Viliuteee aciu labai uz rozytes shemute nunerus ja papuosiu dukrytes sali
viliuteee, skraistė
ačiū mergaitės už pagyrimus,na jau mokat ne tik gražiai pačios daryt,bet ir kitus pagirt.tik tos kurios pačios kuria ir kitų darbus vertina.Sėkmės visoms pradedant ir užbaigiant.
Papildyta:
sėkmės ir būtinai pasiorodyk kai baigsi
Papildyta:
QUOTE(valentinuke @ 2008 01 09, 12:32)
Viliuteee aciu labai uz rozytes shemute nunerus ja papuosiu dukrytes sali
sėkmės ir būtinai pasiorodyk kai baigsi
Sveikos mezgėjos! Gal galite man patarti kokį raštą skarai virbalais, tik ne vašeliu. Dėkoju
Viliutee, gražus raštas pirmutinio labai aš kaip tik ieškau kiauraraščio skraistei
labai grazios skaros bet ta melina labai idomi,tik nesupratau ar ten ven virbalais megzta,ar ir vaselis darbavosi
QUOTE(vilytte @ 2008 01 11, 13:57)
Viliuteee,
tikrai labai gražūs jūsų mezginiai, negaliu atsigrožėti. Čia jau ne tik mezgimas, čia jau tikras menas
tikrai labai gražūs jūsų mezginiai, negaliu atsigrožėti. Čia jau ne tik mezgimas, čia jau tikras menas
ačiū Villyte tau už tokius žodžius,o aš dar kartą pakartosiu savo seną frazę,kad tik tas ,kuris pats grožius kuria ir kitus geriausiai supranta bei įvertina.Tavo darbeliai taip pat labai gražūs,įdomu būtų sužinoti kiek laiko jau mezgi.Bet tikrai neilgiau už mane.Jaunos jūs čia visos renkatės.O kai padirbėsit tiek kiek aš,tai kelis kartus mane savo grožybėm aplenksit
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 11, 14:10)
neoarašei kokios norėtum,jeigu kiauraraščiu gal tokia tiks,paprasta,bet visai nieko
arba dar tokia,man labai graži,tik schemų nėra,ten kiauraraštis viršuje,manau šakute nertas,bet galima ir vąšeliu,o likusi dalis virbalais paprastu raštu.
arba dar tokia,man labai graži,tik schemų nėra,ten kiauraraštis viršuje,manau šakute nertas,bet galima ir vąšeliu,o likusi dalis virbalais paprastu raštu.
ačiū už pavyzdžius, bet man reikia, kad būtų kiauraraštis kuo retesnis. Noriu, kad būtų kaip voratinklis, retas.