QUOTE(valentinuke @ 2008 01 08, 13:52)
labai grazus sitas salis ir rastas atrodo panasus i ta kurio ieskau, gal kas galetu kokia nuorodele tokio rasto schemai ar kazko panasau buciau labai labei dekinga
QUOTE(everesta @ 2008 02 13, 14:17)
cia sita srastelis, tik cia megzta labaistorais virbalais
su nuotrauka persistengiau
su nuotrauka persistengiau
aciu labai labai, pasirodo pati turiu ta rasta tik ten megsta plonais virbalais ir storais siulais.
nu super reiks bandyt megst
sveikos mezgejėlės.Norėčiau pagirti visas už tokius grožius kad net galvelė svaigsta.Na ir aš sumaniau numegzti dukrytei skraiste paskaičiavau akis ranku ilgi ir numezgiau viena puse.Iš pirmo žvilgsnio atrodo puikiai ir ranku ilgis atitinka bet va bėda kad gaunasi siaurokas.Norėjau jusu paklausti aš dabar dadėjau akiu kad gautusi normalus tai aš suiminėju akis per vidurį ir pradėjau suiminėti akis ir iš šonu nes ju padaugėjo(jei taip nedaryčiau tada liktu platu palei kaklą), ar aš gerai darau taip darydama kad papildomas akis suimu ir iš šonu ar man neverta megzti nes negražiai gausis?O gal per viduri po daugiau akių suiminėti? Busiu labai dėkinga už atsakyma jei supratot mano klausima.Ačiu.
QUOTE(aistule @ 2008 02 15, 09:13)
aciu labai labai, pasirodo pati turiu ta rasta tik ten megsta plonais virbalais ir storais siulais.
nepavyksta man kazkodel sitas rastelis kazka ne taip darau
gal kuri galetu man smulkiau papasakot kaip tas dvi geras akis ismegst po to kryziaus ir tie uzmetimai man lyg ne tokie gaunas
QUOTE(aistule @ 2008 02 18, 10:52)
nepavyksta man kazkodel sitas rastelis kazka ne taip darau
gal kuri galetu man smulkiau papasakot kaip tas dvi geras akis ismegst po to kryziaus ir tie uzmetimai man lyg ne tokie gaunas
pati supratau siaip ne taip. biski ne taip mezgiau
čia mano du naujausi :
[quote=saldainia,2008 02 18, 22:10]
čia mano du naujausi :
labai garzus , tas baltas tai , kokio numerio virbalais mezgei ta balta, kad toks tinklinis gavosi (o rastas dvi sumezgi ir uzmetimas ar taip? )
čia mano du naujausi :
labai garzus , tas baltas tai , kokio numerio virbalais mezgei ta balta, kad toks tinklinis gavosi (o rastas dvi sumezgi ir uzmetimas ar taip? )