Na, man iš kasiulai.lt visuomet ateidavo sveikas siuntinys. O esu gavusių didelių vokų, kur akivaizdžiai buvo bandyta atidaryti (net ir apklijuotus vokus, jei rasdavo neužklijuotą suklijavimą... Ir šiaip visokiausių pagražinimų pasitaikydavo. Pačios pagalvokit, kiek yra šansų, kad savininkė dės į aplamdytą, apiplyšusį voką? O dėl pašto darbo skundų esu tiek ir tiek girdėjusi... O dėl atstumo: man laiškas Vilniuje iš Saulėtėkio į Justiniškes pusantro mėnesio keliavo... Kiek ten kilometrų... Kiek kartų pėsčiom būtų galima suvaikščioti...
Mielos auksarankės, aš tai tokiu klausimu kreipiuosi - ieškau 100 proc. vilnonių plonyčių siūlų visokių spalvų ....... Vilniuje jau viską išvaikščiojau....dažnai būnu Kaune, tai pagalvojau, gal patartumėt, kur prekiauja tokiais siūlais, būna babinose pardavinėja, ar sveriamus.....bet netinka nei pusvilnė, nei mohera....nes reikia tautiniams rūbams austi................gal kokiose bazėse matėt ar dar kur kitur ? Padėkit ,
QUOTE(Runciuke @ 2008 12 05, 15:47)
Mielos auksarankės, aš tai tokiu klausimu kreipiuosi - ieškau 100 proc. vilnonių plonyčių siūlų visokių spalvų ....... Vilniuje jau viską išvaikščiojau....dažnai būnu Kaune, tai pagalvojau, gal patartumėt, kur prekiauja tokiais siūlais, būna babinose pardavinėja, ar sveriamus.....bet netinka nei pusvilnė, nei mohera....nes reikia tautiniams rūbams austi................gal kokiose bazėse matėt ar dar kur kitur ? Padėkit ,
O ties baze Kaune prie žiedo ABC nežiūrėjai? Senokai buvau, bet kažkada ten buvo babinose.
QUOTE(daivulka78 @ 2008 12 05, 17:02)
O ties baze Kaune prie žiedo ABC nežiūrėjai? Senokai buvau, bet kažkada ten buvo babinose.
Jo, ten tikrai yra
QUOTE(Runciuke @ 2008 12 05, 16:47)
medvilnės arba lino tai ir casa turėdavo
Kažko apmirė temelė, bet vis viena paklaust noriu; gal žinot, kuri parduotuvėlė ilgiausiai dirba Kaune? O kt - iki 18 ar 19 val?
aš čia gal ir ne į temą, bet apie siūlus
kažkaip prieš kelis mėn atradau e-bay, ta prasme kad pradėjau iš ten kažką pirkt ir kartais randu visai nebrangių siūlų aišku perki tsakant katę maiše, ale kažkaip kol kas tftu tfu tfu "prisišaudžiau" visai gerų siūlų
kažkaip prieš kelis mėn atradau e-bay, ta prasme kad pradėjau iš ten kažką pirkt ir kartais randu visai nebrangių siūlų aišku perki tsakant katę maiše, ale kažkaip kol kas tftu tfu tfu "prisišaudžiau" visai gerų siūlų
QUOTE(mimka @ 2008 12 17, 11:11)
aš čia gal ir ne į temą, bet apie siūlus
prašom parodyti iliustracijų
na va, rodau, dabar nepamenu tikslių skaičių, bet sudėtis vilna/akrilas, matkiukas 50 gr, metražo jie nerašo (gal ir rašo bet viskas kas parašyta yra kinietiškai ) tai va tokius 5 galima nusipirkt maždaug iki 12 lt, o didesnis pokas- 8 matkiukai, tai kažkur už 16-18 lt, dabar nebepamenu kiek tiksliai mokėjau, bet tikrai ne daugiau, netgi mažiau nei parašiau , o spalvytės va tokios:
Mimka, kokie tie paskutinieji gražūs
Gal nuorodėlę galima? Ar ten jau visi išpirkti?
Gal nuorodėlę galima? Ar ten jau visi išpirkti?
Labai gražūs paskutinieji, ir aš tokiu noriu
na reikia iš tikrųjų kelių dalykų- ieškot ir laukt
šiaip nueikite į www.ebay.co.uk, ir paiškos laukelyje įveskite yarn, ten galima visą dieną ir praleist
žinoma, prieš tai reikia būt užsiregistravus, kitas dalykas, reikia turėt tarptrautinio atsiskaitymo kortelę, aš turiu Visa Virtuon, na tinka ta pati sistema kaip ir perkant iš užsienio elektroninių puslapių
dar šiaip reikia nepamiršt pasiskaičiuot siuntimo mokesčio, aš dažniausiai ieškau tokių, kur siuntimas būna nemokamas t.y. FREE
prašau, kur siuntimo mokestis tai aš nusistačius iškart Postage to LTU
siūlai
visuos šiuos pirkau iš šio pardavėjo, čia mačiau lyg yra dar tokių kreminių
kreminiai
šiaip nueikite į www.ebay.co.uk, ir paiškos laukelyje įveskite yarn, ten galima visą dieną ir praleist
žinoma, prieš tai reikia būt užsiregistravus, kitas dalykas, reikia turėt tarptrautinio atsiskaitymo kortelę, aš turiu Visa Virtuon, na tinka ta pati sistema kaip ir perkant iš užsienio elektroninių puslapių
dar šiaip reikia nepamiršt pasiskaičiuot siuntimo mokesčio, aš dažniausiai ieškau tokių, kur siuntimas būna nemokamas t.y. FREE
prašau, kur siuntimo mokestis tai aš nusistačius iškart Postage to LTU
siūlai
visuos šiuos pirkau iš šio pardavėjo, čia mačiau lyg yra dar tokių kreminių
kreminiai