kažkokia nostalgija. Naršau po archyvus. Radau vieną, mielą. Suklydau ten su išlaikymu. Bet nepaisant techninių trūkumų, nuotrauka man po 5 metų vis dar miela. skanuota iš negatyvo
Jetau, lb lb miela fotkė...
QUOTE(Desiree @ 2007 12 13, 16:55)
kažkokia nostalgija. Naršau po archyvus. Radau vieną, mielą. Suklydau ten su išlaikymu. Bet nepaisant techninių trūkumų, nuotrauka man po 5 metų vis dar miela. skanuota iš negatyvo
net nežinau, kaip komentuot nes labai patinka
Neturiu ka pasakyti be pagyrimu! Laikas tau, manau, personaline paroda organizuot.
QUOTE(sillwio @ 2007 12 13, 17:11)
Neturiu ka pasakyti be pagyrimu! Laikas tau, manau, personaline paroda organizuot.
...tik turbut jau nebe pirmaja ...
Aij kaip patinka!!!! Labai labai! Reikejo deti kudros teminei (tema atiteko garbe man paskelbti )
Puriena6, nu kaip pavydziu Geraja prasme... Geras, tai judu su Sillwio apsikeitet
Mano darbelis atspausdintas, bet vis vilkinu su siuntimu....nesu peizaziste, todel net nesmagu kiek siusti ta darba O siusti jau reikia, nes keliaus i Lietuvele...veluosiu kiek, itariu...
Ir dar sergam visi su vaikais... Galvojau, kad as atlaikysiu nesirgus, bet kai 3 sergantys bombarduoja is visu pusiu su kosuliais ir ciauduliais, tai kur cia atsilaikysi
Desiree,nu lb lb grazu
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 13, 17:41)
Mano darbelis atspausdintas, bet vis vilkinu su siuntimu....nesu peizaziste, todel net nesmagu kiek siusti ta darba O siusti jau reikia, nes keliaus i Lietuvele...veluosiu kiek, itariu...
Ir dar sergam visi su vaikais... Galvojau, kad as atlaikysiu nesirgus, bet kai 3 sergantys bombarduoja is visu pusiu su kosuliais ir ciauduliais, tai kur cia atsilaikysi
Californiagirl,tai tu laimejai ND sveikinu!!!! as jau nesusigaudau dienose,ka sneket apie savaites
Noriu parasyt del mainu foto is anksto atsiprasau zmogelio,kuris gaus mano nuotrauka as tik snd issiunciau,tikiuosi kita savaite gaus,bet is karto galiu pasakyt,kad lauktu mano antros foto zodziu nesekmes prasidejo praeita savaite,nusprogo mano kompas su visom foto ir PS,pataisyt zadejo kiekviena diena,vakar pasake tik taisys sestadieni laukt negalejau,tai gavosi kas gavosi,bet kai sutvarkys PC,butinai atsiusiu normalia foto,ir plius reikia susirast kita spaustuve,nes sita eilini karta nuvyle,net nepanasu i ta foto kuria veziau spausdint tai va,mano viesas atsiprasymas ,gilioj nevilti,is gedos degu
Puriena, labai grazi tavo dovana
As ka tik uzklijavau voka ir ryt vyras issius mano linkejimus. Siek tiek pergyvenu, nesu 100 proc tikra, bet rinkau tikrai ilgai ir atsakingai. Tikiuos, iki Kaledu pasieks mano laiskutis Lietuvele
Desiree, man sita nuotrauka primena vaikyste...
Nesmagu ikyret, bet jei Silwio nieko pries, labai noreciau tokios nuotraukytes ir as... (bet jei ne, tai ne - tikrai suprasiu... sniege.p@gmail.com )
Ir dar norejau paklaust, kaip sekasi koreguoti mano nuotrauka?
As ka tik uzklijavau voka ir ryt vyras issius mano linkejimus. Siek tiek pergyvenu, nesu 100 proc tikra, bet rinkau tikrai ilgai ir atsakingai. Tikiuos, iki Kaledu pasieks mano laiskutis Lietuvele
Desiree, man sita nuotrauka primena vaikyste...
Nesmagu ikyret, bet jei Silwio nieko pries, labai noreciau tokios nuotraukytes ir as... (bet jei ne, tai ne - tikrai suprasiu... sniege.p@gmail.com )
Ir dar norejau paklaust, kaip sekasi koreguoti mano nuotrauka?
QUOTE(gus @ 2007 12 13, 18:01)
Californiagirl,tai tu laimejai ND sveikinu!!!! as jau nesusigaudau dienose,ka sneket apie savaites
Oi ne, nieko nelaimejau Gus Cia as apie Kudra kalbejau
Palengvejo man, kad ne viena del apsikeitimu nuotraukos nervojuos...tikra lietuve, ane
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 13, 18:09)
Oi ne, nieko nelaimejau Gus Cia as apie Kudra kalbejau
Palengvejo man, kad ne viena del apsikeitimu nuotraukos nervojuos...tikra lietuve, ane
Ne viena. ne viena... As taip pat jau issiunciau, nors dvejojau oho kaip ilgai
O jums, sirgaliukams sveikateles (mes irgi sergam - sianakt +40.2... )
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.