sveikutės, auksarankės, skubu pasigirti, nes rytoj keliauja krikšto mamai dovanų
QUOTE(lotaa @ 2008 04 05, 21:03)
man nepasididina nuotraukyte tai nelabai matosi
bandau kelti didesne, jei išeis
Papildyta:
oi, dabar jau labai didelė
Papildyta:
oi, dabar jau labai didelė
aciu, na mano megztos akys niekuomet neiseina lygios, matosi net kai su rastu mezgu, lygaus mezgimo isvis bijau
QUOTE(Amanita @ 2008 04 05, 17:11)
Na, visai tinginiams būna tokie spec. siūlai, kurie sumegzti taip ir atrodo. Pavadinimo nepasakysiu :/ Tokių mačiau "Casa Lanoj", tik kad kainos truputį kandžiojasi. Nors šalikėliui gal ir nedaug reiktų.
Nea, čia ne tas tinginių variantas. Mano supratimu, čia nerta. Megztas iš tų specialių siūlų visai ne taip atrodo. Normaliam garbanotam šalikui reikia 3-4 kamuoliukų siūlų, kaina apie 17 lt/vnt, tai pakankamai nepigiai gaunasi. Bet aš nė akimirkos nesigailėjau dėl pinigų - labai malonus daiktas prie kūno. Yra ir pigesnis variantas - siūlai tokie bazėj yra, ten pigesni - 6 ar 7 lt/kamuoliukas, bet ten sudėtis 100% akrilas.
Lotaa, nuostabus salis . Gal ir man kada pavyks toki nusimegst .
Lotaa,grazus salikelis
p.s o as pati taip likau be salikelio,vis ziurejau i jusu grozius, "varvejau"
p.s o as pati taip likau be salikelio,vis ziurejau i jusu grozius, "varvejau"
Mezgėm mezgėm - reikia numegzti 1-2 eiles (tokio ilgio, kokio norėsi šalikėlio) paprastai, o trečioje- ketvirtoje eilutėje pridėti kuo daugiau akių, o tada megzti nepavargstant kol gausi reikiamo dydžio garbaną
Ar aišku?
Ar aišku?
QUOTE(Virbalai @ 2008 04 07, 17:48)
Mezgėm mezgėm - reikia numegzti 1-2 eiles (tokio ilgio, kokio norėsi šalikėlio) paprastai, o trečioje- ketvirtoje eilutėje pridėti kuo daugiau akių, o tada megzti nepavargstant kol gausi reikiamo dydžio garbaną
Ar aišku?
Ar aišku?
aisku aisku