Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

kažkokia nostalgija. Naršau po archyvus. Radau vieną, mielą. Suklydau ten su išlaikymu. Bet nepaisant techninių trūkumų, nuotrauka man po 5 metų vis dar miela. skanuota iš negatyvo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 gruodžio 2007 - 16:57
Jetau, lb lb miela fotkė... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 13, 16:55)
kažkokia nostalgija. Naršau po archyvus. Radau vieną, mielą. Suklydau ten su išlaikymu. Bet nepaisant techninių trūkumų, nuotrauka man po 5 metų vis dar miela. skanuota iš negatyvo

net nežinau, kaip komentuot biggrin.gif nes labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti

Neturiu ka pasakyti be pagyrimu! Laikas tau, manau, personaline paroda organizuot.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 13, 17:11)
Neturiu ka pasakyti be pagyrimu! Laikas tau, manau, personaline paroda organizuot.

drinks_cheers.gif ...tik turbut jau nebe pirmaja g.gif ...
Atsakyti
user posted image

Aij kaip patinka!!!! Labai labai! Reikejo deti kudros teminei mirksiukas.gif (tema atiteko garbe man paskelbti blush2.gif )

Puriena6, nu kaip pavydziu biggrin.gif Geraja prasme... rolleyes.gif Geras, tai judu su Sillwio apsikeitet bigsmile.gif thumbup.gif

Mano darbelis atspausdintas, bet vis vilkinu su siuntimu....nesu peizaziste, todel net nesmagu kiek siusti ta darba blush2.gif O siusti jau reikia, nes keliaus i Lietuvele...veluosiu kiek, itariu... blush2.gif
Ir dar sergam visi su vaikais... doh.gif Galvojau, kad as atlaikysiu nesirgus, bet kai 3 sergantys bombarduoja is visu pusiu su kosuliais ir ciauduliais, tai kur cia atsilaikysi doh.gif
Atsakyti

Desiree,nu lb lb grazu wub.gif
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 13, 17:41)
Mano darbelis atspausdintas, bet vis vilkinu su siuntimu....nesu peizaziste, todel net nesmagu kiek siusti ta darba blush2.gif  O siusti jau reikia, nes keliaus i Lietuvele...veluosiu kiek, itariu... blush2.gif
Ir dar sergam visi su vaikais... doh.gif  Galvojau, kad as atlaikysiu nesirgus, bet kai 3 sergantys bombarduoja is visu pusiu su kosuliais ir ciauduliais, tai kur cia atsilaikysi doh.gif

bigsmile.gif Californiagirl,tai tu laimejai ND bigsmile.gif sveikinu!!!! 4u.gif as jau nesusigaudau dienose,ka sneket apie savaites doh.gif
Noriu parasyt del mainu foto unsure.gif is anksto atsiprasau zmogelio,kuris gaus mano nuotrauka unsure.gif as tik snd issiunciau,tikiuosi kita savaite gaus,bet is karto galiu pasakyt,kad lauktu mano antros foto tongue.gif zodziu nesekmes prasidejo praeita savaite,nusprogo mano kompas su visom foto ir PS,pataisyt zadejo kiekviena diena,vakar pasake tik taisys sestadieni doh.gif laukt negalejau,tai gavosi kas gavosi,bet kai sutvarkys PC,butinai atsiusiu normalia foto,ir plius reikia susirast kita spaustuve,nes sita eilini karta nuvyle,net nepanasu i ta foto kuria veziau spausdint doh.gif tai va,mano viesas atsiprasymas 4u.gif ,gilioj nevilti,is gedos degu unsure.gif
Atsakyti
Puriena, labai grazi tavo dovana 4u.gif

As ka tik uzklijavau voka ir ryt vyras issius mano linkejimus. Siek tiek pergyvenu, nesu 100 proc tikra, bet rinkau tikrai ilgai ir atsakingai. Tikiuos, iki Kaledu pasieks mano laiskutis Lietuvele ax.gif

Desiree, man sita nuotrauka primena vaikyste... wub.gif

Nesmagu ikyret, bet jei Silwio nieko pries, labai noreciau tokios nuotraukytes ir as... (bet jei ne, tai ne - tikrai suprasiu... sniege.p@gmail.com )

Ir dar norejau paklaust, kaip sekasi koreguoti mano nuotrauka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 12 13, 18:01)
bigsmile.gif Californiagirl,tai tu laimejai ND bigsmile.gif sveikinu!!!! 4u.gif as jau nesusigaudau dienose,ka sneket apie savaites doh.gif

Oi ne, nieko nelaimejau Gus schmoll.gif blush2.gif Cia as apie Kudra kalbejau blush2.gif

Palengvejo man, kad ne viena del apsikeitimu nuotraukos nervojuos...tikra lietuve, ane blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 13, 18:09)
Oi ne, nieko nelaimejau Gus schmoll.gif  blush2.gif  Cia as apie Kudra kalbejau blush2.gif

Palengvejo man, kad ne viena del apsikeitimu nuotraukos nervojuos...tikra lietuve, ane blush2.gif  biggrin.gif

Ne viena. ne viena... biggrin.gif As taip pat jau issiunciau, nors dvejojau oho kaip ilgai smile.gif

O jums, sirgaliukams sveikateles 4u.gif (mes irgi sergam - sianakt +40.2... sad.gif )
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti