Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Ačiū Skarlet 4u.gif Pasirodo aš visai žiopla, vakar buvau ir nemačiau blush2.gif niu ir nelabai žiūrėjau blush2.gif blush2.gif O gal išpirko g.gif
Atsakyti
QUOTE("molla" @ 2009 01 21, 14:36)
Ačiū Skarlet  4u.gif  Pasirodo aš visai žiopla, vakar buvau ir nemačiau  blush2.gif niu ir nelabai žiūrėjau blush2.gif  blush2.gif  O gal išpirko  g.gif

Aš irgi senokai buvau, bet jie paskutiniu metu vietą pakeitę buvo - nebe tiesiai prieš duris, o po dešine, lentynoj aukščiausioj. Gal pasiskambint jiems galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Klaipėdietės, kur uostamiestyje didesnė siūlų pasiūla? aišku būt gerai, kad ir kainos būtų mažesnės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 01 21, 18:03)
Klaipėdietės, kur uostamiestyje didesnė siūlų pasiūla? aišku būt gerai,  kad ir kainos būtų mažesnės  unsure.gif

Senajam turguj - parduotuvėje "Sėklos“. Dar Debreceno rajone (ten kur BALTICUM atstovybė) yra 2 parduotuveles - RIMI prekybos centre ir buvusiam Vaikų pasaulyje (pirmam aukšte parduotuvelių eilė).
Atsakyti
Ar esat kas buve "Auksarankes" parduotuveje KL., kazi kainos tokios pat kaip internete?
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 01 22, 12:53)
Ar esat kas buve "Auksarankes" parduotuveje KL., kazi kainos tokios pat kaip internete?

Mano mama gyvena klp, buvo toj parduotuvėj, sakė, brangiau viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 01 22, 13:45)
Mano mama gyvena klp, buvo toj parduotuvėj, sakė, brangiau viskas  g.gif

aisku, aciu 4u.gif vadinas, reiks internetu uzsisakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAGPIE @ 2009 01 21, 18:50)
Senajam turguj  - parduotuvėje "Sėklos“.  Dar Debreceno rajone (ten kur BALTICUM atstovybė) yra 2 parduotuveles - RIMI prekybos centre ir buvusiam Vaikų pasaulyje (pirmam aukšte parduotuvelių eilė).

senajam turguj, tai net akys raibstra nuo tų siūlų bigsmile.gif

QUOTE(Inetux @ 2009 01 22, 11:53)

brangesnės dešimt centų, jei esi iš klp, tai užsisakyk internu, o pasiimti eik i ta parduotuvę mirksiukas.gif

QUOTE(Inetux @ 2009 01 22, 12:50)
aisku, aciu 4u.gif vadinas, reiks internetu uzsisakyt ax.gif

užsisakyti taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ieskau stai tokiu siuliuku,reikia bent 2 spuliu.Perejau visas Kaune siulu parduotuves,baze,niekur nera ir net neuzsake verysad.gif . Nusimezgiau puse megztuko,gaila ardyti.Gal kas vaziuotu i Gariunus parveztu ar turi atliekamu,nelikciau skolinga ax.gif . Siulai MAXI nr. 379
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2009 01 22, 17:50)
Ieskau stai tokiu siuliuku,reikia bent 2 spuliu.Perejau visas Kaune siulu parduotuves,baze,niekur nera ir net neuzsake verysad.gif . Nusimezgiau puse megztuko,gaila ardyti.Gal kas vaziuotu i Gariunus parveztu ar turi atliekamu,nelikciau skolinga ax.gif . Siulai MAXI nr. 379
user posted image

Auksaranke.net yra sio numerio siuliuku mirksiukas.gif Tik kad mazom spulikem g.gif http://www.auksarank...productID=45913
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės smile.gif Gal žinot kaip nešiotusi ir ar verta pirkti 65% akrilanas ir 35%machiera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukutis @ 2009 01 29, 22:14)
Sveikos mezgėjėlės smile.gif Gal žinot kaip nešiotusi ir ar verta pirkti 65% akrilanas ir 35%machiera smile.gif

jei apie Princeses klausi, tai nesiojasi laaaaaaabai gerai, ir skalbiankej skalbiu ir thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 29 sausio 2009 - 23:17