Ačiū Skarlet Pasirodo aš visai žiopla, vakar buvau ir nemačiau niu ir nelabai žiūrėjau O gal išpirko
QUOTE("molla" @ 2009 01 21, 14:36)
Ačiū Skarlet Pasirodo aš visai žiopla, vakar buvau ir nemačiau niu ir nelabai žiūrėjau O gal išpirko
Aš irgi senokai buvau, bet jie paskutiniu metu vietą pakeitę buvo - nebe tiesiai prieš duris, o po dešine, lentynoj aukščiausioj. Gal pasiskambint jiems galima
Klaipėdietės, kur uostamiestyje didesnė siūlų pasiūla? aišku būt gerai, kad ir kainos būtų mažesnės
QUOTE(fishke @ 2009 01 21, 18:03)
Klaipėdietės, kur uostamiestyje didesnė siūlų pasiūla? aišku būt gerai, kad ir kainos būtų mažesnės
Senajam turguj - parduotuvėje "Sėklos. Dar Debreceno rajone (ten kur BALTICUM atstovybė) yra 2 parduotuveles - RIMI prekybos centre ir buvusiam Vaikų pasaulyje (pirmam aukšte parduotuvelių eilė).
Ar esat kas buve "Auksarankes" parduotuveje KL., kazi kainos tokios pat kaip internete?
QUOTE(Inetux @ 2009 01 22, 12:53)
Ar esat kas buve "Auksarankes" parduotuveje KL., kazi kainos tokios pat kaip internete?
Mano mama gyvena klp, buvo toj parduotuvėj, sakė, brangiau viskas
QUOTE(dontstop @ 2009 01 22, 13:45)
Mano mama gyvena klp, buvo toj parduotuvėj, sakė, brangiau viskas
aisku, aciu vadinas, reiks internetu uzsisakyt
QUOTE(MAGPIE @ 2009 01 21, 18:50)
Senajam turguj - parduotuvėje "Sėklos. Dar Debreceno rajone (ten kur BALTICUM atstovybė) yra 2 parduotuveles - RIMI prekybos centre ir buvusiam Vaikų pasaulyje (pirmam aukšte parduotuvelių eilė).
senajam turguj, tai net akys raibstra nuo tų siūlų
QUOTE(Inetux @ 2009 01 22, 11:53)
brangesnės dešimt centų, jei esi iš klp, tai užsisakyk internu, o pasiimti eik i ta parduotuvę
QUOTE(Inetux @ 2009 01 22, 12:50)
aisku, aciu vadinas, reiks internetu uzsisakyt
užsisakyti taip
QUOTE(jurave @ 2009 01 22, 17:50)
Ieskau stai tokiu siuliuku,reikia bent 2 spuliu.Perejau visas Kaune siulu parduotuves,baze,niekur nera ir net neuzsake verysad.gif . Nusimezgiau puse megztuko,gaila ardyti.Gal kas vaziuotu i Gariunus parveztu ar turi atliekamu,nelikciau skolinga ax.gif . Siulai MAXI nr. 379
Auksaranke.net yra sio numerio siuliuku Tik kad mazom spulikem http://www.auksarank...productID=45913
Sveikos mezgėjėlės Gal žinot kaip nešiotusi ir ar verta pirkti 65% akrilanas ir 35%machiera
QUOTE(kukutis @ 2009 01 29, 22:14)
Sveikos mezgėjėlės Gal žinot kaip nešiotusi ir ar verta pirkti 65% akrilanas ir 35%machiera
jei apie Princeses klausi, tai nesiojasi laaaaaaabai gerai, ir skalbiankej skalbiu ir