Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 15:44)
Panorama nebloga, tik didesnę matyt norisi.

Bandau dėti šiek tiek didesnę...
user posted image

QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 15:44)
Miglą vargiai nuimsi. Pas mane kalnų nuotraukose jos irgi pilna. Poliarizacinis fotografuojant tokiais atstumais irgi ne 100 procentų susitvarko.

Na tavo sutvarkytas variantas kiek geresnis, bet esmės nepakeitė. Reiškia su ta migla reikia kovoti prieš fotografuojant smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 14:44)
Aš manau, kad nuotrauka išbaigiama tikru rėmeliu. Rėmo spalva, pasporto spalva, plotis ir t.t. turi būti derinama prie konkrečios nuotraukos ir sienos spalvų. Aš manau, kad teisingai parinkti rėmą nuotraukai ne mažesnis menas, negu padaryti pačią nuotrauką. Todėl kičiniai rėmai man varo vežį. Galiu pateisinti lengvą baltą ar švelniai pilką rėmelį internetui, taip nuotrauka atskiriama nuo internetinio saito fono, bet nesuprasiu juodo rėmo saulėgrąžų laukui arba vienodo visoms be išimties nuotraukoms. Kiekvienos nuotraukos nuotaika skiriasi, rėmas negali būti tas pats. Moterys, jūs turėtumėte tai labai gerai suprasti smile.gif Ar tą patį sijoną nešiojate kasdien ir visur?

na, kad kiekvienai vienodi remai ne visada tiks as pritariu...

kad rema parinkti ne mazesnis menas nei nufotografuoti tai visai nepritariu, absoliuciai remo nesureiksminu ir net jo nepastebiu o prie ryskiu saulegrazu kuklus juodas apibrezimas man asmeniskai net labai tinka mirksiukas.gif

apie moteris tai pasakei lyg jos visos butu kirptos pagal viena sablona biggrin.gif as asmeniskai sijonu isvis nenesioju mirksiukas.gif o va dzinsus tuos pacius galiu trinti iki kol suplysta mirksiukas.gif gal kiek vyriskas elgesys bet nesureiksminu nei rubu, nei kosmetikos taip pat kaip nuotraukos remelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 09 gruodžio 2007 - 15:15
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 14:44)
Moterys, jūs turėtumėte tai labai gerai suprasti smile.gif Ar tą patį sijoną nešiojate kasdien ir visur?

lotuliukas.gif neturiu nei vieno, ale del remu sutinku drinks_cheers.gif

Desiree, sveika sugrizus 4u.gif
Bilekas, patinka panorama smile.gif Isvis man panoramos geris, bet trikojo neturiu, tai kol kas ir nebandau.

Siandien pas mumi diena kiek sviesesne - seimyniniam albumui nuotrauka padariau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 09, 17:14)

kad rema parinkti ne mazesnis menas nei nufotografuoti tai visai nepritariu, absoliuciai remo nesureiksminu ir net jo nepastebiu o prie ryskiu saulegrazu kuklus juodas apibrezimas man asmeniskai net labai tinka mirksiukas.gif

apie moteris tai pasakei lyg jos visos butu kirptos pagal viena sablona biggrin.gif as asmeniskai sijonu isvis nenesioju mirksiukas.gif o va dzinsus tuos pacius galiu trinti iki kol suplysta mirksiukas.gif gal kiek vyriskas elgesys bet nesureiksminu nei rubu, nei kosmetikos taip pat kaip nuotraukos remelio mirksiukas.gif
Jei remelis butu atskirai nuo nuotraukos, tai jo galima butu nesureiksminti, bet kaip galima nesureiksminti remelio, jei jis apremina esme, o prastas remelis gali sugadinti pacia geriausia nuotrauka. Jei ne su rubais, galima lygint kad ir su kulinarija, saldzios bandeles, mieline tesla, dzemas viduj ir pabarstyta trupuciu pipiru, argi nesugadins viso skonio? blush2.gif
Atsakyti
Del Bileko ruko nuotraukoj - man patinka, ir stai kodel. Turiu gausybe nuotrauku is atostogu (tai nera geris pats savaime wink.gif), ir nemazai ju turi toki ruka. Pietuose, ypac miestose prie juros nuo silumos, na ir smogo, susidaro tokie rukai - tai stai paziurejus i tokia nuotrauka visad prisimenu ta, rodos, matoma karsti. man smagu prisimint, todel ir kitu nuotraukose netrukdo. Aisku, tokiuose kalnuose nebuvau, bet palyginus su musu platumom, kur dangus labai vaiskus ir zydras (na ne siandien), tas "dangiskas rukas" man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 09, 14:24)
Tiesa, Labradoriuke, buvau susitikusi su viena mergina, kuri metus rodos studijavo ten kur ir tu. Bet metė. Skundėsi, kad daug visko, bet mažai pačios Fotografijos....

