Labai aciu,merginos Galiu
QUOTE(rimusia @ 2008 11 19, 13:03)
salis ir toks siltas atrodo
Ristina, kaip manai, pagal ta skara, kur aprasei, kiek reiketu deti akiu, kai mano siulai tikrai stori - i 10 centimetru telpa9-10 akiu ir dar man neismanelei padek, tu ten kakla kaip mezgei? primezgei jau prie numegstos skraistes ar mezgei nuo kaklo zemyn? aciu uz pagalba
QUOTE(žariene @ 2008 11 19, 10:24)
kaip grazu, ale kap sio rasta ismegzti itariu kad labai elementaru, bet esu labai jau pradiniame etape tai be schemos nikaip nesigaus man
QUOTE(evax @ 2008 11 18, 18:06)
sveikutes,
kazkas is Jusu, auksarankiu mezge sitokia skraiste, tikiuos nesupyksit kad ikeliau ne savo nuotrauka tiesiog idomu kaip mezgete ir kiek ziulu mazdaug reikejo.
mastau kad reiketu keiciant virbalus ta rasta isgaut, ar reikia dadet akiu tose vietose kur retesnis rarpas, tas pasiputes. busiu be galo dekinga uz pagalba.
kazkas is Jusu, auksarankiu mezge sitokia skraiste, tikiuos nesupyksit kad ikeliau ne savo nuotrauka tiesiog idomu kaip mezgete ir kiek ziulu mazdaug reikejo.
mastau kad reiketu keiciant virbalus ta rasta isgaut, ar reikia dadet akiu tose vietose kur retesnis rarpas, tas pasiputes. busiu be galo dekinga uz pagalba.
nemezgiau tokio salio, bet turiu failiukus rusu kalba, gal pades:
QUOTE(okkey @ 2008 11 19, 14:57)
kaip grazu, ale kap sio rasta ismegzti itariu kad labai elementaru, bet esu labai jau pradiniame etape tai be schemos nikaip nesigaus man
Na schema man paciai neaiski buvo tai as paemiau ir padariau kaip supratau: visada tris pinutes ,o kabinimas i vidurine,jei vis tiek neaisku idesiu schema
QUOTE(žariene @ 2008 11 19, 15:46)
Na schema man paciai neaiski buvo tai as paemiau ir padariau kaip supratau: visada tris pinutes ,o kabinimas i vidurine,jei vis tiek neaisku idesiu schema
vistiek neaisku but gerai schemute
Sveikutes... groziu kurejos pasirodysiu ir pas jus sali kuri pagaliau nusinarpliojau sau cia lama mochera maisyta su poliamidu
salis
ir salio rasto fragmentas
salis
QUOTE(rimusia @ 2008 11 19, 13:03)
Tokia graži skara, bet skaitau aprašymą ir vis tiek nesuprantu, nuo kurio galo ji pradedama megzti - nuo apačios ar nuo viršaus? Gal gali papasakoti, kaip tu mezgei? Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 11 19, 19:21)
Sveikutes... groziu kurejos pasirodysiu ir pas jus sali kuri pagaliau nusinarpliojau sau cia lama mochera maisyta su poliamidu
salis
salis
Labai gražiai atrodo šalis,toks minkštutis toks šiltutis
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 11 19, 19:21)
as jau klausiau apie sali, kuri maciau pas kolegeir kuris labai patiko, ir stai jis- toks salis
Labai grazu, jei galima truputuka konkreciau; rasto schemute,kokie siuliukai, kiek ju, ir kaip mezget, kas kiek eiliu ir kaip keitet siuliukus? kokio numerio virbaliukai?
Neringa17, skara mezgama nuo virsaus( vieta ,kur prie sprando). Reikia nunerti is kontrastiniu siulu 4 akiu pyne, is dvieju pynes akiu ismezgamos,is pagrindinio siulo,2 akys,ir mezgamos vien gerom akim 6 eiles.Tai skaros krastas.Mezginis pasukamas 90laip.kampu pagal laikrodzio rodykle,is sono reikia pririnkti 3 akys(1+centr. akis+1).Pagalbinis siulas atsargiai nuardomas,2 akys ismezgamos gerai.Isviso 7 akys(2+3+2),toliau mezgama pagal rasta.