Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Na, man iš kasiulai.lt visuomet ateidavo sveikas siuntinys. O esu gavusių didelių vokų, kur akivaizdžiai buvo bandyta atidaryti (net ir apklijuotus vokus, jei rasdavo neužklijuotą suklijavimą... Ir šiaip visokiausių pagražinimų pasitaikydavo. Pačios pagalvokit, kiek yra šansų, kad savininkė dės į aplamdytą, apiplyšusį voką? O dėl pašto darbo skundų esu tiek ir tiek girdėjusi... O dėl atstumo: man laiškas Vilniuje iš Saulėtėkio į Justiniškes pusantro mėnesio keliavo... Kiek ten kilometrų... Kiek kartų pėsčiom būtų galima suvaikščioti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 01 gruodžio 2008 - 13:12
Mielos auksarankės, aš tai tokiu klausimu kreipiuosi - ieškau 100 proc. vilnonių plonyčių siūlų visokių spalvų ....... Vilniuje jau viską išvaikščiojau....dažnai būnu Kaune, tai pagalvojau, gal patartumėt, kur prekiauja tokiais siūlais, būna babinose pardavinėja, ar sveriamus.....bet netinka nei pusvilnė, nei mohera....nes reikia tautiniams rūbams austi................gal kokiose bazėse matėt ar dar kur kitur ? Padėkit , blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 12 05, 15:47)
Mielos auksarankės, aš tai tokiu klausimu kreipiuosi - ieškau 100 proc. vilnonių plonyčių siūlų visokių spalvų ....... Vilniuje jau viską išvaikščiojau....dažnai būnu Kaune, tai pagalvojau, gal patartumėt, kur prekiauja tokiais siūlais, būna babinose pardavinėja, ar sveriamus.....bet netinka nei pusvilnė, nei mohera....nes reikia tautiniams rūbams austi................gal kokiose bazėse matėt ar dar kur kitur ? Padėkit ,  blush2.gif

O ties baze Kaune prie žiedo ABC nežiūrėjai? g.gif Senokai buvau, bet kažkada ten buvo babinose.
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 12 05, 17:02)
O ties baze Kaune prie žiedo ABC nežiūrėjai? g.gif Senokai buvau, bet kažkada ten buvo babinose.

Jo, ten tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 12 05, 16:47)
Mielos auksarankės, aš tai tokiu klausimu kreipiuosi - ieškau 100 proc. vilnonių plonyčių siūlų visokių spalvų ....... Vilniuje jau viską išvaikščiojau....dažnai būnu Kaune, tai pagalvojau, gal patartumėt, kur prekiauja tokiais siūlais, būna babinose pardavinėja, ar sveriamus.....bet netinka nei pusvilnė, nei mohera....nes reikia tautiniams rūbams austi................gal kokiose bazėse matėt ar dar kur kitur ? Padėkit ,  blush2.gif

medvilnės arba lino tai ir casa turėdavo g.gif
Atsakyti
Kažko apmirė temelė, bet vis viena paklaust noriu; gal žinot, kuri parduotuvėlė ilgiausiai dirba Kaune? O kt - iki 18 ar 19 val? cool.gif
Atsakyti
aš čia gal ir ne į temą, bet apie siūlus lotuliukas.gif
kažkaip prieš kelis mėn atradau e-bay, ta prasme kad pradėjau iš ten kažką pirkt biggrin.gif ir kartais randu visai nebrangių siūlų ax.gif aišku perki tsakant katę maiše, ale kažkaip kol kas tftu tfu tfu "prisišaudžiau" visai gerų siūlų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 12 17, 11:11)
aš čia gal ir ne į temą, bet apie siūlus  lotuliukas.gif
kažkaip prieš kelis mėn atradau e-bay, ta prasme kad pradėjau iš ten kažką pirkt  biggrin.gif  ir kartais randu visai nebrangių siūlų  ax.gif  aišku perki tsakant katę maiše, ale kažkaip kol kas tftu tfu tfu "prisišaudžiau" visai gerų siūlų  biggrin.gif

prašom parodyti iliustracijų rolleyes.gif
Atsakyti
na va, rodau, dabar nepamenu tikslių skaičių, bet sudėtis vilna/akrilas, matkiukas 50 gr, metražo jie nerašo (gal ir rašo bet viskas kas parašyta yra kinietiškai lotuliukas.gif ) tai va tokius 5 galima nusipirkt maždaug iki 12 lt, o didesnis pokas- 8 matkiukai, tai kažkur už 16-18 lt, dabar nebepamenu kiek tiksliai mokėjau, bet tikrai ne daugiau, netgi mažiau nei parašiau ax.gif , o spalvytės va tokios:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 17 gruodžio 2008 - 14:46
Mimka, kokie tie paskutinieji gražūs wub.gif
Gal nuorodėlę galima? Ar ten jau visi išpirkti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs paskutinieji, ir aš tokiu noriu rolleyes.gif
Atsakyti
na reikia iš tikrųjų kelių dalykų- ieškot ir laukt lotuliukas.gif
šiaip nueikite į www.ebay.co.uk, ir paiškos laukelyje įveskite yarn, ten galima visą dieną ir praleist
žinoma, prieš tai reikia būt užsiregistravus, kitas dalykas, reikia turėt tarptrautinio atsiskaitymo kortelę, aš turiu Visa Virtuon, na tinka ta pati sistema kaip ir perkant iš užsienio elektroninių puslapių ax.gif
dar šiaip reikia nepamiršt pasiskaičiuot siuntimo mokesčio, aš dažniausiai ieškau tokių, kur siuntimas būna nemokamas biggrin.gif t.y. FREE biggrin.gif

prašau, kur siuntimo mokestis tai aš nusistačius iškart Postage to LTU

siūlai

visuos šiuos pirkau iš šio pardavėjo, čia mačiau lyg yra dar tokių kreminių ax.gif

kreminiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 17 gruodžio 2008 - 18:40