Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 09, 16:17)

Siandien pas mumi diena kiek sviesesne - seimyniniam albumui nuotrauka padariau smile.gif
user posted image

Labai graži nuotrauka 4u.gif

O kaip mano šiandienykštė? unsure.gif Neįdomi unsure.gif ? Bet.... dryžuota ax.gif smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 09, 17:25)

is apskritai, kuri is dvieju geresne?

Pirma- nea schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Gaziulka, aš už antrąją 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal kiek ir reikėtų patvarkyti, bet man ji patinka.

Elina, įdomus bandymas. Gal norisi kitokio kadravimo, o gal ir ne. Medžiai gal tie blaško kiek.... Traukinųs matosi atvažiuoja, tai gal veiktų puikiai, jei pristatytum kaip seriją?
Skaitinėjau temą, tai prisijungiu jau prie sakiusių, kad labai žymiai žengi į priekį. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ir dar del sitos noiu paklausti: ar tas gelsvas atspalvis jums netrukdo? g.gif Ir kad berniuko veidas seselyje?

user posted image

Elina, tavo "dryzuota" man idomi kol kas tik kaip ideja, kaip ispildymas - ne
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 12 09, 16:44)
Gaziulka, aš už antrąją  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Gal kiek ir reikėtų patvarkyti, bet man ji patinka.

aciu. ka tvarkytum?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 09, 17:44)
Skaitinėjau temą, tai prisijungiu jau prie sakiusių, kad labai žymiai žengi į priekį.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 09, 17:47)
Elina, tavo "dryzuota" man idomi kol kas tik kaip ideja, kaip ispildymas - ne

Žinok, fotkinau nuo aukšto tilto, visaip sukaliojausi, norėjau tą susikirtimą paimti. Dar prifotkinau kadrų prie jūros, kol kas nelabai man jie įdomūs g.gif , einu pamiegoti, sušalau, gal vakare ką įdėsiu. O dryžuotą variantą radau superinį mieste bigsmile.gif , bert nusėdo fotikas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 09 gruodžio 2007 - 16:51
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 09, 15:47)
aciu. ka tvarkytum?

pabandžiau patvarkyti, jei nori galiu tau atsiųsti arba čia įdėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 09, 17:16)
pabandžiau patvarkyti, jei nori galiu tau atsiųsti arba čia įdėti  4u.gif

alionka2048@yahoo.com - bet ir siaip noreciau suprast, ka darei mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
surašiau viską el laiške.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 15:45)
Man su akim negerai matyt pastaruoju metu smile.gif Žalsva viskas.

Sillwio, itariu su monitorium netvarkoj pas tave...Absoliuciai jokio zalumo neizvelgiu schmoll.gif Man ta pati sakei apie mano maziaus nuotrauka(su meskiu ir su kaldros kampu)...as ten ne laso zalumos nemaciau, o taipogi niekas daugiau zalumo nepaminejo g.gif

Wyshniuk, sauniai, bet tik noretusi sioje foto, kad pakausis nebutu nukirstas g.gif

Desiree, sveikute sugrizus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 09, 16:25)
klausykit, sitoj foto dangus yra blogas? g.gif isdeges?
is apskritai, kuri is dvieju geresne?

Antrą rinkis.

QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 16:38)
Neįdomi unsure.gif ?

Įdomi, tik traukinio reikėjo palaukti kiek.

QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 09, 16:47)
ir dar del sitos noiu paklausti: ar tas gelsvas atspalvis jums netrukdo? g.gif Ir kad berniuko veidas seselyje?

Netrukdo. Šilta nuotrauka. Gal veidą kiek pašviesint reikėtų.

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 09, 18:18)
Sillwio, itariu su monitorium netvarkoj pas tave...Absoliuciai jokio zalumo neizvelgiu schmoll.gif  Man ta pati sakei apie mano maziaus nuotrauka(su meskiu ir su kaldros kampu)...as ten ne laso zalumos nemaciau, o taipogi niekas daugiau zalumo nepaminejo g.gif 

Gali būti, bet savo monitoriuj matau lygiai tokias spalvas, kokios jos paskui išeina nuotraukose. Žalsva, tai nereiškia žalia. Žiūriu į šešėlius ir ten matau žalsvą atspalvį. Gal atspindys nuo sienos.
Tiek to, nesikabinėsiu smile.gif
Atsakyti
Įsigijau fotoaparatą Canon EOS 5D ir nutariau pademonstruoti vieną iš įdomesnių foto Jums:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 14:44)

Neblogai šeimyniniam albumui.

ačiū smile.gif .. kol kas į daugiau nepretenduoju smile.gif ..

einu toliau namų albumo pildyt .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 09, 19:08)
Įsigijau fotoaparatą Canon EOS 5D ir nutariau pademonstruoti vieną iš įdomesnių foto Jums:

Na ir kaip FF?
Atsakyti