Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

vakar buvau, tikrai yra tokioj žalioj trobelėjem, bet siūlai neblogi ir kainos mažesnės nei max

QUOTE(mazas angeliukas @ 2008 08 19, 21:41)
isvaiksciojausian su vaiku ant ranku ta tkarpa nuo kalvariju turgaus iki konstitucijos prospekto bet neradau tos parduotuveles sad.gif
o gal gali tiksliau apibudint kos ten namas nes kiek ziurejau tai tik batu taisyklos padeveti rubai ir firminiu rubu isparduotuve , o man jos labai reikia nes pradejau vaikui adijaliuka is vernituku ir pritrukau siulu tai tikiuos gaut nusipirkt

Papildyta:
žvėryne DITEKSE mačiau medvilnės ritėje ir pigiai, lygus neblogas siūlas, vilnos yra, bet ne labai ivairi, naujoviška, keistų spalvų, bet duag yra iš ko rinktis. parašyk jei rasi kaimietiškų avies geų siūlų. Vilniuje būna per Kaziuką, atveža žemaičiai

QUOTE(Skarlet @ 2008 12 05, 19:13)
medvilnės arba lino tai ir casa turėdavo  g.gif

Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 12 17, 17:34)
visuos šiuos pirkau iš šio pardavėjo, čia mačiau lyg yra dar tokių kreminių  ax.gif

kreminiai

va sita pardaveja savajam ebay puslpayje esu issaugojus, kaip geramegstama.. smile.gif tik dar nieko nesu pirksui, bet prekes ir kainos santykis isties gan neblogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaite @ 2008 12 20, 10:44)
va sita pardaveja savajam ebay puslpayje esu issaugojus, kaip geramegstama..  smile.gif  tik dar nieko nesu pirksui, bet prekes ir kainos santykis isties gan neblogas g.gif

aha drinks_cheers.gif dar man kas labai patiko, kad į kiekvieną pakuotę siūlų buvo įdėtas toks pakabutis mobiliam teleonui, toks kinietiškas, ale vistiek labai malonu ax.gif , o į vienus (tik nepamenu ar šitas ar ne) buvo įdėti virbalai su valu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 12 20, 09:18)
į vienus (tik nepamenu ar šitas ar ne) buvo įdėti virbalai su valu  biggrin.gif

va sita, kai paraset, tai atsimenu, kad buvo teigiama, jog prie siulu yra dovanele - virbalai... thumbup.gif

beje, o jus nesat atkreipusi demesio, kad vokiskam ebay gal kainos dar palankesnes g.gif as megstu labai merino vilnele, tai ten kazkada ziurejau, tai man atrode kad geresnes kainos.. tik va vokieciu kalbos nera nei laso schmoll.gif
Atsakyti
merginos gal kuri matėte Vilniuje siūlų parduotuvėse pirkti šių siūliukų mirksiukas.gif http://www.kasiulai....products_id=472

norėčiau vieną nusipirkti ir pabandyti mėginuką pasidaryti kas gausis man iš jų, o tuomet jau užsipirkčiau daugiau - diiiiideliai rankinei lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
O kas Kaune tokių matė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 12 20, 19:56)
O kas Kaune tokių matė?  bigsmile.gif

Kaune Casa Lanoj nesenai maciau tokiu siulu, prie kasos netoli yra stendas, o pardavejos labai maloniai papasakoja kaip su jais reikia elgtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 12 21, 19:21)
Kaune Casa Lanoj nesenai maciau tokiu siulu, prie kasos netoli yra stendas, o pardavejos labai maloniai papasakoja kaip su jais reikia elgtis smile.gif

Niu reiks pakalbėt su jomis ta tema, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, sakykit kokius siūlus geriuasiai būtų rinktis sijonui? Aš žiūrinėju kur 50proc. vilnos ir 50proc. poliamido. Ar geria nešiosis tokios sudėties sijonukas, o gal reiktų kitokius rinktis? Gal net galit konkrečius siūliukus pasiūlyt, esu provincijoje, tai jaučiu kad pirksiu internetu iš auksarankės ax.gif
Atsakyti
Tokia tyla, tai kogero reiškia, kad labai kvailai paklausiau blush2.gif blink.gif
Atsakyti
Gal tiesiog niekas nežino ką patart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole Kidman @ 2008 12 27, 16:06)
Mergaitės, sakykit kokius siūlus geriuasiai būtų rinktis sijonui? Aš žiūrinėju kur 50proc. vilnos ir 50proc. poliamido. Ar geria nešiosis tokios sudėties sijonukas, o gal reiktų kitokius rinktis? Gal net galit konkrečius siūliukus pasiūlyt, esu provincijoje, tai jaučiu kad pirksiu internetu iš auksarankės  ax.gif

Jei jau iš auksarankės tai “Feza - Angora“ siūlyčiau, o jei ne tada ir paminėti neblogas variantas
Atsakyti