Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Aš siunčiausi iš auksaranke.net, irgi už daugiau nei 100lt., tai siuntimas - nekainavo.
O ir siuntimas - 6lt. Tad sudėjus pigesnių siūlų kaina su siuntimo kaina = normali siūlų kaina.
Atsakyti
Turiu RED HEART AURICA siūliukų. Pirkau Maximoje, prie jų buvo pridėta skraistės- skaros pavyzdėlis. O ką dar galima iš numegzti? Kaip skalbiasi ar netysta? Sudėtis tai 100 % poliamidas O gal kokį modeliuką turit, ateičiai išsisaugočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimė @ 2008 11 28, 21:19)
bet,kad as nezinau kur tos pardes blush2.gif  bulvare tik zinojau,bet maciau ten remontas db. parasykit kur daugiau siauliuose geru parduotuviu.

Ta, kurią remontuoja išsikėlė į Vasario 16 gatvę. Dar yra Dvaro gatvėj, tokiais laiptukais reikia uzlipt. Aušros alėjoj, prieš Višinskio biblioteką labai gera yra, nes ten daaaaaug visokių siūlų ir kainos nesikandžioja thumbup.gif . Dar kažkokia yra Gardino gatvėj, bet šitoj dar nebuvau, tik pro autobuso langą verysad.gif . Yra ir Stoties 7, bet ten labiau audinių parduotuvė, nors yra moheriuko ir šiaip vyniojamu siūliukų, ir užtrauktukų su sagom gražiom, ir juostelių visokių pločių, visai nieko tokia biggrin.gif .
Atsakyti
oi aciu tau.kaip tik rytoj planuojam vaziuot i siaulius,tai reiks pasiziuret wink.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 11 28, 21:54)
Ta, kurią remontuoja išsikėlė į Vasario 16 gatvę. Dar yra Dvaro gatvėj, tokiais laiptukais reikia uzlipt. Aušros alėjoj, prieš Višinskio biblioteką labai gera yra, nes ten daaaaaug visokių siūlų ir kainos nesikandžioja  thumbup.gif . Dar kažkokia yra Gardino gatvėj, bet šitoj dar nebuvau, tik pro autobuso langą  verysad.gif . Yra ir Stoties 7, bet ten labiau audinių parduotuvė, nors yra moheriuko ir šiaip vyniojamu siūliukų, ir užtrauktukų su sagom gražiom, ir juostelių visokių pločių, visai nieko tokia  biggrin.gif .

Vasario 16-osios gatveje treciadieni lentynos tuscios beveik, tik vaseliu nerti dar siuliuku buvo...
Gardino gatveje asortimentas mazas...
Dvaro gatveje (netoli parduotuves Kubas) mocheros nemazai..
Dar yra parduotuve salia senojo univermago, is sono, ten sia savaite vezesi siulu, kainos kiek aukstesnes, nei Ausros alejoje, nesunku palyginti, sios parduotuves netoli viena kitos, jei par univermago kiema link MAX-o tiesiai eiti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 29 lapkričio 2008 - 18:47
QUOTE(Ristina @ 2008 11 28, 19:49)
Aš siunčiausi iš auksaranke.net, irgi už daugiau nei 100lt., tai siuntimas - nekainavo.
O ir siuntimas - 6lt. Tad sudėjus pigesnių siūlų kaina su siuntimo kaina = normali siūlų kaina.

reikes tada ir man pabandyti is cia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 11 30, 10:51)
reikes tada ir man pabandyti is cia rolleyes.gif

Aš irgi seniai gundausi auksarankės siūlais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 11 30, 13:18)
Aš irgi seniai gundausi auksarankės siūlais  rolleyes.gif

man kasiulai.lt tai visai patiko smile.gif tik siuntinukas labai suplyses atejo schmoll.gif tai kazkaip nesmagu ne atsiimt schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 11 30, 16:51)
man kasiulai.lt tai visai patiko  smile.gif tik siuntinukas labai suplyses atejo  schmoll.gif  tai kazkaip nesmagu ne atsiimt  schmoll.gif  verysad.gif

As ir praeita savaite uzsisakiau siulu is kaSiulai.lt. Tai dabar jau bijau - koks ateis siuntinukas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 11 30, 21:11)
As ir praeita savaite uzsisakiau siulu is kaSiulai.lt. Tai dabar jau bijau - koks ateis siuntinukas.  ax.gif

nu tikekimes kadnebus toks kaupmano kad buvo g.gif as is auksarankes uzsisakiau, ten gerokai pigiau siuliukai blink.gif man kasiulai.lt labai patiko "red heart" firmos MARGARETTA siuliukai. labai didele iseiga ju... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 11 30, 16:51)
man kasiulai.lt tai visai patiko  smile.gif tik siuntinukas labai suplyses atejo  schmoll.gif  tai kazkaip nesmagu ne atsiimt  schmoll.gif  verysad.gif

O gal čia pašto kaltė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 12 01, 11:59)
O gal čia pašto kaltė?  g.gif

na nebent vezant susiplese,nes paste pati pasto darbuotoja stebejosi kaip is Kauno per 60km toks siuntinys taip susidraske... gerai kad viskas viduj dar buvo su lipnia juosta apsukta, o taip tai butu puse ismetyta buve... ir galetu det y dezute, ar bent jau ta popiera apsukt daugiau lipnios juosteles... smile.gif unsure.gif
Atsakyti