Nu jau labai cia pas jus grazu...
QUOTE(La Perla @ 2008 10 06, 05:41)
prasom, ka tik nuo virbalu bet spalva cia man ne tokia gavosi nuotraukoj, realybej toookia grazi turkio...
Tynka as mezgiau is kid mocheros 5 numerio virbalais tai uzdejau 127 akis, pirma eile mezgiau: viena nukeliam, 5 sumegztos 1 gera ir t.t. pabaigoj 1 gera lieka. 3 eile: 1 nukeliam, 3 geros tada 5 sumegztos ir t.t. o pabaigoj 4 geros lieka
Tynka as mezgiau is kid mocheros 5 numerio virbalais tai uzdejau 127 akis, pirma eile mezgiau: viena nukeliam, 5 sumegztos 1 gera ir t.t. pabaigoj 1 gera lieka. 3 eile: 1 nukeliam, 3 geros tada 5 sumegztos ir t.t. o pabaigoj 4 geros lieka
Oho, kokia didelė skraistė
Labai dėkoju už paaiškinimus. Jau lyg ir gaunasi man, bet kad smulkiai labai, nes siūlai mano ploni... Kad atrodytų kaip toj pavyzdžio nuotraukoj, tai neįsivaizduoju kokio čia storumo virbalų reiktų.. O siūlai tai iš arti pritrauktoj nuotraukoj neatrodo stori
QUOTE(La Perla @ 2008 10 06, 12:41)
prasom, ka tik nuo virbalu bet spalva cia man ne tokia gavosi nuotraukoj, realybej toookia grazi turkio...
žiūriu labai populiarus raštas aš irgi pradėjau tokiu raštu narpliot, bet aš iš kraštų, kur ne po 5 akis lieka, išmezgu po 3 akis. Pirma nukelta, po to 3 išmegztos iš 3, toliau gera ir 5 iš 5 ir t.t. Kol kas man visai normaliai atrodo.
Tik pirmą kartą mezgu su tokiais plonais siūlais ir storais virbalais, vos sugrabalioju
La Perla,na labai grazus is siltai atrodantis salis
Mano dar tik įpusėtas šalis
Raštelio nelabai matosi,bet jau spalvytė Bus šiltutis,minkštutis
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 10 07, 14:00)
Ach,kaip gražu.Pamačiau,ir kilo noras savąjį permegzt .Čia tokie siūliukai margi?Laabai gražiai atrodys
QUOTE(eugute... @ 2008 02 22, 14:21)
stai schemute
Sveikutes . Ir aš noriu šitos schemutės į až.
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 10 07, 13:00)
o gal rasteli galima sito
QUOTE(Raganiuška5 @ 2008 10 06, 16:38)
žiūriu labai populiarus raštas aš irgi pradėjau tokiu raštu narpliot, bet aš iš kraštų, kur ne po 5 akis lieka, išmezgu po 3 akis. Pirma nukelta, po to 3 išmegztos iš 3, toliau gera ir 5 iš 5 ir t.t. Kol kas man visai normaliai atrodo.
Tik pirmą kartą mezgu su tokiais plonais siūlais ir storais virbalais, vos sugrabalioju
Reiks ir taip pabandyt, dėkui
Aš irgi bandau narpliot plonus siūlus storais virbalais- tai dzieve dzieve
QUOTE(timam @ 2008 10 07, 17:45)
o gal rasteli galima sito
DOVYDOS šalio raštelis - 337 žinutė
http://www.supermama...?...7820&st=336
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 10 07, 13:00)
Mano dar tik įpusėtas šalis
O kokie cia siuliukai tokie grazus ,kokios firmos ? Cia Kid mohera