Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Pirkau CasaLanoj siulu du motkelius, skirtingos spalvos, bet tos pacios serijos, nenukainuotu - sunui salikui ax.gif Ir ka gi blink.gif Mezgiau kaitaliodama spalvas, vienodais gabaliukais, ir gavosi kad vienu siulu gerokai maziau nei kitu doh.gif g.gif
Na dar tokio bajerio neturejau nei su vienais siulais schmoll.gif

Ir dar, kazkada rodziau savo megztuka is BBB is storu siulu, rasiau kad puikiai skalbiasi ir niekas jam nenutiko. Tei va...po paskutinio skalbimo jau pastebejau kad isvaizda jau ne ta schmoll.gif Tinka tik jau po striuke i miska ar i gamta, nes siltumas neispasakytas, bet vaizdas š. I darba jau neuzsidesi unsure.gif Gaila darbo, ir siuliukai nepygiai isejo. Ir panesiau tik kelis men verysad.gif

Bet uztat CasaLanos spalvoti siulai linksmom kojines (mezgiau is ju liemene) nesiojasi ir skalbiasi puikiai, jokiu burbuliuku thumbup.gif Jau si liemene mano veteranas, plonyte, zaisminga ir silta assa.gif

O geriausia pusvilne man bazej biggrin.gif 200 metru - 11 litu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 30 sausio 2009 - 08:19
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 30, 00:16)
jei apie Princeses klausi, tai nesiojasi laaaaaaabai gerai, ir skalbiankej skalbiu ir  thumbup.gif

Ir man jie labai patinka drinks_cheers.gif Dabar Iki 2 perki, trečią dovanų gauni ax.gif
Atsakyti
O kiek jie dabar ten kainuoja? blink.gif

QUOTE(Skarlet @ 2009 01 30, 10:50)
Ir man jie labai patinka  drinks_cheers.gif Dabar Iki 2 perki, trečią dovanų gauni  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 01 30, 10:50)
Ir man jie labai patinka  drinks_cheers.gif Dabar Iki 2 perki, trečią dovanų gauni  ax.gif

unsure.gif kaip gaila kad gyvenu provincijoj, musu IKI net siulu turbut nera doh.gif Nors is kitos puses, reikia dziaugtis kad nors IKI yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 01 30, 15:26)
O kiek jie dabar ten kainuoja? blink.gif

Jei neklystu, 3,79 Lt už vieną 4u.gif
Atsakyti
Reiškias bėgu į IKI nes nusobodo varvint seilę į brangius siūliukus smile.gif
Ačiū Skarlet 4u.gif

QUOTE(Skarlet @ 2009 01 30, 15:34)
Jei neklystu, 3,79 Lt už vieną  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 01 30, 16:14)
Ačiū Skarlet  4u.gif

Į sveikatą 4u.gif Įdomu, kokios Vln spalvos: Savanorių Iki Kn tai buvo tik juodi, raudoni, alyvuoginiai ir 2 spalvų rudi doh.gif Ir margi, bet kita kaina, gal po 10-11 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 30, 00:16)
jei apie Princeses klausi, tai nesiojasi laaaaaaabai gerai, ir skalbiankej skalbiu ir  thumbup.gif

Tik jei siūlas melanžinis mėlynai juodas, tai neišsigąsk, jei mezgant sugalvos rankas dažyti (čia man taip nuo antro matkelio buvo, toliau jau dažė visi, o pirmas ne). Dažai užsifiksuoja labai gerai šiltame vandenyje su actu (tiesa, plastmasinis dubuo tą fiksavimą dar atsimena, šviesus mat buvo). O dėvisi puikiai. Jau antrus metus visur trinu trijų metrų ilgio šalį.
Atsakyti
kaip idomiai su tais dazymais. man nepasitaike.

pas mus maciau buvo oranziniu, rusvu, pilku, zalsvu, raudonu, sokoladiniu, juodu, alyviniu, baltu.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 30, 21:00)
kaip idomiai su tais dazymais. man nepasitaike.

pas mus maciau buvo oranziniu, rusvu, pilku, zalsvu,  raudonu, sokoladiniu, juodu, alyviniu, baltu.

mamai juodą mezgiau, nedažė g.gif šviesesni irgi nė vieni schmoll.gif o Kn nemačiau dar baltų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 01 27, 16:37)
Auksaranke.net yra sio numerio siuliuku mirksiukas.gif Tik kad mazom spulikem g.gif http://www.auksarank...productID=45913

Tai vat,kad labai jau brangiai gaunasi ax.gif ,man reikia 2 dideliu matkiu 200gr.O cia jei mazas pirkti,tai 10 reiktu,plius dar 6lt atsiuntimas unsure.gif .Viena mamyte minejo,kad Vilniuj Big centre yra,tik visa beda,kad as is Kauno,ir nevazineju i Vilniu.Gal kas galetu pagelbet ir parvezt i Kauna ax.gif .Skolinga tikrai nelikciau.
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 01 30, 15:14)
Ačiū Skarlet  4u.gif

Kaip gerai, megstu akcijas smile.gif Reikes pirmadieni begt i iki, savaitgali negalesiu. Gal zinote iki kada truks si akcija? 4u.gif Aciu.
Atsakyti