Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Nikole Kidman @ 2008 12 27, 17:06)
Mergaitės, sakykit kokius siūlus geriuasiai būtų rinktis sijonui? Aš žiūrinėju kur 50proc. vilnos ir 50proc. poliamido. Ar geria nešiosis tokios sudėties sijonukas, o gal reiktų kitokius rinktis? Gal net galit konkrečius siūliukus pasiūlyt, esu provincijoje, tai jaučiu kad pirksiu internetu iš auksarankės  ax.gif

va aš irgi iš tokios sudėties mezgu sijoną Perla atrodo vadinasi g.gif tik nžn kaip čia nešiosis, baisu kad neišsitampytų per sėdimąją blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2008 12 20, 13:15)
merginos gal kuri matėte Vilniuje siūlų parduotuvėse pirkti šių siūliukų  mirksiukas.gif
user posted image

Nezinau, ar visai tokie patys, ar panasus (veliami) siulai buvo Casa Lanoj Basanaviciaus gvej. As irgi masciau apie juos, bet gal veliau.. kai laiko bus... smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinot - ar yra Palangoj Casa lana siūlų parduotuvė ?
Iš anksto dėkuj už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Labutės 4u.gif Reikia jūsų patarimo. Rimi yra pirkti tokie melanžiniai ar kaip ten jie vadinasi siūliukai, tokios didelės matkelės po 200 gramų, ilgis 600 m. Kažin ar užtektų 7-11 metų berniukams megztinukui. Kažkaip skaičiavau, kad 400g vienam per daug, o 200 per mažai. Vienodų megztinukų nenoriu, nes spalvas mėgsta skirtingas, o paskui su tokiais specifiniais likučiais neturiu ką daryti. Iš manęs tokia jau mezgėja doh.gif Sakau, gal jūs ką patarsit? Spalvikės patiko, bet su kiekiu tai nežinau g.gif
Atsakyti
Oi mergaites... uzbegau as 5dieni i Diteksa... blush2.gif tongue.gif ax.gif Turbut nujauciat, kuom baigesi... rolleyes.gif Na taip... PRisipirkau KidMohair siulu uz pora simtu... Mezgimo materialo bus visiems metams...
Tarp kitko, siulams, kuriu nereikia vynioti Diteksas taiko 10% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas turite siulu likuciu. Mezgiau ir man labai mazai protruko. Siulai radoni. Firma: B.B.B. (SBRILLO). 70 % medvilne 30% viskoze. Colore 529, Bango 84.
Pirkau padruotuveje Basanaviciaus g. 2. Vilniuje. Bet sako dabar tokiu neturi ir netures. Gal kas is Jusu kartais irgi pirkote ir liko. Atpirkciau. Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Gal kuri žinote, kur galima Kaune nusipirkti Okiteks Smyrna siūliukų? Žinau, kad bazėje yra, bet gal ir kuri nors parduotuvė prekiauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "molla": 20 sausio 2009 - 14:38
QUOTE("molla" @ 2009 01 20, 15:38)
Gal kuri žinote, kur galima Kaune nusipirkti Okiteks Smyrna siūliukų? Žinau, kad bazėje yra, bet gal ir kuri nors parduotuvė prekiauja?

Labai sunku be pavyzdžio ką pasakyt, bet Maximoj gal turėtų? Jie rusiškų turėdavo, jei čia rusiški g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 01 20, 18:00)
Labai sunku be pavyzdžio ką pasakyt, bet Maximoj gal turėtų? Jie rusiškų turėdavo, jei čia rusiški  g.gif

cia apie situos klausia , pas mus parduotuvej jie kazkodel brangesni
Atsakyti
Tikrai apie tuos čia, kurių Lusasita foto įdėjo. Na kaina man nėra labai svarbi, tik reik žinoti, kurios parduotuvės tokiais prekiauja Kaune. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("molla" @ 2009 01 20, 22:09)
Tikrai apie tuos čia, kurių Lusasita foto įdėjo. Na kaina man nėra labai svarbi, tik reik žinoti, kurios parduotuvės tokiais prekiauja Kaune.  4u.gif

Mačiau jų Savanorių naujoj parduotuvėj 4u.gif
Atsakyti
sveikos.

gal kas saketes situos siulus. Kazi kaip jie "devisi" g.gif
Atsakyti