[quote=garbanota avyte,2008 10 22, 14:59]
o gal rastelio schema pasidalintum? butau labai dekinga
Ieškok kelis psl atgal - 395 žinutė
[quote=saulėlydis*,2008 10 22, 16:24]
[/quote]
jau radau, labai aciu
[/quote]
jau radau, labai aciu
Mergickos,prasau Jusu pagalbos.........bukit geros padekit.............nesu profe mezgimo srityje,sakykit KOKIU ir KIEK mazdaug gali reikti siulu tokiam groziui numegzti...........is anksto ACIU.........
QUOTE(Viliuteee @ 2008 10 23, 12:20)
o čia mano vienas paskutinių darbelių
Oi Viliuteee, kiek visur grožybių pridėjai Iškart prašau pasakok, kaip tokį gražų kraštelį stulpeliais padarei
QUOTE(neringata @ 2008 10 23, 13:32)
Oi Viliuteee, kiek visur grožybių pridėjai Iškart prašau pasakok, kaip tokį gražų kraštelį stulpeliais padarei
Labai grazi skraiste , o man idomu, kaip taip graziai pecius padarei. Cia kaip suprantu tose vietose siaurinama ?
Temos šalikai neradau.Tai parodysiu čia
Čia tiek grožybių pas jus Kad net akys raibsta Šaunuolės
Terija, kokie fainuciai salikeliai . Cia is tu specialiu siuluku, kuriais mezgant jie garbanojasi? Tas juodai raudonas ispudingas .
Jo,iš tų pačių
QUOTE(ingapoc @ 2008 10 20, 15:28)
Jei didesniam saliui, tai reikia keturiu
As dazniausia mezgu is 3, uzdedu apie 100 akiu. Jei po to to istempus isdziovinu, tai ir plocio, ir ilgio pakanka
Viliuteee,skraiste super grazi !Labai labai Cia bus sekantis mezginys ,aciu uz ideja
Terija:) salikeliai fainuciai, grazuciai O kaip tie siuliukai atrodo,kazkaip su tokiais dar nesusiduriau
Terija:) salikeliai fainuciai, grazuciai O kaip tie siuliukai atrodo,kazkaip su tokiais dar nesusiduriau
[quote=Terija:),2008 10 23, 17:01]
Labai gražu man iškilo klausimėlis kaip tie siūlai vadinasi? ir čia mezgant patys siūlai garbanojasi? ačiū
Labai gražu man iškilo klausimėlis kaip tie siūlai vadinasi? ir čia mezgant patys siūlai garbanojasi? ačiū