilku, zalsvu, raudonu, sokoladiniu, juodu, alyviniu, baltu.
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 30, 21:00)
kaip idomiai su tais dazymais. man nepasitaike.
mamai juodą mezgiau, nedažė šviesesni irgi nė vieni o Kn nemačiau dar baltų
QUOTE(Inetux @ 2009 01 27, 16:37)
Auksaranke.net yra sio numerio siuliuku Tik kad mazom spulikem http://www.auksarank...productID=45913
Tai vat,kad labai jau brangiai gaunasi ,man reikia 2 dideliu matkiu 200gr.O cia jei mazas pirkti,tai 10 reiktu,plius dar 6lt atsiuntimas .Viena mamyte minejo,kad Vilniuj Big centre yra,tik visa beda,kad as is Kauno,ir nevazineju i Vilniu.Gal kas galetu pagelbet ir parvezt i Kauna .Skolinga tikrai nelikciau.
QUOTE(Giagute @ 2009 01 30, 15:14)
Kaip gerai, megstu akcijas Reikes pirmadieni begt i iki, savaitgali negalesiu. Gal zinote iki kada truks si akcija? Aciu.