Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2007 12 08, 19:08)
sillwio, graži, kokybiška foto .. papasakok nustatymus, labai įdomu.. ir kokią optiką naudojai

Objektyvas Tamron 90mm makro, f/5, 1/1250sek, -0.7 EV.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 08, 20:25)
Objektyvas Tamron 90mm makro, f/5, 1/1250sek, -0.7 EV.

Gal man tokį pirkti? blush2.gif Kaip gražiai fotkina wub.gif . Atsiliepimai apie jį įvairūs, vieni giria, kiti peikia. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 08 gruodžio 2007 - 19:53
Californiagirl, grazios nuotraukos thumbup.gif

Elina, prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
nu krc - apsiemiau ant savo galvos padaryti viena plakateli. PS pirma karta matau doh.gif Kaip isimt viena objekta is vienos foto ir perkelti i kita?? Su move tool? Bet nesuprantu, kaip jis veikia, spaudziu su juo ant to objekto, nu ir nieko g.gif Tutorial irgi nepadeda doh.gif
Atsakyti
sillwio, man beje labai patiko kareiveliai thumbup.gif
Atsakyti
Gavau leidimą cool.gif , noriu parodyti kaip pavyko nufotografuoti portretą 4u.gif . Ar tik su blykste nenusigrybavau? Kažkaip į kaktą.... unsure.gif

user posted image

user posted image

( padariau j/b, man taip gražiau, bet liko ir spalvota) unsure.gif )

user posted image

Labradoriuke, matau esi, noriu kritikos dėl blykstės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 08 gruodžio 2007 - 21:24
QUOTE(Elina @ 2007 12 08, 21:21)
Gavau leidimą cool.gif , noriu parodyti kaip pavyko nufotografuoti portretą 4u.gif . Ar tik su blykste nenusigrybavau? Kažkaip į kaktą.... unsure.gif

Nebijok tu tos blykstės. Spalvotoj wb nelabai. Antra neįdomi, o vat pirma 10 balų iš 10. Stiprus žvilgsnis, tvarkinga kompozicija, graži ryškumo zona. Mano komplimentai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 08, 23:00)
o vat pirma 10 balų iš 10. Stiprus žvilgsnis, tvarkinga kompozicija, graži ryškumo zona. Mano komplimentai.

O yes bigsmile.gif . Dėkui
Atsakyti
Gerbiami fotomanai,
daznai paskaitau jusu temele. Gaila, kad vis maziau ir maziau nuotraukyciu cia dedate, o jei idedate - greitai istrinate. Nebera is ko mokytis...
O tuo tarpu noreciau paprasyti, kad pakomentuotumete mano nuotraukas. Ar jos idomios? O galbut grazios tik man?
Neris
user posted image
Sena ir nauja
user posted image
Namai
user posted image
Lyg akys
user posted image
Pasislepe
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 08, 21:21)
Labradoriuke, matau esi, noriu kritikos dėl blykstės 4u.gif

Man kadriukai ir gi visai pasirode neblogi. Ypac ta kur ziuri i objektyva.
Ten kur ziuri i laikrasti - siek tiek kompozicija nelabai. Galva liecia kadro krasta.
Ta su lagaminu buvo labiau vykusi apsvietimo atzvilgiu.

Aiskiai matyti, kad blykste apsviete nosi ir kakta, bet ne visa veida, ko labai labai noretusi. Todel statant tokiu kampu blyskte, reikejo pasvieti su kokia lempute ir is kairiojo sono, nes smakras ir kaklas akivaizdziai tamsoje.
o tu pries fotografuodama, padaryk keleta bandymu is skirtngu vietu ir ziurek kaip apsviecia ir ziurek ka noretum apsviesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 08 gruodžio 2007 - 23:15
gal kam vasaros smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 gruodžio 2007 - 00:13
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 08, 22:41)
Gerbiami fotomanai,
daznai paskaitau jusu temele. Gaila, kad vis maziau ir maziau nuotraukyciu cia dedate, o jei idedate - greitai istrinate. Nebera is ko mokytis...

O tuo tarpu noreciau paprasyti, kad pakomentuotumete mano nuotraukas. Ar jos idomios? O galbut grazios tik man?

Dienos tokios. Šviesiu paros metu tenka darbe sėdėt, o vakarai tamsūs ir lietingi (čia pasiteisinau smile.gif )

Smagu matyti, kad fotografuodama bandai ieškoti. Surasi.
Gal čia mano bėda, bet rėmeliai, o tuo labiau vienodi, tinka ne visoms nuotraukoms. Jie retai kada nuotraukai kažko priduoda, o atima labai dažnai. Atsargiau su jais.

QUOTE(westa @ 2007 12 09, 00:10)
gal kam vasaros smile.gif

Man smile.gif
Laukas fotogeniškas. Pabraidyti taip valandą su fotiku.
Rėmeliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 09 gruodžio 2007 - 00:25