Labradoriuke, o kur studijuoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2007 12 09, 15:24)
Jei remelis butu atskirai nuo nuotraukos, tai jo galima butu nesureiksminti, bet kaip galima nesureiksminti remelio, jei jis apremina esme, o prastas remelis gali sugadinti pacia geriausia nuotrauka. Jei ne su rubais, galima lygint kad ir su kulinarija, saldzios bandeles, mieline tesla, dzemas viduj ir pabarstyta trupuciu pipiru, argi nesugadins viso skonio?  blush2.gif

as gi nesakiau, kad isvis joks nesugadina mirksiukas.gif mano manymu kuklus plonas remelis praktiskai niekad negadina mirksiukas.gif

na matai...palyginimas vel ne man lotuliukas.gif saldumynu ne itin megstu...nebent sokolada o sokolada su pipirais netgi esu ragavusi, yra tokiu mirksiukas.gif tiesa ju ypatingai nepamegau bet juk cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
man pipirai praktiskai niekur nemaiso taip pat ax.gif

na, kas dar koki palyginima biggrin.gif chebra, ijunkit fantazija, nu! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 09 gruodžio 2007 - 15:36
QUOTE(peppi @ 2007 12 09, 15:14)

Mano tikslas nėra tave įtikinti atsisakyti rėmelių arba nešioti sijoną.
Jeigu nesureikšmini rėmelių ir jų nepastebi, tai kam tada jie reikalingi?
Daryk kaip išmanai.

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 09, 15:17)
lotuliukas.gif neturiu nei vieno, ale del remu sutinku drinks_cheers.gif

Siandien pas mumi diena kiek sviesesne - seimyniniam albumui nuotrauka padariau smile.gif

Man su akim negerai matyt pastaruoju metu smile.gif Žalsva viskas.

QUOTE(peppi @ 2007 12 09, 15:35)
na, kas dar koki palyginima biggrin.gif chebra, ijunkit fantazija, nu! biggrin.gif

Never mind
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 15:45)

Man su akim negerai matyt pastaruoju metu smile.gif Žalsva viskas.

g.gif Daug nieko nedariau, tiesa sviesinau unsure.gif O teisingas monitorius atjungtas - perestroikos namie... Aciu sillwio, krutinsiu MB kad greiciau sutvarkytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 09, 15:54)
Daug nieko nedariau, tiesa sviesinau O teisingas monitorius atjungtas -  perestroikos namie... Aciu sillwio, krutinsiu MB kad greiciau sutvarkytu

aš tai jokio žalsvumo neįžvelgiu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 09, 14:17)

jau norėjau šūkauti, kad tik išvažiuok ir saulė išlenda, bet prisimeniau, kad gi ne Lt smile.gif Man su spalvikėm čia viskas tvarkoje. Taip minimaliai čia tų spalvų ir tai veža, nes akcentuojamos akys. Žvilgsniui vietos pakanka.
Norisi sakyti, kad kažkoks rėmas dešinėje galėtų ir pasitraukti iš nuotraukos, bet manau ilgiau pažiūrėjus į nuotrauką taip negalvočiau.
Žodžiu, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 09, 14:35)
as gi nesakiau, kad isvis joks nesugadina mirksiukas.gif mano manymu kuklus plonas remelis praktiskai niekad negadina mirksiukas.gif

palyginimų aišku galėčiau pasakyti, bet ar mes čia to susirinkom 4u.gif
Atsakyti
klausykit, sitoj foto dangus yra blogas? g.gif isdeges?

user posted image

is apskritai, kuri is dvieju geresne?

user posted image

neapsisprendziu, kuria rinktis, pirmoji man labiau patinka savo nuotaika, toks tikresnis jausmas man joje matosi, antroji kompoziciciskai idomesne, ir techniniu problemu lyg maziau g.gif
Atsakyti