Mamytes, gal kas nere mergaitei skraiste krikstui? Mano panelei 2.3 m.. labai noreciau nunert, tik va nezinau nuo ko pradet. KAip ten reiktu platinti Rasta kaip jau ir turiu bet va koks nerimo principas ?
GAl kas pagelbes?
QUOTE(lavaza @ 2008 07 09, 14:17)
Mamytes, gal kas nere mergaitei skraiste krikstui? Mano panelei 2.3 m.. labai noreciau nunert, tik va nezinau nuo ko pradet. KAip ten reiktu platinti Rasta kaip jau ir turiu bet va koks nerimo principas ?
GAl kas pagelbes?
GAl kas pagelbes?
Va šičia yra pačios tokios skraistelės schema su paplatinimu pabaigoj. Tik nunertos foto neturiu.
http://picasaweb.goo...006779900261394
QUOTE(batareika @ 2008 07 09, 17:02)
Ar čia su mašina megzta?
QUOTE(niekogero:( @ 2008 07 11, 15:21)
aciu Rife, po to perziurejau visa tema ir radau pabandziau, tik niekaip neiseina su tuo ismezgimu nelabai suprantu kaip daryti
Nieko sudėtingo nėra.
1 eilė- iš 5 akių išmegzti 5 akis taip: per 5 akis ištraukti akį nenuimant nuo virbalo,
užmetimas, vėl ištraukti, vėl užmetimas, vėl ištraukti vieną akį.Gaunasi naujos 5 akys, toliau 1 geroji akis ir vėl iš penkių išmegzti 5 akis
2 eilė- visos išvirkščiosios
Aš mezgiau iš labai plonų siūlų. Šalis yra 2 m ilgio ir 60 cm pločio ir sveria tik 200 gr. Labai ilgai ir lėtai mezgasi.
QUOTE(Rife @ 2008 07 11, 15:38)
Nieko sudėtingo nėra.
1 eilė- iš 5 akių išmegzti 5 akis taip: per 5 akis ištraukti akį nenuimant nuo virbalo,
užmetimas, vėl ištraukti, vėl užmetimas, vėl ištraukti vieną akį.Gaunasi naujos 5 akys, toliau 1 geroji akis ir vėl iš penkių išmegzti 5 akis
Aš mezgiau iš labai plonų siūlų. Šalis yra 2 m ilgio ir 60 cm pločio ir sveria tik 200 gr. Labai ilgai ir lėtai mezgasi.
ACIU bandysiu kaka narplioti
p lamos mochera minkštesnė ir gal taip nesipūkuoja?