as ir taip pagalvojau tai reiks uzdeti kutosus aciu uz pagirimus
labai grazus visu darbeliai, visu dabar ne neisvardinsiu
o garbaniukai manes kazkaip neuzkabino, nors ziurau, kad visos labai uzkibo ant ju, man jie neblogai atrodo, bet kakzip megzti tokio tai nesugunde
dabar mezgu sali, bet labai letai einas, nes maziukas visai neleidzia megzti, tai naktim kiek paspeju tiek...
o garbaniukai manes kazkaip neuzkabino, nors ziurau, kad visos labai uzkibo ant ju, man jie neblogai atrodo, bet kakzip megzti tokio tai nesugunde
dabar mezgu sali, bet labai letai einas, nes maziukas visai neleidzia megzti, tai naktim kiek paspeju tiek...
Oho, koks idomus Labai originalu Ir spalvyte tokia ryski
QUOTE(Ristina @ 2008 10 24, 15:42)
Na, as todel ir dariausi salikeli ant pagrindo, nes akrilono juosteles, mano manymu, mazai sildo
Tai, taip. Jei 2 matkuciai(natur produkt)=30lt.
O as mezgiau pagrina = 8lt(pusvilne, kad maziau kastu) +12lt.(100%akrilo)"garbanos = 20lt.
batareika, radau kazka panasaus
Tai, taip. Jei 2 matkuciai(natur produkt)=30lt.
O as mezgiau pagrina = 8lt(pusvilne, kad maziau kastu) +12lt.(100%akrilo)"garbanos = 20lt.
batareika, radau kazka panasaus
Viešpatie, koks grožis ir spalvytė
QUOTE(Ristina @ 2008 11 02, 13:26)
koks grozis
QUOTE(Ristina @ 2008 11 02, 12:26)
Pasirodau ir aš su savo garbanotuoju šalikėliu
Kaip grazu ir rysku!
O koks salikelio dydis ir kiek siuliuko suejo?
QUOTE(Ristina @ 2008 11 02, 12:26)
Laaabai grazu
O as sianakt jau net sapnavau situos siuliukus, kad man pardaveja aiskina aiskina kaip juos megzt, o man vistiek 'nedaeina'
Ačiū, merginos, už pagyras
Siūliukų suėjo: pagrindui 1 matkutis (~200 metrų) oranzinių. Ir 2 matkučiai - "garbanų".
Ilgis gavosi apie 114cm, plotis - ~25cm.
Pagrindą mezgiau ripsu (t.y. visąlaik tik gerom akim) ir kas 4 - 6 eilės įmezgiau eilutę garbanų.
Bemegzdama šį šaliką, susilaukiau dar 3 norinčiųjų
Siūliukų suėjo: pagrindui 1 matkutis (~200 metrų) oranzinių. Ir 2 matkučiai - "garbanų".
Ilgis gavosi apie 114cm, plotis - ~25cm.
Pagrindą mezgiau ripsu (t.y. visąlaik tik gerom akim) ir kas 4 - 6 eilės įmezgiau eilutę garbanų.
Bemegzdama šį šaliką, susilaukiau dar 3 norinčiųjų
Ristina grazu
Ristina,labai gražu
Ale,kaip išmokt,tas garbanėles išmegzti
Ale,kaip išmokt,tas garbanėles išmegzti
Drum, jei moki megzt geras-blogas akis, tai ir tas garbanas mokesi ismegzt.
Cia juk naudojama juostele. O ji yra elastinga. Ir kelias eiles ismezgus paprastu siulu + 1 eile kabinant uz krasciuko juostele = garbanos
Cia juk naudojama juostele. O ji yra elastinga. Ir kelias eiles ismezgus paprastu siulu + 1 eile kabinant uz krasciuko juostele = garbanos